Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.Future no labki ponoc sa takie
nasza to taki przytulak jest ,słucha sie zna swoje miejsce.Jeszcze zeby na spacerach troszke spokojniejsza była
.
.U mnie humorek taki sobie ,jak usłyszałam jak wieje za oknem to brrr...Odezwij sie bo sie martwie ,mam nadzieje ze wszystko okDziewczynki ratujcie - mam stresa. Byłam w kibelku na kupce i zauważyłam troszkę krwi na papierze. Ale dosłownie odrobinkę. Oczywiście wpadłam w panikę, zadzwoniłam do ginki i ta kazała się obserwować i w razie większej ilości krwi jechać do szpitala. I siedzę teraz i boję się ruszać.((((((((

nawet w pozniejszym etapie moze tak byc, ze caly dzien nie poczujesz, i to bedize normalne. my tez czasami miewamy lenia, nic nam sie nie chce, wiec i dzidzi tak ma. :-)Palemka i demetrios - 3mam kciuki bardzo mocno, dawajcie znać jak się czujecie!
Mi jest ciągle bardzo słabo, ale napiszę szybko, że to co czułam w sobotę, a przedwczoraj wieczorem i wczoraj czułam bardzo wyraźnie wydaje mi się teraz być ruchami dzidziusia, ale dzisiaj nic nie czuję takiego i oczywiście martwi mnie to - na początku może być tak, że jednego dnia czuć je a drugiego nie?
Majeczko, to chyba min Tobie miałam pogratulować ruchów no i pozostałym szczęśliwym pod tym względem mamusiom :-)