Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

W koncu moje dziecko na jakis czas umilkło i niewiele mówiło,bo mówiła cały czas Ola

Dobrze, ze jestes, myslalam ostatnio gdzie sie podziewasz! slad po tobie zaginal! gratuluje chlopczyka i kopniaczkowHej
Niejestem w stanie nadrobic tego co tu naskrobalyscie. Nie jestem wogole w temacie.
Kiedy pisalam ze u nas wszystko ok, dzidzius najprawdopodobniej jest chlopcem. I co sama mnie zdziwila od 3 tygodni czuje ruchy i kopniaki a wkoncu to moja pierwsza ciaza. Od tygodnia juz czeste i dosc mocne.))) Wizyte mam za tydzien i to bedzie polowkowe mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku.
3mam kciuki za nastepne udane wizyty. Pozdrawiam))
Ayni musisz znać swoją grupę krwi, lekarz powinien Cię skierować na badania
Słoneczko świeci, dzieciaki z przedszkola szaleją - aż tu ich słyszę. Tyle radościMuszę sobie zakupić zasłony, bo rano mnie słoneczko budzi niemiłosiernie i wstaję ledwo żywa
))
Piękny dzień tarira piękny dzień (i nerwowy trochę)
gratuluje dziewczynki!!! jeeej ja jeszcze musze 2 tyg poczekac, aaaajjj juz nie moge sie powstrzymac!! 3maj kciuki,zeby u mnie tez byla dziewczynka!