• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

a ja przy sniadaniu bo pozno wstalam ;)

w koncu slonko wyszlo, troche mi lepiej juz ale zobaczymy do wieczora, w razie co w lodowce mam czekoladke wedla o smaku toffi :). dzis maly jakis leniwy jest, ale w nocy dawal czadu az spac nie moglam. i zabawne jak chce zeby M poczul i jak juz przylozy reke to maly nic cicho siedzi :P

martusia nie wiem dlaczego tak sie dzieje z nami ten placz i w ogole bo wszystkiego na hormony nie mozna zwalic... (wiecej na watku prywatnym)
Merlin to dobrze ze juz nie boli i oby bol nie powrocil
patrysia udanego grilla :)
stokrotko a kiedy sie przeprowadzasz? i to taka juz 100 % decyzja?

zycze dziewczynki slonecznej soboty :*

reklama
Ale fajnie na dworze:))spacerek dłuższy z dzieciaczkami zrobiłam :))

Narwałam bzu i na stoliku gdzie mam laptopa położyłąm i tak fajnie mi teraz pachnie ach:))

MARTUSIA dokładnie ehhe ja uwielbiam nosić leginsy tak wygodnie i do tego modnie :D

Moje malenstwo ma czkawki wasze tez?w nocy nieźle mi czkało w brzuszku :D

witanko sobotnie
słonko jest, ale temperaturowo szału nie ma :no:
jeden spacerek leśny mam za sobą, pranie i obiadek też
zrobiłam sernik na zimno bo nie mam piekarnika :no:
no do Rybnika to my często jeździmy jak jesteśmy w Żorach :tak:
co do towarzystwa TZ-jeździ ze mną wszędzie, na badania, wizyty i usg obowiązkowo, chyba,że akurat jest poza granicami kraju :sorry2:
a mnie łapie skurcz łydki rano jak leżę w łóżku i sie przeciągam...
magnezu póki co nie łykam, zapytam ginke czy nie powinnam...

aaaaaaaaaaaaaaaa
siedzimy sobie dziś w ogrodzie, jemy kanapki z pomidorem i arbuza i w pewnym momencie Hesia sie odwraca i mowi TIESET!!!!
ja się odwracam a tam idzie kot nasz, ale to nieważne. jej pierwsze poważne słowo, mało znaczyć piesek. ale się cieszę. i tak wyraźnie to powiedziała. ale jestem dumna.

Witajcie:D
U mnie niby słonecznie, ale jednak nie jest cieplutko i marznę dziś. Do tego gardło mnie boli i na wieczór znowu płukanka z wody utlenionej. Mam nadzieję,że tym razem też pomoże...

Mój M chodzi ze mną na wizyty jak tylko może, a do tego jeszcze na większość zajęć w szkole rodzenia. Rano przed pracą gada do Syncia i czeka jak go kopnie.

Patrysia- ja ostatnio też bzu narwałam. Uwielbiam ten zapach.

Future- gratuluję zdolnej córuni :)

Ale mi chęci narobiłyście tym ciachem! Ale nie będę teraz robić, bo jutro kinder bal z okazji drugich urodzin mojego Siostrzeńca. Jaki on już duży! I ciągle powtarza "Ikus to taki piekny popes" :-D Ale będzie dużo pyszności! Dziś robie deserki bezowe i tiramisu w pucharkach. Mniam!

Patrysia- mój Mały też miewa czkawkę :D Fajne uczucie!
I w ogóle jest teraz od kilku dni mocno aktywny. Wypina różne części ciała, pręży się i pokazuje jaki jest silny i duży :-D

AAAAAAA! Mamy porozumienie w kwestii imienia. Mały dziś kopniakiem sam je przyjął do wiadomości- kopnął Mka w samo ucho :-D Będzie Kacper :-)

Miłego weekendu Brzuchatki.

Witam i ja:)

praca odrobiona, posprzątane, pościel wywietrzona, Małż autko umył. Ciepło, słonecznie choć cały czas mam zimny nos i dłonie...
Teraz czas brać się za pieczenie sernika i może jeszcze szarlotkę...:-)

Miłego późnego popołudnia!

witam sie popoludniowo Oliwka byla na podworku od 12.30 do 15.30 sasiedzi- wlasciciele meiszkania mi jej pilnowali a ja sobie w tym czasie chalupke posprztalam teraz zjedlismy obiadek i odpoczywamy

bez tez lubie heh a i ciasto niech ktora mi podrzuci

A mnie dzis owocami wszyscy zarzucili:-) moj m był na zakupach i kupił winogrona gruszki banany arbuza i soczki :-D a przed chwila na kawke wpadli moi rodzice z ........ ciastem rabarbarowym telepatia czy jak:szok::-p do tego przywiezli truskawki mandarynki i jabuszka:-D.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry