reklama

wrzesień 2012 ;)

LOTKA mój pierwszy synek 3640 a drugi 3220 :D a mówi sie ze drugie dzieci są większe hehe (fakt Domis był po terminie a dokładnie urodzony pierwszego dnia 42 tc a Alanek w terminie no ale w sumie wychodziłoby tak czy siak na podobne wagi...)
mi to juz wyszlo z pomiarow, w analogicznym okresie ciazy Tomi byl mniejszy no i lekarz juz zapowiedzial, ze na bank bedzie wiekszy.... zobaczymy co mu z tego wyjdzie, najwyzej mnie pokroja i wyjmą sobie sami hehe

reklama
Witam.
Ja jak każda z Was również źle znoszę upały, dzisiaj jest dosyć duszno, ale słońce się przynajmniej chowa. Ja to w ogole nie lubię upałów. Chodzę jak pokraka, bo kość ogonowa mi dokucza i w ogóle w pośladkach mnie boli. :/
Też już poprałam i poprasowałam część ciuszków i pościele z kołderkami i poduszeczkami. Jeszcze kocyki mi zostały a drugą partię już mi mama naszykuje :) Bratowa już chyba jej zawiozła po bratanicy rzeczy. :)
mantezowa, przykro mi z powodu babci. Powinnaś pójść na pogrzeb, jeśli czujesz się na siłach i chcesz tego. Zabobonami się nie przejmuj.

Ostatnia edycja:
MISIA a drugi maluszke pokazał co ma miedzy nózkami?czy dalej niespodzianka?:))ogólnie jak się trzymasz mamusiu bliźniaków?ja sie nie dawno dowiedziałam od siostry że bedzie mieć(ma juz dwójeczke takze dla niej szok hehe tym bardziej że u nas bliźniaków nie ma:P):)

boszeeeeeee ja już jestem po 3 prysznicach i znów jestem mokra od potu :wściekła/y: masakra jakaś :no:
mieszkanie póki co wynajmiemy, bo mamy domek do wykończenia, ale to potrwa....
na nasze miejsce wprowadza się 2 chłopaków z małpką wielkości kapucynki, ale czad :tak::szok:
w przyszłym tygodniu wybieram się do fryzjera z Rufolem, zrobię go na westa ;-) bedzie lzej jemu i mnie :-)

Monaliza to żeście napracowali się :D
fajnie robić takie remonciki
a i mam nadzieję, że właściciel się zlituje.
Fajnie taki romantyczny wyjazd. Ja już nie mam nadzieji na jakikolwiek wyjazd.
Wolę siedzieć na czterech literach niż potem pluć sobie w brodę jak będzie coś nie tak.
Przyślij mi trochę tego deszczu bo tu posucha.

*Martusia* lekarz mówi że wsio ok to wsio ok i proszę mi się tu nie zamartwiać bo będą klapsiory!!!

Martusia1605 dobrze, że nikomu się nic nie stało i dobrze, że siedziałam, bo inaczej przywitałabym się z winowajcą w kabinie.
Faceci bywają mega wkurzający. Obyście szybko się uporali z tym malowaniem.

Lotka dasz radę ;)

witam sie
dzien zaczęłam od wizytyw szpitalu z moim maluszkiem... niestety skręcił sobie nóżkę :(
potem bylismy nad wodą , potem na zakupach i dopiero teraz mam czas na BB...
jutro tez intensywny dzien bedzie a temperatura 33 stopnie :szok:

Gorgusia super, ze dostałaś prezencik :) ja dzisiaj bez okazji dostałam bukiecik róż:)

Ansure zdrówka:*

Misiaczek fajnie, ze wróciłaś:)

Patrysia no mam nadzieje, ze juz bedziesz wiedziała na 100%

Mantezowa tulam :*

Lotka ja codziennie licze na burze i nic z tego...:-(

Demetrios trzymam kciuki za pranie i prasowanie :-p

Maluszek to ulubieniec mojego synka Elmo :-Dtakie wariacje :-D

Lotka ja dzisiaj robiłam sernik na zimno z jagodami :-p

Do_iT
oj współczuję przeżyć :(:( co do naszego spotkanka kochana w tym tyg nie dam rady nawaliło nam auto :(:(a chciałabym sie spotkać bez synka bo wtedy bysmy pogadały... a teraz nawet nie mam jak jak ma skręconą nóżkę:(

*Martusia* jak się martwisz jedz na IP mozesz cos ściemnić to Ci maluszka wymierzą:tak:a jaką miał wagę??

Lotka moj pierwszy 3080 i poród z komplikacjami ciekawe jaki bedzie drugi;-)

reklama
udalo mi sie pospac chwile ;)

Pajka no w dniu badania czyli 28.6 mial 600g-ale w opisie mam napisane ze 'struktury płodu w normie'. nie wiem, martwi mnie to trochę, lekarz mówi, że narazie jest średni. następne usg mam 9 sierpnia, ale chyba będę próbować zmienić termin o ile się uda i do innego lekarza się udam, to na pewno. idę się pomartwić dalej...

miłego weekendu.
:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry