reklama

wrzesień 2012 ;)

a ja dziś wróciłam ze szpitala po kolce nerkowej... koszmar to co przeżyłam teraz odpoczywam od bólu który przeszłam - opiszę wam we "wrześniówki u lekarza" i od razu życzę aby żadna z was nie miała takich dolegliwości
jutro mamy usg 4d - mam nadzieje że malec ujawni swoją płeć ;)

reklama
Hej Kobietki:)
Ale mialam dzis zalatany dzien;)najpierw wizyta u lekarza, standardowo 4 h czekania w przychodni w kolejkach....pozniej musielismy skoczyc do starego mieszkania spisac liczniki i zdac klucze, jeszcze kilka spraw na miescie i zladaowalismy po 14 tej...obiadek kawka u Psiapsiolki M na rybkach a ja postanowilam Was poczytac i podzielic sie wrazeniami po wizycie(watek u lekarza;)).

Pajeczko ja z pewnoscia nie uwazam Cie za wyrodna matke i doskonale rozumiem:*

fasolka bardzo dobrze ze sie od Ciebie nie opedzimy ale i trzymamy kciuki zebys jak najszybciej mogla sie troszke ruszyc z wyrka i pouzywac pogody i pocieszyc sie ta ciaza:*

Ansure ojjj filmy z porodow moga byc "ciekawe" ale to chyba dla ciezarowek o mocnych nerwach;)mi gin dzis powiedzial ze na szkole dopiero od 28 tygodnia wiec czekam:)

anmika zgadzam sie damy rade dla naszych MAluszkow:)3mam kciukasy za wycieczke Synka:)

monaliza porozmawiaj szczerze z partnerem chyba nie jestescie ze soba od dzis i powinien sie juz do Twojej Corci przekonac, tym bardziej ze teraz czekacie na Wasze wspolne Malenstwo...jesli jednak bedzie nadal taki uparty to nie pokazuj mu ze Ci zalezy, niech sie zastanowi nad swoim szczeniackim zachowaniem i sam wtedy przyjdzie....ehhh ze to jeszcze teraz Go wzielo na takie wyrzuty i glupie gadanie....jestem z Toba Kochana bedzie dobrze najwazniejsze jest teraz MAlenstwo, staraj sie nie stresowac:**udanego leniuchowania na zwolnieniu;P

PAlemko ja dzis dostalam skierowanie na glukoze ja ogolnie nie slodze kawy itp wiec sie boje ze to zwymiotuje:/ macie jakies rady oprocz cytryny?starsznie to slodkie?

gorgusia a ja mam caly pakiet badan za darmo nie dostalas skierowania od gina?

Loonka witamy i zapraszamy:)

marta ehh ludzie mogliby troszke bardziej uwazac, przeciez juz widac nam brzuszki i mogliby byc ostrozniejsi:/

Beacia ciezsze sie ze udaly Ci sie zakupy:)

Merlin to wspolczuje i ciesze sie ze szybko przeszlo:)&&& za jutrzejsze usg i poznanie plci:)

Ale naskrobalyscie przez jedno popoludnie:Pmykam na watek u lekarza napisac jak bylo u mnie i poczytac jak reszta dzisiejszych wizyt:***

O Matko, Dziewczyny! Półtora tygodnia urlopu, od poniedziałku zachrzan w pracy. Dziś wchodzę na forum a tu tyle wpisów. Dam głowę, że zanim zniknęłam na chwilę była strona 380coś a tu 502... i jak tu nadrobić? chyba się nie uda...

ps: mała kopie jak talala, już nawet mój mąż ją czuje jak daje czadu :DDD

a mi teraz dla odmiany strasznie gorąco i serce szybciej bije. polazłam po termometr i 37. czy tylko ja mam takie szczęście, żeby chorować co chwila albo coś sobie zrobić? wkurzam się na samą siebie, aż mi się płakać chce ze złości i jak zwykle sami jesteśmy. :-(

Beacia super zestaw kiecka i kaloszki :D
Joasiu skąd Ty masz siłę na tyle spraw?
Merlin dobrze że już wszystko w porządku
Pajka widzisz teraz musisz leżeć będziesz CZĘŚCIEJ na forum :P:P
Future lepiej zaśniesz po takim dotlenieniu Hesia też padnie :)

i czuję się jakby mnie czołg przejechał. albo jakby przebiegło po mnie stado surykatek jak mówi przyszła mama chrzestna a moja przyjaciółka ;)

Dziewczyny czy któraś z Was odczuwa takie napięcie brzucha jakby skóry na nim brakowało? Od paru dni tak czuje - myślałam że to normalne bo brzuszek rośnie i może skóra nie może nadążyć z "rośnięciem" ale właśnie przeczytałam że może to być niebezpieczne i trochę się przestraszyłam:(

ja miałam wlasnie takie napięcia... do tego bóle krocza...

a ja dziś wróciłam ze szpitala po kolce nerkowej... koszmar to co przeżyłam teraz odpoczywam od bólu który przeszłam - opiszę wam we "wrześniówki u lekarza" i od razu życzę aby żadna z was nie miała takich dolegliwości
jutro mamy usg 4d - mam nadzieje że malec ujawni swoją płeć ;)

no uważaj bo to lubi szybko powracać

a mi teraz dla odmiany strasznie gorąco i serce szybciej bije. polazłam po termometr i 37. czy tylko ja mam takie szczęście, żeby chorować co chwila albo coś sobie zrobić? wkurzam się na samą siebie, aż mi się płakać chce ze złości i jak zwykle sami jesteśmy. :-(

Beacia super zestaw kiecka i kaloszki :D
Joasiu skąd Ty masz siłę na tyle spraw?
Merlin dobrze że już wszystko w porządku
Pajka widzisz teraz musisz leżeć będziesz CZĘŚCIEJ na forum :P:P
Future lepiej zaśniesz po takim dotlenieniu Hesia też padnie :)

i czuję się jakby mnie czołg przejechał. albo jakby przebiegło po mnie stado surykatek jak mówi przyszła mama chrzestna a moja przyjaciółka ;)

a bierzesz wit. C??

Mój Starszak wrócił z wycieczki przed 18. Miał mnóstwo do opowiadania, było dużo wrażeń i wrócił mega zadowolony. Cieszę się bardzo, najważniejsze, że szczęśliwie wrócili. Tak sobie myślę, że strasznie duży chłopak już z mojego Synusia. Dobrze, że jeszcze jest taka przylepa i lubi się do mamy przytulać. Najbardziej mnie rozczula jak głaszcze mój brzuch, całuje, ucho przykłada i słucha. Oj kochany starszy brat. I on tak bardzo chce dziewczynkę - nie wiem czemu, dziwi mnie to?

wlasnie rozpoczelam maraton serialowy, jutro nie mam za duzo obowiazkow to bede mogla sobie pospac w dzien, ale jestem glodna moglabym jesc kilogramami ogorki, pomidory i szczypiorek heh

marta co do babki z wozkiem to przypomnialo mi sie jak jedna kobieta po tym jak zwrocilam jej uwage, ze mnie potracila a zrobila to juz 3 raz, jakby zrobila to raz to bym dala spokoj, ale trzy razy to juz dla mnie celowe chamstwo, zwocilam jej uwage na co ona mi odpowiedziala, ze jak mam taki delikatny brzuch w ciazy to mam go sobie koszem obudowac, nosz kuzwa ale ja zjechalam i w d.... mialam to, ze miala ze 60 lat
lepszego samopoczucia zycze
pajkaa, marta ja sie boje tych zagranicznych truskawek, bo nie wiadomo czym oni je naszpikowali
Beacia pokaz sukienke, albo jeszcze lepiej siebie w sukience heh
kasiaczek ja mam takie uczucie, ale nie wiedzialam, ze to takie niebezpieczne moze byc
Merlin lepszego samopoczucia
anmika super masz Syna i fajnie, ze wycieczka mu sie udala

Martusia nie tylko truskawki ale i pomidory ogorki i inne owoce sa sprowadzane wiec nic człowiek musiał by nie jesc :-pa pozatym ja na holenderskie nie nazekam rok tam mieszkałam zywiłam sie i zyje:-D.A nasze nowalijki tez nie sa zdrowe bo nafaszerowane ...

Napisałyście tutaj tyle o zarastanie, że aż udałam się do kosmetyczki zrobić brwi, bo już szłam i szłam i zarastałam, a ja nadal szłam. Doszłam dzisiaj, opóźnienie 30 minut, ale jak już byłam to poczekam, obejrzałam katalogi różne, usiadłam na leżankę i henna, ok luzik i zaczęło się wyrywanie, normalnie zęby zaciskałam, pięści zaciskałam, wytrzymałam, koniec, ulga, łzy poleciały mimochodem, zostałam poratowana chusteczką i zamiast pogłaskać mnie po głowie, że byłam taka dzielna i dżungli się pozbyłam to usłyszałam "no było co wyrywać"...
oo9ei.gif

Anmika - słodkie są takie momenty, Ada codziennie wieczorem przed snem rytuał, głaskanie brzuszka, całowanie, pukanie do siostry halo halo ja tu jestem i w ogóle, rozczulające :tak:
Martusia - kurierem sernik puściłam. :tak:

reklama
Fasolka ja jem polskie pomidory i ogorki itp., a o nowalijkach sluchalam na co uwazac dzisiaj w DDtvn, a truskawki hm musialy jakos do nas dojechac i tak leza w tych pudelkach w marketach i sie nie psuja hmdla mnie podejrzane...
Lilijanna slodka Coreczke masz, ja sama wyrywam sobie brwi ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry