reklama

wrzesień 2012 ;)

czesc lasencje:-):-):-):-) cicho siedze od wtorku ale u mnie urwanie glowy!!!! Robimy generalke w calym domu. Wspollokator sie juz wyprowadzil wiec mamy dodatkowy pokoj, wlasciciel mieszkania sie nie odezwal wiec wyslalismy mu czynsz pomniejszony o 100euro, zobaczymy czy i kiedy sie odezwie:crazy:Mieszkamy juz tu 5 lat wiec powinien sie zlitowac... Zrobilam przemeblowanie u Alusi w pokoju, mam nadzieje, ze jej sie spodoba po powrocie z Polski. Moj B zajal sie doprowadzaniem garazu do porzadku bo tam tez byl sajgon. Olivci pokoj juz prawie skonczony, czekamy na dywan i jak tylko zawiesze obrazki i zaslonki to wysle wam zdjonka:-):-) Ciuszki Olivkowe wyprane, teraz czekaja tylko zeby je prasnac i poskladac do poleczki. Zostalo nam kupno materaca do lozeczka, wanienka no i pieluchy.Reszta ready :)
W poniedzialek jedziemy na romantyczny wypad na 3 dni do przepieknego kawalka Irlandii-nazywa sie Dingle, cudny region z delfinami- to nasz ostatni wypad tylko we dwojke, no trzeci baczek jeszcze spakowany, wiec nie bedzie marudzil, ze nooogi boooola. Zmienilam rezerwacje i do Polski wyjezdzam juz w przyszla sobote na 2 tyg., za ciezko mi jest bez Aluski:no::no:

Mantezowa przykro mi z powodu babci, to jednak bliska osoba wiec nie sluchaj ludzisk tylko idz na pogrzeb i sie za nia pomodl, mamy 21 wiek, juz czas przestac wierzyc w te glupie zabobony
Lotka misiaczek 18biedne, trzymajcie sie tam! Zycze jednego porzadnego dnia z deszczem i bardzo cichutkimi grzmotami :)
Ansure zdrowka zdrowka zdrowka
do_ti ladna jazda z tym autobusem:szok::szok:dobrze, ze nikomu sie nic nie stalo. Mam nadzieje, ze kierowca odpowie za swoja niebezpiueczna jazde. Kurcze, zeby jeszcze jechal sam, a on przeciez wiozl pasazerow!!!:no::no::no:
Trzymajcie sie babinki, oby ta duchota wam troche odpuscila, gdybym mogla, oddalabym wam litry tego deszczu, ktorego ja niestety mam pod dostatkiem:sorry2::sorry2:

reklama
mam schize wielka schize a wlasciwie dwie [jak zwykle]:
1: moje dziecko za malo wazy...
2. za pozno sie zapisalam na usg i chyba terminu sie nie da zmienic...

chyba przez te upaly mozg mi sie przegrzal. :-D

zanetkaa gratulacje
stokrotka powodzenia w szukaniu mieszkania,bedziecie kupowac?
doti jak dobrze ze Ci sie nic nie stalo
monaliza tule

przylaczam sie do umierajacych z upalu

niby burza jest co chwile i popaduje ale coz tego jak i tak skwar

bylam wczoraj z Oliwka na pobraniu krwi, myslalam, ze odjade, dziwne bo mnie moga kluc z 1000 razy i mnie to nie rusza, ale mala dzielna byla, zobaczymy co jej wyjdzie

wsciekla jestem jak pies, najchetniej bym m spakowala w torbe i przez okno wyrzucila,
w dodatku mega burdel w mieszkaniu bo wlasciciel postanowil dac nam na farby zebysmy remont zrobili przed porodem

wczoraj bylam w chinskim i kupilam sobie stanik dla matek karmiacych za 9zl bez drutow i bez poduch, ciekawe jak ja w tym bede wygladac, ale w sumie w d.... to mam bo od stanika z poduchami dostalam mega odparzenia na piersiach, a od drutow dziurki, krew mi cieknie z tych dziurek :crazy:

no i wczoraj o malo co zawalu nie dostalam, sobie stoje w przymierzalni w chinskim a tu nagle jakies strumyki mi leca po nogach :szok: od gory do dolu no, ale na szczescie byl to tylko pot ufff

aa i jeszcze sobie ponarzekam a co tam :-D przewialo mi wczoraj szyje, bol jak nie wiem co, na szczescie mama mnie jakas mascia poratowala i teraz chociaz siedziec moge

Ty się ciesz ze duze dziecie nie bedziesz miała:))jak i przecież to nie jest powiedziane aby włąsnie były same duże dzieci?
Najwazniejsze że dzidziuś rosnie:))każde dziecie ma swoje tempo:))

MARTUSIA takie staniki sa najlepsze najwygodniejsze!!ja zadneog nie mam z poduszkami bo cycusie duże podczas karmienia gdzie tu nawał np.nawet po nocy i mi własnie wygodny taki bez poduch...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ty się ciesz ze duze dziecie nie bedziesz miała:))jak i przecież to nie jest powiedziane aby włąsnie były same duże dzieci?
Najwazniejsze że dzidziuś rosnie:))każde dziecie ma swoje tempo:))

bo ja fisiuje, zaraz jakies odchylenia od norm ogolnych widze i w ogole. w 18tc doktorek powiedzial ze Oli bedzie spory a teraz wychodzi ze jednak chyba nie, ja juz nie wiem sama. ale fakt juz nie mysle o tym bo mi szkodzi jak widac :)

no tak, powiedzial ze Oli narazie jest sredniaczkiem i ze ciaza prawidlowa. nie wiem, chyba faktycznie zle upaly na mnie dzialaja ide schlodzic glowe :-)
kobieto ciesz sie........:-P ja mialam dosyc duzego pierwszego synka(3740) i ledwo go urodzilam po 18h(a ja "kurdupelek" 160 w kapeluszu) a teraz ma byc jeszcze wiekszy.... i jestem zalamana... a mialam nadzieje na maluszka, albo chociaz sredniaczka... ;-(

reklama
LOTKA mój pierwszy synek 3640 a drugi 3220 :D a mówi sie ze drugie dzieci są większe hehe (fakt Domis był po terminie a dokładnie urodzony pierwszego dnia 42 tc a Alanek w terminie no ale w sumie wychodziłoby tak czy siak na podobne wagi...)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry