Tygrysek1985
Fanka BB :)
witam sie i ja, jestem u mamy, zaraz chyba bedziemy uciekac na rundke po miescie
ansure łatwego sprzątnia ;-)
ansure łatwego sprzątnia ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

pajka - no skróciła się w ciągu 4 tyg o 0,8 cm, tylko, ze lekarka nic nie mówiłą mi , że mam leżec czy się nie przemęczać, ja to wogóle nie leże, wręcz przeciwnie latam jak szalonakurde belek, następna wizyta z 4 tyg dopiero, ciekawa jestem co to będzie ? aha tyle dobrego, że jest zwarta czy coś takiego ...
dobra zmykam na zakupy lumpeksikowe, pierwsze dla moejj małejjesli cosik upoluje, to się potem pochwalę
![]()
kasia - no to prawie połowę dłuższa od mojej)
pogoda do bani juz drogi dzien .Ja dalej mega lenia mam,a wieczorem zebranie w szkole
nie chce mi sie isc .Mloda b.dobrze sie uczy i w sumie tylko po to chodze aby sie podpisac ze byłam,i posłuchac o ancymonkach z jej klasy

co do metki to chyba surowizna wiec raczej bym nie polecala, a jesli chodzi o szyjke to nie pomoge mi gin nic nie mowi tylko ze ok, a ile ma nie mam pojecia, ale jesli sie skraca to powinnas wiecej wypoczywac moze przegielas z przedswiatecznymi porzadkami, takze uwazaj na siebie:*udanych zakupow:-)