reklama

wrzesień 2012 ;)

Smutno mi troche bo wlasnie rzucony zostal temat kotkow i mi sie za moja Sniezka tak strasznie zatesknilo...Dzis jedziemy zobaczyc pieska-sznaucerka miniaturke. Jakos po utracie naszego kotka nie moge wytrzymac w pustym domu bez zwierzaka. Stwierdzilismy, ze z pieskiem bedzie jednak bezpieczniej przy dziecku. Troche sie boje tej rozdartej geby bo wiem, ze to halasliwe pieski, ale moze da sie go odpowiednio ustawic, zobaczymy. Jak nam sie spodoba ta mala 2-miesieczna sunia to ja zamowimy i odbierzemy po powrocie z Polski. Moja corcia juz sie cieszy, tez jej brakuje zabaw ze zwierzakiem, w koncu nasza kotka z adhd byla jej najlepsza przyjaciolka. Moj B tylko kiwa glowa, ze nie jest to najbardziej odpowiedni czas na nowego zwierzaka, ale ja jestem taka w goracej wodzie kapana i jak sie juz nakrece to ciezko mi sie juz odkrecic. A wy co myslicie o malym szczeniaku teraz w tym okresie? Moze ktoras z was miala kiedys sznaucerka miniaturke?
Palemka i Demetrios kciukasy zacisniete, czekamy na bananowe relacje :)

Ostatnia edycja:
reklama
A to taki cytat do przeczytania.....
Dlaczego płaczesz? - Młody chłopiec zapytał swą mamę.
- Ponieważ jestem kobietą. - Odpowiedziała mu.
- Nie rozumiem - odpowiedział.
Ona go przytuliła i rzekła:
- I nigdy się nie dowiesz, ale nie martw się to normalne...
Później chłopiec spytał swojego Ojca:
- Dlaczego Mama płacze bez powodu?
- Wszystkie kobiety płaczą bez powodu. - Było to wszystko co mógł mu odpowiedzieć.
Mały chłopiec urósł i stał się mężczyzną i wciąż nie wiedział dlaczego kobiety płaczą. Nareszcie uklęknął złożył ręce i zapytał:
- Boże... Dlaczego kobiety płaczą (tak łatwo)?
A Bóg mu odpowiedział:
- Kiedy tworzyłem kobietę postanowiłem ją uczynić wyjątkową. Stworzyłem jej ramiona na tyle silne by mogła dźwigać ciężar całego świata! Dałem jej nadzwyczajną siłę, pozwalającą jej rodzić dzieci jak również znosić odrzucenie, spowodowane czasem przez jej własne dzieci! Dałem jej stanowczość, która pozwala jej na opiekę nad rodziną i przyjaciółmi. Niestraszna jej choroba! Stworzyłem ją wrażliwą, aby kochała wszystkie dzieci, nawet wtedy, gdy jej własne ją bardzo skrzywdzą! Dałem jej siłę, aby opiekowała się swoim mężem mimo jego wad. Zrobiłem ją z żebra swego męża, tak, aby chroniła jego serce! Dałem jej mądrość, aby wiedziała, że dobry mąż nigdy nie skrzywdzi swej żony. Czasem jednak testuje jej siłę i wytrwałość żony w wierze w niego.
Synu, na sam koniec dałem jej również łzę do wypłakania. Jest to jej jedyna słabość! Jeśli kiedyś zobaczysz, że płacze, powiedz jej jak bardzo ją kochasz i jak wiele robi dla innych. I jeśli nawet wciąż płacze, sprawiłeś, że poczuła się o wiele lepiej. Ona jest wyjątkowa!

Dzień dobry :)
Co do kotów, warzyw i grzebania w ziemi- czy jeżeli mam już toxo przechorowaną to mogę czuć się bezpieczna? I surowiznę też mogę jeść czy się wystrzegać?

Demetrios- gdzie Ty jesteś?

Palemka ogromne kciuki trzymam od samego rana, bo pamiętałam,że dziś to ważne badanie. Czekamy na wieści!

co nic śni mi się,że Zymek się rusza... Tak to jest realne,że po przebudzeniu sama nie wiem czy na pewno mi się to śni.

ZDROWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziękujemy za kciuki, możecie już puścić, Nataszka nadal jest Nataszką i ma się dobrze, mierzy ponad 11cm plus nóżki 6,7 cm o wadze piórkowej nie wspomnę 20 dkg hihih ;) chudzielec po mamusi z długimi nogami :)
Jest zdrowa i ma się dobrze, fika i fika :)
a teraz idę leżeć, wiec wybaczcie jak nic nie odpisze, ale mam taki kaszel, że brzuch juz mnie cały boli, nawet syrop nie pomaga ... ciaoooo :) buziaki :)

nagapalma suuuuuuuuuuuuuuper! :-D:-D:-D:-D:-D:-D Gratuluje z całego serca. Bardzo się cieszę.
To teraz możesz odsapnąć i cieszyć się na całego i idź odpoczywać. Dużo zdrówka życzę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry