*martusia*
Fanka BB :)
tak jak mowilam nie jest zle z tymi wlosami, choc trzymalam 40min, wlasnie dlatego ze przez ciaze moze nie wyjsc. ten zejdzie wroce do starego koloru, przynajmniej smiesznych odrostow nie bede miec albo dekoloryzacje zrobie. 
stokrotka niezle sie zalatwilas
szysza to spora roznica miedzy OM a usg, moja nielepsza. ale wczesniej mialam bardzo nieregularne miesiaczki dopoki nie zaczelam brac tabletek.
martusia dobrej nocy i owocnych zakupow
no i tak, moje ambitne plany spelzly na niczym, zasnelam o 20. i od 16 jestesmy sami, tatusiek bedzie dopiero jutro po 19 z pracy :-(
stokrotka niezle sie zalatwilas
szysza to spora roznica miedzy OM a usg, moja nielepsza. ale wczesniej mialam bardzo nieregularne miesiaczki dopoki nie zaczelam brac tabletek.
martusia dobrej nocy i owocnych zakupow
no i tak, moje ambitne plany spelzly na niczym, zasnelam o 20. i od 16 jestesmy sami, tatusiek bedzie dopiero jutro po 19 z pracy :-(

szysza nie martw się, ja też miałam późną owulację, chociaż mi wszyscy patrzą na termin om i tak na połówkowym wyszło, ja tam już sama nie wiem
Miałam coś napisać jeszcze, ale A się już spieszy, dokończę później, miłego dnia kochane
blehhhh, stary mnie opierdzielił, że jeszcze raz kawe wypije , to mnie 

Z brzuszkiem różnie, za dużo jem słodyczy, ale nie umiem się powstrzymać, najgorzej, że refluks dusi i zgaga wypala bleee