reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Niee mi kazała przyjść dopiero za miesiąc :szok: jak nic się nie będzie działo złego, a wczorajsza beta będzie ok, więc czekam cierpliwie ( mniej-więcej ) :-D

qrcze dziewczyny czy Wy tez tak fiksujecie z obawy i nerwów o maleństwo?

ja sobie właśnie czytałam co sie dzieje tydzien po tygodniu i na kilku różnych portalach wyczytałam, że w 5 tygodniu zaczyna bić serdusio, ale nie napisali czy to jest adekwatne do tego, że można je usłyszeć.

kiedy byłyście u lekarza pierwszy raz po teście?

ach mam nadzieję, że będzie mi tu z wami dobrze i że nie będę musiala przedwcześnie was opuszczać... :)

qrcze dziewczyny czy Wy tez tak fiksujecie z obawy i nerwów o maleństwo?

ja sobie właśnie czytałam co sie dzieje tydzien po tygodniu i na kilku różnych portalach wyczytałam, że w 5 tygodniu zaczyna bić serdusio, ale nie napisali czy to jest adekwatne do tego, że można je usłyszeć.

kiedy byłyście u lekarza pierwszy raz po teście?

ach mam nadzieję, że będzie mi tu z wami dobrze i że nie będę musiala przedwcześnie was opuszczać... :)
nie ma co sobie brac tych opisów az tak do serca... nie dosc, ze dzieci rosna jednak w roznym tempie, to podejzewam ze to serduszko moze byc tak malusie, ze nawet go nie widac... a co dopiero je usłyszeć... spokojnie :-) pzdr

Karol_in-a ja jak się dowiedziałam tydzień temu, że się udało, przez kilka dni czytałam wszystko co wpadło mi w oczy:-D i zamartwiałam się cały czas. Teraz się trochę uspokoiłam, ale ja ogólnie należę do panikar i histeryczek :zawstydzona/y:, więc nie martw się, nie jesteś w tej fiksacji sama:-) Ja staram się sobie wytłumaczyć, że maluszek potrzebuje spokojnej mamusi, a co ma być to i tak będzie, czy się będę denerwować, czy nie;-) Staram się cieszyć każdym dniem tego stanu, mimo, że się boję i, że dzisiaj męczyły mnie mdłości i senność i ogólne rozbicie:no: ;-)

Witam nową przyszła mamusię!
Karolina kreski rzeczywiście bardzo grubaśne.

Cyniczna bardzo mi przykro [*]

Mnie dziś brzuch boli masakrycznie. Zdenerwowałam sie bardzo i moze przez to. Pati nie pozwala sie położyć dlatego siedzę na podłodze i ledwo żyje.

Dziewczyny mówiliście komuś o ciąży jeśli nie to kiedy zamierzacie?
Ja powiedziałam tylko znajomym z którymi spedzaliśmy sylwka i na razie nikomu więcej. Jeśli sie uda to do końca 3 miesiąca nikomu nie powiem.

Karola witaj.
Gratuluję pomyślnych teścików.
Ja fiksowałam do wczoraj aż się dowiedziałam że jest serduszko.Dzisiaj zero czarnych myśli,zaczynam wierzyc że wszystko będzie dobrze:tak:
Bunny mój synu tez mnie ściąga z kanapy i karze siedziec na dywanie i się z nim bawic,no ale co się dziwic niudzi się psotnikom naszym.
Ja się przed rodziną przyznałam teraz w niedziele.W pracy w czwartek po pierwszej wizycie u lekarza żeby nie pracowac po 15 i dużo więcej godzin na dobe bo to raczej nie bardzo by było mądre tyle na nogach stac
Przed rodziną to i tak by mi się nie udało ukryc dłużej bo pytania dlaczego po 8 h robię,mama patrzyła podejrzliwie na mnie a siostra stwierdziła wprost że w ciąży jestem bo ładnie wyglądam i cycki mam większe.A jak mam teraz L4 to i tak by wiedzieli

reklama
Karolina piękne krechy :) ja nie czytam nic jestem zdrowsza:)

Bunny ja powiedzialam rodzicom swoim i M... znajomym jeszcze nie mówilismy, ale nie jestem przesądna jak ktoś się zapyta to powiem :)

Do góry