reklama

wrzesień 2012 ;)

Martusia miłych zakupów :)

Ansure gratuluje córeczki i trzymam kciuki za zwalczenie grzyba &&&

Cyniczna super, że mała już lepiej się czuje :)

Future zazdroszczę wyjazdu w góry, bawcie się z córeczką dobrze i korzystajcie z wypoczynku :)

Ja z mężem mamy oboje A Rh-, a więc o konflikcie niestety nic nie wiem.
Poza tym dziękuję Wam dziewczyny za słowa pocieszenia - z niecierpliwością ale już bez stresu będę wyczekiwać pierwszych kopniaczków :)

reklama
Hej:)

Niejestem w stanie nadrobic tego co tu naskrobalyscie. Nie jestem wogole w temacie.

Kiedy pisalam ze u nas wszystko ok, dzidzius najprawdopodobniej jest chlopcem. I co sama mnie zdziwila od 3 tygodni czuje ruchy i kopniaki a wkoncu to moja pierwsza ciaza. Od tygodnia juz czeste i dosc mocne. :)))) Wizyte mam za tydzien i to bedzie polowkowe mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku.

3mam kciuki za nastepne udane wizyty. Pozdrawiam:)))

Hej dziewczynki :-) dzis mnie baniaczek nie boli to humorek lepszy pogoda fajna bez szału ale ciepło choc pochmurnie ,my dzis zaliczylismy wizyte u weterynarza i tak z rana południe sie zrobiło:szok:.Miłego dzionka dziewczynki:-D

Faktycznie już południe się zrobiło, ajajaj, ale ten dzien ucieka!
ja się wczoraj beznadziejnie czułam, w sumie nie wiem co mi jest, cisnienie czy co, jakoś dziwnie.

Idę poczytać Wasze relacje z wizyt, fajnie, już dużo osób zna płeć i w ogóle fajnie się czyta te doniesienia! :D

Stokrotka nie martwe się na zapas. Krwotoki z nosa u kobiet w ciąży są często spotykane. Do wizyty jeszcze tylko parę dni, stres nie pomoże, a może zaszkodzić. Luzzzzzzzzzzz.
Po zel wyślę mężulka

Ayni musisz znać swoją grupę krwi, lekarz powinien Cię skierować na badania

FutureMummy co za rodzinka pedagogiczna, u mnie mąż też w oświacie :). Sama bałabym się na noc zostać w mieszkanku, a co dopiero w domu pod lasem.... Miłej wycieczki w góry. Nie przemęczaj się ;)

Cyniczna aż powiało optymizmem ;) zdrówka dla córuni

Martusia1605 cieszę się, że córa dostała się do przedszkola. Też mam nadwrażliwość zębów - cholerstwo jedne... Ale zakupuję elmex żel polecany tu... Nie biorę żadnych środków przeciwbólowych ze względu na dzidzie...

Amy gratuluję dzidzi i kopniaczków. Trzymam kciuki za Twoje kolejne wizyty

Słoneczko świeci, dzieciaki z przedszkola szaleją - aż tu ich słyszę. Tyle radości ;) Muszę sobie zakupić zasłony, bo rano mnie słoneczko budzi niemiłosiernie i wstaję ledwo żywa :)))
Piękny dzień tarira piękny dzień (i nerwowy trochę)

martusia, ja zapisałam Tycią do przedszkole od lipca, ale u nas informacje na temat przyjęć końcem kwietnia będą. Mam jednak nadzieję, że będzie ok. Tycia już się ni emoże doczekać zabawy z dziećmi.

do_ti, i tak masz dobrze, że sypialnię masz z oknem wychodzącym na wschód. Ja mam na zachód, co w lecie jest koszmarem - strasznie się nagrzewa. Myślałam o przeniesieniu sypialni, ale w ostateczności odstraszyła mnie wizja przenoszenia 5cio drzwiowej szafy:dry:...więc po prostu kupię grube rolety:-p.

Ansure gratuluję córeczki :)

a ja dziś byłam na pobraniu krwi, pani pielęgniarka zrobiła wielkie oczy że w ciąży robi się takie badania jak glukoza, tsh itp. nie miałam siły jej uświadamiać, więc dałam się ukłuć i prawie odpłynęłam. później chciałam zapisać się do internisty i tu znów pod górkę - bo nie ma numerków, bo od 7 trzeba, bo doktor pierwszy dzień po urlopie (była 8:15). popłakałam się ze złości. ale w poniedziałek idę do gina, może on coś poradzi na moje problemy. apetytu dalej nie ma, na cały dzień wystarczają mi dwie kanapki i herbatka. cudoffnie.

życzę Wam miłego dnia Kochane :) (bo ja chyba idę spać, nikt mnie nie rozumie.)

marta, no rzeczywiście ja w tym względzie zrozumienia nie okażę, bo apetycik mam aż miło (albo "że aż wstyd:zawstydzona/y::-p;-)). Dobrze chociaż, że słodkie mi nie podchodzi... Ale Ty się rzeczywiście skontaktuj z kimś w sprawie tego niejedzenia, bo może trzeba by jakieś wyniki zrobić dodatkowe. W sumie to się nie znam, ale chyba ważne jest tylko, żebyś za dużo z wagi nie spadła i żeby do anemii nie doprowadzić.

reklama
Ansure gratuluję córeczki :)

a ja dziś byłam na pobraniu krwi, pani pielęgniarka zrobiła wielkie oczy że w ciąży robi się takie badania jak glukoza, tsh itp. nie miałam siły jej uświadamiać, więc dałam się ukłuć i prawie odpłynęłam. później chciałam zapisać się do internisty i tu znów pod górkę - bo nie ma numerków, bo od 7 trzeba, bo doktor pierwszy dzień po urlopie (była 8:15). popłakałam się ze złości. ale w poniedziałek idę do gina, może on coś poradzi na moje problemy. apetytu dalej nie ma, na cały dzień wystarczają mi dwie kanapki i herbatka. cudoffnie.

życzę Wam miłego dnia Kochane :) (bo ja chyba idę spać, nikt mnie nie rozumie.)

ej ej po to tu jesteśmy żeby się wyżalać a my staramy się zrozumieć mimo że nie wszystkie mamy identyczne problemy. Byle do poniedzialku twój gin na pewno coś zaradzi a może nie ma się czym martwić, dzidziuś na pewno sobie poradzi bo zabiera tobie. Bardziej martwilabym się o ciebie bo twój organizm będzie bardzo wyjałowiony jeśli nie dasz mu odpowiednich skladników. Myślę że jak sie malo je to nawet dobrze ważne żeby to byly pożywne i odzywcze produkty

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry