• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

tak jak mowilam nie jest zle z tymi wlosami, choc trzymalam 40min, wlasnie dlatego ze przez ciaze moze nie wyjsc. ten zejdzie wroce do starego koloru, przynajmniej smiesznych odrostow nie bede miec albo dekoloryzacje zrobie. :P

stokrotka niezle sie zalatwilas :P
szysza to spora roznica miedzy OM a usg, moja nielepsza. ale wczesniej mialam bardzo nieregularne miesiaczki dopoki nie zaczelam brac tabletek.
martusia dobrej nocy i owocnych zakupow :)

no i tak, moje ambitne plany spelzly na niczym, zasnelam o 20. i od 16 jestesmy sami, tatusiek bedzie dopiero jutro po 19 z pracy :-(

reklama
Gorgusia a niech kopie ile wlezie ;) bylebys miała rogal na buzi

A ja dziś zaproszenie do chatki pod Ustroniem dostałam, bo kumpela ma i 2 piętra stoją puste, tylko że ukochany nie dostanie urlopu i będą nici z tego

a mnie córa skopała po zjedzeniu galaretki z owocami :)

a poza tym to wymiękam przy Was i nie daję rady nadrobić :) chyba cięższy dzień dzisiaj

miłych snów
karaluchy pod poduchy

stokrotka, ale Ci fajnie, ile razy mi wychodziło coś całkiem innego niż na opakowaniu, a darmowej dekoloryzacji nie dostałam

:eek::-D szysza nie martw się, ja też miałam późną owulację, chociaż mi wszyscy patrzą na termin om i tak na połówkowym wyszło, ja tam już sama nie wiem:crazy: :-p Miałam coś napisać jeszcze, ale A się już spieszy, dokończę później, miłego dnia kochane :-D

witam sie
normalnie zombie dzisiaj ze mnie.... synus zrobił pobudkę o 5:50:eek: taki jakiś marudny mam nadzieje, ze to nie na chorobę...

muszę się wybrać do apteki po jakiś specyfik na zgagę bo umrę chyba...

Do_It szkoda, ze nie mozecie jechać :( ja kocham Ustroń :)

Szysza ja też mam nieregularne miesiączki, ani po braniu tabletek ani po urodzeniu córki sie nie unormowaly. Na szczęście w tej ciąży dokladnie wiem kiedy spłodziliśmy z M naszą dzidzię wiec lekarzowi było latwiej wyliczyć termin

dobra idę przeglądać ciuszki dla mlodego :) muszę zrobić liste, wydobyć te dziewczece dla Martusi, zeby wiedzieć, czy nam cos nie brakuje:)

czesc i czołem :-) palma się wita z kawą i z herz klekotami - chyba po kawie :confused2: blehhhh, stary mnie opierdzielił, że jeszcze raz kawe wypije , to mnie

Joasia - he he :-D no jak weszło to i wyjsc musi, ale to seeee neee daaa :szok::rofl2:

Lasencje to jak z tym terminem , który ważniejszy, bo wg miesiączki mam 7.09 a wg ostatniej wizyty i wilekosci dziecka 31.08 - to który jest ten prawdziwsiejszyyyyy ??????:happy:

Oo Palemko, zapomniałam Ci odpisać:zawstydzona/y: Z brzuszkiem różnie, za dużo jem słodyczy, ale nie umiem się powstrzymać, najgorzej, że refluks dusi i zgaga wypala bleee
I też się nad tym głowię, z owulacji termin 11.09, z om i usg połówkowego 01.09, na karcie 03.09 :szok:Pomocy :-D

reklama
czesc i czołem :-) palma się wita z kawą i z herz klekotami - chyba po kawie :confused2: blehhhh, stary mnie opierdzielił, że jeszcze raz kawe wypije , to mnie

Joasia - he he :-D no jak weszło to i wyjsc musi, ale to seeee neee daaa :szok::rofl2:

Lasencje to jak z tym terminem , który ważniejszy, bo wg miesiączki mam 7.09 a wg ostatniej wizyty i wilekosci dziecka 31.08 - to który jest ten prawdziwsiejszyyyyy ??????:happy:
nie wiem ktory wazniejszy, ale wszedzie patrza wg OM.
wg tego terminu wywołują porod itp :-) np jak wg usg wychodzi ze dziecko jest "starsze", moze to swiadczyc o tym, ze jest poprostu duze no i mozliwe ze dlatego tak na to bardzo nie patrza. tak u mnie bylo.

ja jednak witam sie przy kawie, inaczej bym byla niezywa i zaraz rozbolala by mnie glowa. jedna-dwie dziennie musze wypic :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry