reklama

wrzesień 2012 ;)

witam sie

Maleństwo ja sie nie ciesze jeszcze bo fosfatazę alkaliczną mam znacznie podwyższoną i ginka kazała mi ją obserwować...bo to jest jeszcze 9 tygodni...a ona z tygodnia na tydzień może wzrostąć dwukrotnie...

Żanetkaa jak tam siostra??

Jasminum super, ze wyniki ok :tak:ale kontroluj chociaz jak masz tych krostek dużo to może do dermatologa idź

zmykam z synusiem na spacerek i zakupki:)

reklama
Dziękuję dziewczyny, już jest wszystko dobrze :-) biedna męczyła się 13,5h,
jak już urodziła dziecko to nie mogła urodzić łożyska dostała krwotoku ale jest już wszystko dobrze, mała już jest :tak:
Mała waży 3010g i mierzy 54cm. Cała i zdrowa :-) aaa i siostra mówiła że ma nosek po cioci :-D hihi

WITAM:)

Burza za burzą wkurzyć sie mozna!drugie podejście z robieniem prania teraz się nie poddam !

ZANETKA gratulacje!!:D (ps.mam nadzieję ż enie przeszkadza tobie skrócenie prze ze mnie nicka?bo ja tak szybko pisze i nie zapamiętuje tego wszystkiego...)

Kasia P własnie tej firmy teraz kupiłam lakier żel... ale może robię taki błąd bo ja lubię french i nakładam bazę, biały i finish , i może tutaj jest problem? bo jak nmialam czerwony to sie dość dlugo trzymal... dzisiaj bede robila hybrysy to bede dokładna:)dzieki bardzo

Fasolko cieszę się, ze wróciłaś :)

tak się właśnie robi, baza, biały i finish, też lubię frencha :) tylko w tym dobrze się czuję.

Hejo:)
żanetka gratulacje ciociu:)No to teraz zobaczysz jak ci ta mała siostra wydorosleje,moja po ostatnich 3,5 miesiaca jest inna osóbka,wszystko sie kreci wokół Franka i juz mówi ze jak ja bedzie stac to za 3 lata pyknie sobie nastepne:-)Nawet wszystkie kolokwia na studiach pozaliczała ładnie,wzieła sie w garsc dziewczyna:tak:
Jasminum gratuluje wyników,bedziesz spokojniejsza.
Pajeczko fajnie ze wyniki w normie i &&&&& by juz tak zostało.Pomyslnych zakupów.
patrysia podeślij troche tego deszczu bo wczoraj była temperatura masakryczna,w nocy nie padało wiec dzis oddychac nie ma czym.Tlenu mi trzeba tlenu.
A tak poza tym to w miare ok.Artur wrócił z nocki,dzis juz nie idzie wiec przespi sie troche i bedze miała męża w koncu na troche,trzeba bedzie jakis konkretny obiadek zmajstrowac bo ostatnio przewaznie zupki gotuje by synek miał co jesc i odgrzeac na drugi dzien mozna.
Ide chyba pralke z dzieciowymi rzeczami naszykuje to ładnie poschnie

heej :)

tak wiem dziwne ze o tej porze tu jestem, ale na 8:00 mialam kardiologa i trzeba bylo sie zwlec jakos... [wizyte opisze razem z wizyta u ginka ktory mnie pewnie opieprzy ze badania pozno zrobilam no ale wazne ze w ogole zrobilam :P]. dzis jedna Pani mi miejsca ustapila w tramwaju zaskoczona jestem milo ;)

Zanetko gratuluje ze zostalas ciocia podszkolisz sie troszke w opiece jak bedziesz siostrze pomagac ;)
Pajka ale wiesz to ze masz podwyzszona fosfataze nie znaczy ze urosnie. moze nawet opadnie? ;) trzymam za to kciuki :)

a ja marze o normalnej pogodzie z temperatura tak 22 stopnie bo nie idzie zyc. no i Oli chyba sobie upatrzyl moj pecherz na zabawke, bo latam co 5 min a jak kopnie tam to od razu moge sikac na zawolanie, co za dziecko ;) a tak w ogole to snil mi sie pogrzeb i ze juz Oli byl na swiecie ze go karmilam cycem a on do mnie: mama jest niedobra... :szok::szok::szok:

moze uda mi sie zasnac na chwile? tak to dobry pomysl :)
buziaki i bedziemy pozniej po ginku.

reklama
Co za noc!!!! burzowa, deszczowa i powodziowa!!! zalało nam piwnicy, wody po kostki i tak od 24 do 1.30 mezu z tesciowa wybierali wode wiadrami, straz jezdzila co chwile a ja przez jakis czas osrana lezalam, ja sie teraz panicznie boje burz jak tak pioruny trzaskaja:-( a moj maly w ogole dzis nie spal i nie spi, a ja razem z nim sie krecilam bo tak mi sie wrzynal po bokach:-D

Dzisiaj farbuje sobie wloski, planuje pojechac tez do lumpa kolezanka dala mi znac,że widziala m.in spiworki jak nowe wiec przejade sie zobaczyc ale nie wiem o ktorej bo juz skwar... a w aucie to juz w ogole sie ugotuje hihi

Zaanetkaa super,że urodzila:-) łatwo nie miala no ale dobrze,że wszystko okej:-) powiem Ci,że moja chrzesnica jak sie urodzila to byla wypisz wymaluj jak ja:-) czarna, długa, włoski długie i oczka czarne aaa teraz wszystko na odwrot:laugh2: blondyneczka, niebieskie oczka no ale w 100% tata. Ale płacze jak ja i wszyscy maja ubawzreszta ja tez,że usteczka wywija jak ciocia a potem dopiero placz:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry