reklama

wrzesień 2012 ;)

Hej Dziewczynki:)
niestety nic dzis Wam nie napisze z osobna, chcialam tylko zameldowac ze wlasnie wyjezdzamy na wwek do rodzicow na wies ibede w sobote wieczorkiem albo w niedziele takze sie nie martwcie:***

Udanego weekendu buziaki

reklama
Hejka:)
Bylismy z Alankiem u koleżanki,posiedzielismy pół dnia dzieciaki sie wyszalały,musiałam syna przekonywac ze zajedziemy do sklepu bo nie chciał wracac tylko z Olą sie bawic.Ola go zdominowała,biedak nie miał nic do powiedzenia musiał chodzic jak mu narzeczona nakazała:-D:-DW koncu moje dziecko na jakis czas umilkło i niewiele mówiło,bo mówiła cały czas Ola:-D
Tak wiec fajnie dzionek spędzilismy.
Martusia do wizyty juz nie daleko.Dasz radę,dzidziek napewno ma z czego czerpac jedzonko.Przytulasek:tak:

nalazilismy sie dzis z mama po sklepach i nic nie kupilismy bo nic nie bylo mama pojdzie na boso ha ha

doti ja niestety mam na elmex uczulenie :no:
cyniczna ja tez mam w sypialni zachodnie okno- dachowe
marta glowka do gory, bedzie oki, musi, bierzesz jakies dobre witaminy?
joasia milego wekendu
beacia no to synek pantoflarz (zart)

Cyniczna z jdnej strony wszystkie okna mam z tej strony więc nie mam wyboru, za to w zimę zamarzam :) mój M chodzi w gaciach a ja w swetrze zapiętym pod szyję :)))))))))))))) Taki ze mnie zimorodek.
A i mama mnie obdarowała zasłonami. Dziś będzie testowanie numer 1

Marta rozumiemy Cię :)))))))))))) ja też nie mam apetytu ale staram się troszkę podjadać, jakiś jogurcik jakieś jabłuszko oprócz śniadania i obiadu, bo kolacji już nie wcisnę. I mam jakiś owocowstręt :))))))))))
Jak to nie zapisują do internisty.... Wrrrrr.... Ja bym chyba nerwowo nie wytrzymała i powiedziała co o tym myślę. Ukochana służba zdrowia - jak się ma zdrowie

Joasiu udanego weekendu

Beacia my kobietki potrafimy owinąć facetów wokół palca, co za Ola :))))))))

I będziemy mieć na 100% dziewczynkę - mój mąż stwierdził, że będzie w mniejszości, więc następne będzie chłopię :D

Kupiłam elmex i notka: skontaktuj się z lekarzem. Odłożyłam do konsultacji z zębologiem

Hej:)

Niejestem w stanie nadrobic tego co tu naskrobalyscie. Nie jestem wogole w temacie.

Kiedy pisalam ze u nas wszystko ok, dzidzius najprawdopodobniej jest chlopcem. I co sama mnie zdziwila od 3 tygodni czuje ruchy i kopniaki a wkoncu to moja pierwsza ciaza. Od tygodnia juz czeste i dosc mocne. :)))) Wizyte mam za tydzien i to bedzie polowkowe mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku.

3mam kciuki za nastepne udane wizyty. Pozdrawiam:)))
Dobrze, ze jestes, myslalam ostatnio gdzie sie podziewasz! slad po tobie zaginal! gratuluje chlopczyka i kopniaczkow :) napewno wszystko bedzie ok na badaniu! zagladaj do nas czesciej!

Ayni musisz znać swoją grupę krwi, lekarz powinien Cię skierować na badania

Słoneczko świeci, dzieciaki z przedszkola szaleją - aż tu ich słyszę. Tyle radości ;) Muszę sobie zakupić zasłony, bo rano mnie słoneczko budzi niemiłosiernie i wstaję ledwo żywa :)))
Piękny dzień tarira piękny dzień (i nerwowy trochę)

No przeca pisalam, ze w koncu tutaj mi zrobili :-Dgratuluje dziewczynki!!! jeeej ja jeszcze musze 2 tyg poczekac, aaaajjj juz nie moge sie powstrzymac!! 3maj kciuki,zeby u mnie tez byla dziewczynka!

U nas sie swietnie uklada, moj M juz prawie w kieszeni ma nowa prace i dostanie cetryfikowane szkolenia no i praca lepiej platna, chyba bedziemy sie przeprowadzac do miasta!! jeeej wies mi sie juz znudzila, naprawde, wiec jestem szczesliwa :)

nie nadrobie wszystkiego, bo oczy mi sie juz zamykaja...

marta - nie martw sie. ja tez w ciagu dnia moglabym nic nie jesc. jakos teraz mam bardziej faze na picie. ale batonik, banan i kawalek sera spokojnie starczaja mi na caly dzien apetyt lapie mnie wieczorem ale to tez nie wilczy apetyt... 3 kanapeczki male to "wielka wyzerka". Nie wiem jak Ty ale ja nigdy, od dziecka, nie bylam w stanie duzo jesc. raczej czesto przegryzka lekka niz duze posilki. I nie umialam nigdy talerza do czysta... zawsze cos zostawiam i mysle, ze to juz mam jakos w mozgu zakodowane. Bierz witaminy i bedzie ok. Mi sie wydaje, ze gdyby organizm sobie nie radzil, to by zglodnial ;-)
a z tyciem to nie wiem jak to liczyc, bo na poczatku schudlam 2,5, potem nadrobilam 2 i od ostateniej wizyty 6 tygodni temu przybylo 0,5 kg, czyli tak naprawde na razie nadrobilam, co stracilam - i nie wiem teraz jak oni beda liczyc ile przytylam w ciazy, bo od wagi startowej mam 0 przyrostu. 6 tygodni temu gin kazal sie kompletnie brakiem apetytu nie martwic, wiec sie nie martwie. obiecal, ze wszystko przyjdzie w swoim czasie i tez nie mozna wymagac nadmiernej aktywnosci od zoladka, ktory nie zna duzych ilosci jedzenia.
glowa do gory!

reklama
Witam :) moje dziecie jeszcze spi wiec korzystam z okazji żeby nadrobic wczorajsze posty :)

Mój M zabiera mnie dzisiaj do kina na film Nietykalni ponoć jakas super francuska produkcja, same pozytywne komentarze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry