reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam Kochane :) nadal świątecznie.

Cyniczna- nareszcie wróciłaś! Tęskniłam :*

Polisia- ja czasem też tak mam. Jak zmęczona jestem i dotykałam dołu brzucha to tak jakbym była tam poobijana.

Co do stażu to my jesteśmy razem prawie 9 lat, ale po ślubie dopiero 8msc. Ale wiecie...ja miałam 14lat jak zaczęłam randki z moim jedynym :-p

Lany poniedziałek mnie oszczędził. Wczorajszy dzień był bardzo fajny i rodzinny. Dyskoteka też była, ale krótko, bo ludzi spęd był straszny i bałam się,ze ktoś Zymka uszkodzi. Dziś już spokojniej i mogę chwilkę pognić, bo już mnie kręgosłup od tej aktywności boli :P

W czwartek usg połówkowe...już zaczynam się stresować.

reklama
witajcie kochane,
nie bylo mnie chwilę, bo zalatana jestem. prawie wszyscy goście pojechali, wiec loozik. ale ja padam. mała własnie zasnęła, i ja chyba polegne, bo ledwio się trzymam, a przecież powinnam odpoczywać.

co do szkoły rodzenia, to spoko, mi się przydało wszystko oprocz wiadomosci o porodzie, bo mialam cc, ale generalnie bylo fajnie, kazda zadawała jakieś pytania i w każdym razie czasem dowiedziało się wiecej niż by się spodziewało ;)
ja polecam.

a czy to gwarantuje miejsce w szpitalu? nie wiem, u nas nie ma możliwości, że Cię nie przyjmą...

co do zajączka to dość udany, Helenka dostała namiot, więc mega zadowolona. ja już część posprzątałam i dziękuję Bogu, ze mam mamę, bo sama poległabym już na polu walki wczoraj wieczorem ;)

uciekam kochane a wy odpoczywajcie ;*

witam dziewzcyny

ledwo żyje jakies skurcze mam :(:( chyba wcorajsza sytuacja sie odbiła na mnie niestety :(:(:(
odezwe sie jutro po wizycie buzki

Pajkaa przykre, ale prawdziwe. Szkoda tylko, że pewni ludzie nie biora pod uwagę uczuć innych osób. Relax....

Nagapalma tak z Katowic ;)

Marta jak bąk, od jutra koniec ze słodkim :D

Martusia u mnie w tym roku po ślubie 10 lat :))))) A w sumie razem 13 lat. Ech :D love, love, love

Ja tam nie pokazuję słabości mimo hormonów, wolę się zamknąć i zabarykadować w pokoju i popłakać w samotności.

Dziś byłam na ponad 2 godzinnym spacerku, w cieniu chłodno. No i po wczorajszej imprezie padam. Idę spać. Dobranoc

pajkaa oby to nic groznego &&&&&&&&&&&&

sorki ze nikomu wiecej nie odpisuje ale padam na nosek

my dzis bylismy caly dzien u Rafal Chrzestnej, eh kocham tam jezdzic super atmosfera, dom otwarty dla wszystkich, i chcialabym byc takim Rodzicem dla swoich nastoletnich dzieci jak oni, a jak wrocilismy to poszalelismy z oblewaniem ale ciepla woda po domku heh
dobrze ze to juz koniec Swiat z jednej strony bo mnie wzdecia wykoncza :zawstydzona/y:

aaa dzis czulam ruchy, nadal czuje wiec oki :tak::-D

Świeta, swieta i po swietach;) uff.... bo jeszcze jeden dzien i peklabym jak balon hehe ale dzis sie zwazylam i chyba Dzidz wszystko zjadl bo na wadze nawet dag nie przybylo hihi

cyniczna zgoda, zgoda dobrze, ze juz jestes i ze wszystko gra, przynajmniej w sprawach zwiazanych z ciaza bo z TPSA to juz daaawno nie mialam i nie chcialabym miec do czynienia, takze powodzonka;)

szysza z tesciowa chyba nie ma co walczyc po prostu trzymac sie dzisiejszej tradycji i ze sie tak wyraze "olac" hihi

Kasieq juz chyba dolecialas wiec witamy w PL:)

Ayni to Ty tez juz czujesz ruchy?jak dobrze widze nie masz na suwaczku starszego dobytku wiec to Twoja pierwsza ciaza?ja nadal nie czuje a tak bym chciala cieszyc sie juz z Wami tymi slodkimi kopniaczkami;)

marta moim zdaniem przy pierwszym porodzie taka szkola to fajna sprawa osobiscie znam wiele kolezanek ktore chodzily i sobie chwala, ogladaly sale na ktorych pozniej rodzily, uczyly sie jak dbac o malenstwo jak usmierzac bole porodowe i ogolnie odpowiadala polozna na ich pytania u nas lekarz daje zaswiadczenie i od 28 tygodnia sie chodzi raz w tyg ja tam sie pisze:-)

gorgusia gratuluje udanych tancow;)teraz daj wypoczac kregoslupowi hihih mnie tez dzis udalo sie uciec od polewania, za polowkowe juz trzymam kciuki i nie szalej ja mam na koniec m-ca jakbym sie zamartwiala to juz bym polowe wlosow na glowie wyrwala:-D

FutureMummy Ty to masz powera mi sie z ledwoscia chcialo u Rodzicow pomoc po obiedzie ogarnac, nie wiem czy bym dala rade tak jak Ty w domu swieta zrobic i jeszcze Szkraba miec przy nodze hehe jakis puchar Dla Super Zony Mamy i Pani Domu Ci sie nalezy:-)

Pajkaa &&& za jutrzejsza wizyte a dzis wypoczywaj spokojnie, wszystko bedzie dobrze no stres:*

martusia super ze Dzidzia Cie uspokoila i postanowila sie troszke powiercic zebys sie juz nie stresowala...ja tez chce....

Co do stazu my jestesmy ze soba 5 cudownych lat i nadal czuje sie jak Jego Ksiezniczka hehe

No nic Dziewuszki wszystkie widze padaja na buzki po tych swietach ja bardziej z objedzenia niz z wysilku wiec tez mykam sie polozyc:)
Spokojnych snow Dobranoc;)

hej dziewczyny :)
dzisiaj jadę do mamy bo muszę synka u niej zostawić... miałąm u niej zostac na noc, ale siostras jest w domu a jakos nie mam ochoty z nia siedziec ;(

dziekuje za kciuki za dzisiejszą wizytę odezwę się jak wrócę do domu :*

reklama
marta, chodziłam do szkoły rodzenia i bardzo sobie chwalę. :tak:Jak masz okazję, to się zapisz. Pokazują i omawiają pielęgnację noworodka, problemy z laktacją i nawałem pokarmowym. Zazwyczaj jest jakaś położna ze szpitala, która opisuje, jak wygląda poród w danym szpitalu i czego się można spodziewać (znieczulenia, nacięcia, porody rodzinne, pozycje porodowe, możliwość korzystania z prysznica etc.), pokazuje porodówkę i zaplecze, uczy oddychać... Co prawda pierwsze słyszę, by udział w szkole rodzenia uzależniał możliwość rodzenia w danym szpitalu,:confused: ale życie mnie nauczyło, że wszystko jest możliwe:-p;-):-). U nas po prostu istnieje tylko prywatna szkoła rodzenia (nie ma żadnej przyszpitalnej), więc trudno tu mówić o czymś takim.

Pajkaa, na pewno po wizycie samopoczucie Ci się poprawi. &&&&&&&&

Echhh, to się zbieram pomalutku. Przejedzona po świętach, nie mam ochoty na śniadanie. Zresztą mam mega zgagę po prawie wszystkim, a nie da się żyć tylko na chlebie z masłem. Chyba w związku z powyższym zaliczę aptekę po drodze... Biorę tyle pigułek, że pastylki do ssania z gatunku "antyzgaga" będą miłą odmianą, niczym cukierki.:-p;-):-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry