• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
FutureMummy wrocic do Polski? Nie bylby to dobry pomysl, chociaz bardzo bym chciala. Tutaj, poki co, mam dobrze platna prace, koncze studia podyplomowe po angielsku i chcialam znow wrocic do zawodu juz tu na obczyznie. W Polsce musialabym wszystko zaczynac od poczatku ( tu mieszkam juz 8 lat). Zreszta swiadomosc, jak w Polsce by mnie oceniono-matka dwojki dzieci, kazde z innym. Boze, no normalnie masakra jakas

Zjadłam 1/2 arbuza:zawstydzona/y: i latam siku co chwila:wściekła/y:

Hahaha, tak na wieczór :-D Ciekawe ile razy w nocy wstaniesz... :-p

monaliza - ja tam bym w nosie miała co ludzie powiedzą. Nie Ty pierwsza i nie ostatnia w takiej sytuacji się znalazłaś, a ludzie zawsze gadali i gadać będą - ot taka NASZA natura :sorry: A tak szczerze to co by Cię tu dobrego spotkało? Myślę, że lepiej dasz sobie radę nawet jako samotna matka na obczyźnie, jak w kraju - ot szczera i smutna prawda...

Mały w łóżku, a ja przed tv popijam piwko bezalkoholowe - zalecenie od lekarza na zastój w nerce :P

Monaliza ech nie zazdroszczę całej sytuacji. To źle wpływa na Twoje maleństwa.
Trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło i tulam...

Palemka ja poproszę kawałek. Leż spokojnie i nie przemęczaj się.

Marudka nie dźwigaj!!!! A jaką fajną książkę masz na boku???

Monaliza tulam mocno i wierzę,że chłop jednak zmądrzeje :tak:
mój TZ pracuje na wyjazdach więc mieszkać może wszędzie, wyprowadzka do Żor
do końca czerwca zostaję w Wawie a teraz się okazło,że TZ 23 maja wylatuje do Tajlandji, jak mam twszytsko sama ogarnąć? :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry