R
RiSiA
Gość
witam kochane
już Wam wyjaśniam o co chodzi...
na BB jestem dość dlugo przez co mój mąż już zaczął sie denerwować ponieważ każdą chwilkę poświęcam BB.
Pojechalismy na wakacje do Międzyzdrojów na majowkę... wzięliśmy laptopy jak zawsze... chociaż ja nie chcialam...no i siedzialam na BB oglądalam inne wątki ( z ktorych całkowicie już zrezygnowalam)Mój maż mył ząbki synkowi i tak niefortunnie sie stalo, ze synek uderzyl się w glowę...no i oczywiscie mąż widzial winę we mnie, ze mu nie pomogłam i byla dość ostra wymiana zdań... laptop pofrunąl ze złością na szczescie nic sie z nim nie stało...dlugo rozmawialiśmy...
otworzyl mi oczy , ze jestem uzależniona od BB, ze każdą chwilę zamiast spędzać z nim czy synkiem klikam na kompie...długo nie spałam i przemyślalam wszystko... i tak zawsze moj dzien zaczynal się od otwarcia kompa i przywitania się na BB... i tak czas na BB leciał...bo tutaj jeden wątek, drugi itd...z synkiem niekiedy nie miałam czasu wyjść na dwór!! a tak nie powionno byc... maż perzychodził z pracy to ja do lapka a on z dzieckiem się bawił...
teraz dużo sie zmieni... będę z Wami codziennie
no chyba, ze będę rodzila
Wakacje minęly nam super
smialismy się z M, ze wyjechalismy od nas temp 30 st przyjeżdzamy nad morze a tam 15 stopni i zimny wiatr zimowy
a my w krotkich spodenkach 
Maja trzymaj sie dzielnie ja mialam poronienie zagrazające tak mnie lekami nagaszerowali, ze po terminie urodzilam oszczedzaj sie
Palemko a nie nadwyrezasz sie za bardzo?? bo ja tak mam jak sobie pofolguje troszke
Palemko, Do_it moze jakieś spotkanko co??
Palemko ja na glukoze mam w 26 tc robic
Beacia mój uwielboa wodę nie pije nic innego... z tego ciesze się bardzo
Alebur a dlaczego tak wczesnie miałas?? zazwyczaj cukrzyca ciążowa wychodzi w okolicach 24 tc bo wtedy plod moze uciskać trzustkę...
Szysza zdrowka dla męża oby z nogą bylo lepiej
Martusia jeżeli masz 50 to godzinę jeżeli 75 to 2 h u mnie co do gadania to samo tylko w kwestii synka deugiego a ja synka chcialam...
Palemko sprawdź nerki... bo ja taki bol mialam przy kolce nerkowej...
Martusia, Marta powiem Wam, ze ja mam dzisiaj masakre z kręgoslupem...
Gorgunia milej zabawy
DO_IT zrob badania na cholestaze... jeżeli Ci nie przechodzi bo cholestaza jest bardzo niebezpieczna - za badania zaplacisz 30 zł i bedziesz spokojniejsza...
już Wam wyjaśniam o co chodzi...
na BB jestem dość dlugo przez co mój mąż już zaczął sie denerwować ponieważ każdą chwilkę poświęcam BB.
Pojechalismy na wakacje do Międzyzdrojów na majowkę... wzięliśmy laptopy jak zawsze... chociaż ja nie chcialam...no i siedzialam na BB oglądalam inne wątki ( z ktorych całkowicie już zrezygnowalam)Mój maż mył ząbki synkowi i tak niefortunnie sie stalo, ze synek uderzyl się w glowę...no i oczywiscie mąż widzial winę we mnie, ze mu nie pomogłam i byla dość ostra wymiana zdań... laptop pofrunąl ze złością na szczescie nic sie z nim nie stało...dlugo rozmawialiśmy...
otworzyl mi oczy , ze jestem uzależniona od BB, ze każdą chwilę zamiast spędzać z nim czy synkiem klikam na kompie...długo nie spałam i przemyślalam wszystko... i tak zawsze moj dzien zaczynal się od otwarcia kompa i przywitania się na BB... i tak czas na BB leciał...bo tutaj jeden wątek, drugi itd...z synkiem niekiedy nie miałam czasu wyjść na dwór!! a tak nie powionno byc... maż perzychodził z pracy to ja do lapka a on z dzieckiem się bawił...
teraz dużo sie zmieni... będę z Wami codziennie

Wakacje minęly nam super
a my w krotkich spodenkach 
Maja trzymaj sie dzielnie ja mialam poronienie zagrazające tak mnie lekami nagaszerowali, ze po terminie urodzilam oszczedzaj sie
Palemko a nie nadwyrezasz sie za bardzo?? bo ja tak mam jak sobie pofolguje troszke
Palemko, Do_it moze jakieś spotkanko co??
Palemko ja na glukoze mam w 26 tc robic
Beacia mój uwielboa wodę nie pije nic innego... z tego ciesze się bardzo
Alebur a dlaczego tak wczesnie miałas?? zazwyczaj cukrzyca ciążowa wychodzi w okolicach 24 tc bo wtedy plod moze uciskać trzustkę...
Szysza zdrowka dla męża oby z nogą bylo lepiej
Martusia jeżeli masz 50 to godzinę jeżeli 75 to 2 h u mnie co do gadania to samo tylko w kwestii synka deugiego a ja synka chcialam...
Palemko sprawdź nerki... bo ja taki bol mialam przy kolce nerkowej...
Martusia, Marta powiem Wam, ze ja mam dzisiaj masakre z kręgoslupem...
Gorgunia milej zabawy
DO_IT zrob badania na cholestaze... jeżeli Ci nie przechodzi bo cholestaza jest bardzo niebezpieczna - za badania zaplacisz 30 zł i bedziesz spokojniejsza...

juz wszystko ok pogodzilismy sie ale głowa boli
. Wszyscy jacys zestresowani jestesmy ja sie wnerwiam bo nie jest w domu porobione tak jak powinno ,dzieciaki złe mnostwo obowiazkow teraz maja .Niestety na meza nie moge w domowych obowiazkach liczyc bo on całymi dniami robi co by kaska była .A ja mam wyzuty sumienia ze leze i nic nie robie ..tak wiem ze to dla dzidzi ale ja przed ciaza praca dom spotkania wyjazdy i teraz bardzo ciezko sie przestawic na nic nierobienie.