reklama

wrzesień 2012 ;)

witam kochane:)

już Wam wyjaśniam o co chodzi...

na BB jestem dość dlugo przez co mój mąż już zaczął sie denerwować ponieważ każdą chwilkę poświęcam BB.
Pojechalismy na wakacje do Międzyzdrojów na majowkę... wzięliśmy laptopy jak zawsze... chociaż ja nie chcialam...no i siedzialam na BB oglądalam inne wątki ( z ktorych całkowicie już zrezygnowalam)Mój maż mył ząbki synkowi i tak niefortunnie sie stalo, ze synek uderzyl się w glowę...no i oczywiscie mąż widzial winę we mnie, ze mu nie pomogłam i byla dość ostra wymiana zdań... laptop pofrunąl ze złością na szczescie nic sie z nim nie stało...dlugo rozmawialiśmy...
otworzyl mi oczy , ze jestem uzależniona od BB, ze każdą chwilę zamiast spędzać z nim czy synkiem klikam na kompie...długo nie spałam i przemyślalam wszystko... i tak zawsze moj dzien zaczynal się od otwarcia kompa i przywitania się na BB... i tak czas na BB leciał...bo tutaj jeden wątek, drugi itd...z synkiem niekiedy nie miałam czasu wyjść na dwór!! a tak nie powionno byc... maż perzychodził z pracy to ja do lapka a on z dzieckiem się bawił...
teraz dużo sie zmieni... będę z Wami codziennie :):)no chyba, ze będę rodzila:-D

Wakacje minęly nam super:) smialismy się z M, ze wyjechalismy od nas temp 30 st przyjeżdzamy nad morze a tam 15 stopni i zimny wiatr zimowy:-D a my w krotkich spodenkach :-D

Maja trzymaj sie dzielnie ja mialam poronienie zagrazające tak mnie lekami nagaszerowali, ze po terminie urodzilam oszczedzaj sie

Palemko a nie nadwyrezasz sie za bardzo?? bo ja tak mam jak sobie pofolguje troszke

Palemko, Do_it moze jakieś spotkanko co??

Palemko ja na glukoze mam w 26 tc robic

Beacia mój uwielboa wodę nie pije nic innego... z tego ciesze się bardzo:)

Alebur a dlaczego tak wczesnie miałas?? zazwyczaj cukrzyca ciążowa wychodzi w okolicach 24 tc bo wtedy plod moze uciskać trzustkę...

Szysza zdrowka dla męża oby z nogą bylo lepiej:)

Martusia jeżeli masz 50 to godzinę jeżeli 75 to 2 h u mnie co do gadania to samo tylko w kwestii synka deugiego a ja synka chcialam...

Palemko sprawdź nerki... bo ja taki bol mialam przy kolce nerkowej...

Martusia, Marta powiem Wam, ze ja mam dzisiaj masakre z kręgoslupem...

Gorgunia milej zabawy :)

DO_IT zrob badania na cholestaze... jeżeli Ci nie przechodzi bo cholestaza jest bardzo niebezpieczna - za badania zaplacisz 30 zł i bedziesz spokojniejsza...

reklama
Do ti kochana nie chce straszyc,ale oby to tylko nie cholestaza ciążowa to swędzenie.Kiedy masz wizytę?A może kup sobie balsam z emolium albo oilanu te Ci nie zaszkodza a zawsze nawilżą te miejsca.

Witam i ja:)

widze, ze dzisiaj nie ja sama sama :D
Małż gra na imprezie... z nogą w gipsie ale cóż, ktoś musi nadawać na gitarze i drugi głos w wokalu też ważny.
Posprzątane, uprane, auto z resztek gipsu wyczyszczone :-D
Dzisiaj dziwnie pobolewa mnie głowa, tak wyjątkowo jakoś. I brzuch też czuje, jakby się coś rozciągało...

Pajka u mnie też jakiś czas temu była wojna o laptopy ale odpuściliśmy i mamy duuużo więcej czasu! Dla siebie przede wszystkim! :)

gdybym, to ja zrezygnowala z forum to nic by mi juz innego poza Corka/Corkami praktycznie nie zostalo, smutne to, ale prawdziwe niestety

juz mi odrobinke lepiej, jutro przyjedzie do mnie kolezanka, mama Oliwki kolezanki z przedszkola z dwojka szkrabow to sie troche rozerwe

Witam sie wieczorowa pora:-)

U mnie nadal trwa nocna laktacja i to konkretnie leje mi sie z jednego(prawego)cyca taka woda jeszcze...

szysza moj M tez z zamilowania pilkarz wszystko by dla tego gola zrobili noga w gipsie to pikus jesli pilka w bramce:-D

palma ja niestety nie pomoge bo nie mialam poki co ze wzdeciami do czynienia:/ ale zycze powodzenia pewnie Kobietki cos Ci tu sprawdzonego doradza:-)

marudka dobrze ze sie odezwalas meldunki co jakis czas prosze tu robic bo sie Ciotki martwia:*

patrysia ja nie mam problemu rano z oslabieniem ale to pewnie to dlatego ze wstaje ok 10 tej:-D

kasieczek rozumiem Cie baaaardzo dobrze, mam podobne problemy ale nauczylam sie to brac na dystans i olewam tych ktorzy maja inne zdanie dla Nas najazniejsza jest Nasza Krolewna tylko Ona sie teraz liczy:-)

Lotka szybkiego powrotu do domku:)

Future oby ten pierwszy byl ostatnim:*....mojej bratowej teraz dopiero wyszly a jest juz przy koncowce, czasami przed samym porodem wychodza takze nie ma co sie cieszyc ze teraz nie mam bo jeszcze wszystko sie moze zdarzyc:/

martusia :* :* :* trzymajcie sie cieplutko

marta co za wredna baba z tej "kolezanki" no sorki ale jak mozna cos takiego przyszlej matce powiedziec tym bardziej ze sama nosi Dziecko w sobie....masakra!!!

maluszek witaj po voyage`ach gdzie Cie tam wywwialo hehe mam nadzieje ze jodu sie za Nas wszystkich nawdychalas:)

gorgusia udanej zabawy:*

anmika udanej zabawy w cyrku;)

Ansure super ze wyjazd sie udal:)

fasolciu Ty sie tam za duzo nie stresuj no i Malenstwa przy okazji tez:*

doti oby komunia szybko zleciala zebys mogla wskoczyc w wygodne adidaski:)a z imieniem to ja juz pisalam ze u nas nikomu szczegolnie sie nie podoba Lilka a nam z Mkiem bardzo i tego sie trzymamy wiec tez sie nie przejmuj:)

Pajka to jak w koncu M pozwolil Ci na codzienne zagladanie na BB?mam nadzieje ze wszystko sie ulozy i pogodzisz Rodzinke z naszymi pogaduchami ale pamietamy ze Rodzina jest najwazniejsza:)

a mi jak nie samotność to bezsenność doskwiera i tak w kółko. z nudów się pooglądałam dziś i brzuch i biodra w rozstępach (nic nie pomaga, cały czas smaruje) i ramiona do łokci w potówkach (skąd one się biorą w tak szybkim tempie?) no i parę pryszczy na twarzy - nie wyglądam za ciekawie... ech ;/.

a dziś to chyba hormonalne tsunami mnie nawiedziło. stan prawie jak w depresji. nawet truskawy nie pomogły. ;/

Hej:)
słonko swieci,cieplutko a miało padac:-)
Śniadanko wciagnełam,poleze troszke i biore sie za szykowanie do kościółka na 11.Potem ma szwagier z tesciowa na kawe wpadnac wiec jakies tam plany na niedziele sa.
Marta ja tez mam cere nie teges:( z Alanem miałam ładniejsza buźkę.Moje rozstepy chyba sie rozciągaja,ale jakos nawet nie zwracam na nie uwagi chyba sie juz przyzwyczaiłam ze sa.A Ty jak tam wyspałas się?
Mnie Alan wczesnie obudził i czacha az mi dymiła z niewyspania bo puzno zasnełam ale juz sie dobrze czuję:tak:
Miłego dzionka wrześniu:-)

Witam sie, u nas dzis chłodniej, pochmurno i deszczyk, cała noc lalo. Ja wrocilam z zimnego morza a tu pogoda sie spierdzielila heheeh

do-ti Zuzia to piekne imie:) ja juz dawno powiedzialam sobie ze jak bedzie cora to Zuzia a na chlopa to dalej imienia nie mamy, nie przejmuj sie kochana gadaniem bo zawsze komus sie cos nie bedzie podobac!

Joasia wybralismy sie do Dziwnownowka. a przy okazji zwiedzilismy Dziwnow, Rewal,Miedzyzdroje oczywiscie z buta doszlismy tylko do Dziwnowa hehe no i tak w kazdym miescie lazenia, zwiedzania ale wez nic nie mow, domku nam sie zachcialo a tam pizgawica !!! w pokojach mieli chlodno a co dopiero domek!! no ale jadac tam kierowalismy sie ze w domku lepiej odpoczniesz grila w kazdej chwili sie zrobi:)

Pajka to widze ze Ty sie wybralas jak ja, nasza cala czworka spakowana jak na lato same krotkie bluzki, getry ja mialam jeden sweterek,reszta po jednej bluzie ogolnie nie tak zle bybylo jakby tak nie wialo, jeden dzien mielismy ze mozna bylo caly dzien na plazy bo nie wialo a tak to leb urywalo!!!
Ja az tam tesknilam za jeansami i sweterkami hehe wiadomo pozwiedzalo sie znow zobaczylo morze i to sie liczy:)

A teraz to nie chcialybyscie mnie ogladac:( opryszczka na ustach, w nosie, pol szyji mam spuchniete bo migdal mnie napierdziela
no i ta moja stopa ktora nadwyrezylam czy co dalej boli niby mniej ale jak chodze to dupa no takze tyle na temat mojego wyjazdu hahah

reklama
Witam niedzielnie:-) głowa mnie pobolewa bo wieczorem sobie poryczałam po kłotni z moim m :crazy: juz wszystko ok pogodzilismy sie ale głowa boli:dry:. Wszyscy jacys zestresowani jestesmy ja sie wnerwiam bo nie jest w domu porobione tak jak powinno ,dzieciaki złe mnostwo obowiazkow teraz maja .Niestety na meza nie moge w domowych obowiazkach liczyc bo on całymi dniami robi co by kaska była .A ja mam wyzuty sumienia ze leze i nic nie robie ..tak wiem ze to dla dzidzi ale ja przed ciaza praca dom spotkania wyjazdy i teraz bardzo ciezko sie przestawic na nic nierobienie.
Martwi mnie troche to ze kopniaczki dzidzi bardzo nisko czuje we wtorek wizyta zobaczymy co gin powie boje sie...:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry