Hej Kobietki

Ale mialam dzis zalatany dzien

najpierw wizyta u lekarza, standardowo 4 h czekania w przychodni w kolejkach....pozniej musielismy skoczyc do starego mieszkania spisac liczniki i zdac klucze, jeszcze kilka spraw na miescie i zladaowalismy po 14 tej...obiadek kawka u Psiapsiolki M na rybkach a ja postanowilam Was poczytac i podzielic sie wrazeniami po wizycie(watek u lekarza

).
Pajeczko ja z pewnoscia nie uwazam Cie za wyrodna matke i doskonale rozumiem:*
fasolka bardzo dobrze ze sie od Ciebie nie opedzimy ale i trzymamy kciuki zebys jak najszybciej mogla sie troszke ruszyc z wyrka i pouzywac pogody i pocieszyc sie ta ciaza:*
Ansure ojjj filmy z porodow moga byc "ciekawe" ale to chyba dla ciezarowek o mocnych nerwach

mi gin dzis powiedzial ze na szkole dopiero od 28 tygodnia wiec czekam
anmika zgadzam sie damy rade dla naszych MAluszkow

3mam kciukasy za wycieczke Synka
monaliza porozmawiaj szczerze z partnerem chyba nie jestescie ze soba od dzis i powinien sie juz do Twojej Corci przekonac, tym bardziej ze teraz czekacie na Wasze wspolne Malenstwo...jesli jednak bedzie nadal taki uparty to nie pokazuj mu ze Ci zalezy, niech sie zastanowi nad swoim szczeniackim zachowaniem i sam wtedy przyjdzie....ehhh ze to jeszcze teraz Go wzielo na takie wyrzuty i glupie gadanie....jestem z Toba Kochana bedzie dobrze najwazniejsze jest teraz MAlenstwo, staraj sie nie stresowac:**udanego leniuchowania na zwolnieniu;P
PAlemko ja dzis dostalam skierowanie na glukoze ja ogolnie nie slodze kawy itp wiec sie boje ze to zwymiotuje:/ macie jakies rady oprocz cytryny?starsznie to slodkie?
gorgusia a ja mam caly pakiet badan za darmo nie dostalas skierowania od gina?
Loonka witamy i zapraszamy
marta ehh ludzie mogliby troszke bardziej uwazac, przeciez juz widac nam brzuszki i mogliby byc ostrozniejsi:/
Beacia ciezsze sie ze udaly Ci sie zakupy
Merlin to wspolczuje i ciesze sie ze szybko przeszlo

&&& za jutrzejsze usg i poznanie plci
Ale naskrobalyscie przez jedno popoludnie

mykam na watek u lekarza napisac jak bylo u mnie i poczytac jak reszta dzisiejszych wizyt:***