Dobryyyyy 
mantezowa - gratulejszon dziewuszki , witaj w klubie dziewuszkowym
Piszecie coś o skurczach, większość z Was już je ma i to mnie dziwi, bo ja jeszcze ani razu skurczu nie miałam, za to mam ponoć skurcze brzucha ( twardnienie ) , ciekawe , że brzuchowe mam, a tych łydkowych nic a nic ...
Ktoś pytał o to ile ma brac magnezu, więc ja biorę 6-8 tabletek mg na dzien po 50 mg

mantezowa - gratulejszon dziewuszki , witaj w klubie dziewuszkowym

Piszecie coś o skurczach, większość z Was już je ma i to mnie dziwi, bo ja jeszcze ani razu skurczu nie miałam, za to mam ponoć skurcze brzucha ( twardnienie ) , ciekawe , że brzuchowe mam, a tych łydkowych nic a nic ...
Ktoś pytał o to ile ma brac magnezu, więc ja biorę 6-8 tabletek mg na dzien po 50 mg
u nas dzis wkoncu sloneczko i mysle,że dzis ladnie pogrzeje, moze jakiegos grilla sie zrobi:-)
tłumaczy to tym ze ciezko mu było zniesc jak ktos mi cos robi
a pozatym on zawsze w pracy ,ale jak po wizycie nie zadzwonie od razu to dzwoni do mnie i interesuje sie co i jak ,kiedys mnie to denerwowało a teraz mam to w nosie.A na połowkowe tata mnie zawoził bo nam auto padło no i praca ,zabrałam mame z nami i weszła ze mna do gabinetu dawno mojej mamy takiej szczesliwej nie widziałam :-) w szoku była ze tak wszystko dokładnie widaca jak zobaczyła jak mała wody płodowe pije to mało sie nie popłakała