D
Doloress
Gość
Ale zrobilam pyszna salatke i jeszcze godzinke temu ja wciagnelamz serem,wedlinka,ogorkiem,pekinka itd:-) poczytam Was i ide nunu, ale dzis chlodna noc bedzie ahhh
![]()
A ja wisni nie lubiekojarza mi sie z nalewka
i nawet nie pamietam kiedy jadlam nawet ostatnio z torta wyciagalam haha
Do-ti oj kobieto masz racje, uczyc sie cierpliwosci, ale nie wiem czy zdarze do poroduprzydaloby sie, dobrze,że moj ma cierpliwosc do wszystkiego zaczawszy od zony
![]()
też wiśni nie jadam i wielu skórkowych owoców, bo mój żołądek lubi mnie potem męczyć
ja tam cierpliwość mam w pracy do dzieci
a w domu chyba jej brak - dobrze, że mój ukochany taki pokorny, spokojny - za to już aureole nosi
witam po polnocy
bylam rano oddac krew na tsh i oczywiscie wielki problem bo z innej dzielnicy jestem. byl tez stary dziad [no inaczej nie da sie go okreslic] tak mily i przyjemny jak sol w oku, do kazdego jakies ale mial. ale przynajmniej pielegniarka ladnie pobrala krew i nie ma siniakapozniej z M do sadysty, kupilismy bluzke dla mnie i do domku. chyba za duzo latam, bo brzuch mi twardnieje i boli w pachwinie przy chodzeniu, czasem cos w kroczu ciagnie i takie tam historie ciezarnej
ale niedlugo wizyta, wytrzymam.
i dalej jak zwykle skleroza :-(chyba niedlugo bede sobie kartki przyklejac na lodowke albo na szafe bo 3/4 rzeczy nie pamietam to straszne. no i moja tachykardia bardzo daje o sobie znac, az sie zastanawiam czy SN bedzie mozliwe z tego wzgledu... szukalam jakis info ale nie moglam znalezc. moze Wy dziewczynki cos wiecie albo slyszalyscie? bylabym wdzieczna.
jak widze ze niektore z Was zaczely juz 30tc albo sa dalej niz 30tc to zazdroszczam...
wytrzymasz, wytrzymasz... jak my wszystkie
a co do sklerozy to stan przejściowy - jak i wiele naszych dolegliwości
Dzień dobry dziewczyny
Wczoraj zestresowałam się niesamowicie, bo nie wychodziłam z ubikacji, więc poszłam do mojego gastrologa, a tam mój stan zapalny jelit pięknie zaogniony i muszę brać leki i jeszcze zostałam nastraszona, że mogę przez to przedwcześnie urodzić.
Eh...
Więc czuję się źle psychicznie i fizycznie
Miłego piątku wszystkim:-)
nie stresuj się, bo twój stan źle wpływa na dziecię
staraj się jakoś to przyjąć na klatę
łykaj tabletki, będzie dobrze, a co do porodu to będzie jak będzie i tak nie masz na to wpływu
głowa do góry kobieto
Guten Tag Herzlich Wilkommen !!!
Ja chce na wakacjeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!! Czemu ja mam nadaktywną macicę, a stary złamaną nogę !!!!!!!!!! ????????????? AAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i chce jeść !!!! Niech mi ktos da śniadanie, bo ja zn owu głodna jestem !!!!!!!!!! AAAAAAAAAAA !!!!!!!!!! emotikona.pl - kod emotikony
Karwa mać coś mi się z hormonami poepcyłoi mi się płkaać kceee
od wczoraj
![]()
ide płakać ... !![]()
oj Palemko bo cię zaraz w kaftanik wsadzą
jak chce ci się płakać to płakaj
ja też chcę wakacje, a tu nic z tego
jak się tak nerwujesz to bardziej ci się spina macica
medytuj, słuchaj muzyki relaksującej, pij meliskę, zrób sobie domowe spa.... już niedługo
Hej,hej
Widzę temat ciut alkoholowy był poruszony :-) Za mną poncz chodzi- taki z arbuzem, ananasem i bananem... Ale jeszcze trochę czasu upłynie zanim się go napiję ;-)
Miłego dnia!
a co do alkoholu to śmieję się, że jestem AA
nie pijąca - wszyscy żałują że nie mam prawka
długo musieli się w rodzince i znajomi przyzwyczajać, że ja soczkowa, herbatkowa i kawowa
chrzciny też planuję jak już będą bzy alkoholu
a mój prawie też nic
raz na miesiąc piwko i koniec
jedynym moim nałogiem jest kawa i komputer i praca i .... coś wymyśliłoby się
Witam się :-)
Niestety nie jestem w stanie Was nadrobić po wakacjachwięc napiszę tylko co u nas a teraz będę na bierząco.
Wróciliśmy we wtorek o 23 było cudownie, pogoda idealna i bardzo dużo leżeliśmy na plaży a jeszcze więcej spacerowaliśmy, do domu wróciliśmy bardzo zmęczeni zamiast wypoczęci ale za to bardzo szczęśliwi, bo wypad udał się w 100%![]()
Środę i czwartek spędziłam u Majusi bo siostra dostała temperaturę 39,4, zapalenie piersi a do tego anemia, hemoglobina lekko ponad 4, tak więc snuła się ledwo żywa i bałam się że krzywde zrobi sobie i małej. Kazałam się jej położyć, robić okłady na pierś i ściągać mleczko a ja zajmowałam się małą (jestem z siebie dumna bo karmiłam, przewijałam, podnosiłam do odbicia, uspokajałam) a tak się bałam, że nie będę umiała się swoim dzieckiem zając a tu przyspieszony kurs praktyczny![]()
Ma zastrzyki na gorączkę i tabletki na tą hemoglobinę i już wczoraj wieczorkiem czuła się dużo lepiej![]()
witaj
super, że wyjazd udany
i zazdroszczę ćwiczeń praktycznych - ty to masz dobre serducho
Kolejna ciezka noc mialam, spac nie moge, moj B chrapal wiec przeszlam w nocy do drugiego pokoju, ale i to nie pomoglo w bezsennosci. Sikam i sikam i sikam ach..Zaraz uderzam do lekarki po te zwolnienie, ciekawe czy sie uda, czy bede musiala wszystko w Polsce zalatwiac. Dziewczyny jakie ciuchy mam wziac na najblizsze 2 tyg???? Upaly sie skonczyly, ale czy zimno czy krotkie rekawy wystarcza??? Jutro o 10 juz bede we Wroclawiu:-):-):-)I ZOBACZE MOJA KOCHANA CORECZKE!!!!!!!
ach ta bezsenność
łączę się w bólu bo też coś mi się ostatnio poprzestawiało
trzymam kciuki za wizytę &&&&
a ja dieta cukrzycowaniby 6 posilkow dziennie a wciaz glodna jestem i chyba troche pooszukuje...
Martusia spokój mi tu
grzecznie
nie denerwować się...
i zakaz oszukiwania

wytrzymasz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Melduje, ze zyje...
nic mi sie nie chce nawet siedziec na BB chyba cisnienie wiec wybaczcie...
caluski dla Was i brzusiów
to tak jak mi
muszę ruszyć się po wyniki, po coś na obiad... a już 12, a ja nawet nie ubrana bo ukochany w pracy
Dzieki Kobietki za zrozumienie z tym kompem oszalec mozna wyobrazcie sobie ze dzis to samo hehe ale juz jak konczylam czytac glowny watek a ze malo tego bylo bo sie rano wzielam za pisanie to jeszcze raz poodpisywalam w miare pamieci , zauwazylam ze dzieje sie to jak emoty wrzucam wiec bede robila buzki klawiaturka o takheh
U nas dzis chlodniutko mmm az chce sie zyc he w nocy tez nawet chlodno zamknelam okno na noc bo mi zimno bylo ale o 4 otworzylam zeby poczuc rzeskie powietrze lepiej sie czlowiek budzi wtedywiec pofolgowalysmy z Lila do 9.30 hehe tak nam dobrze pod kolderka bylo
Zjadlysmy sniadanko, domek ogarniety, bb tez i lecimy na tradycyjne popoludnie u Psiapsioly
Milego dzionka do pozniej Brzusiatki:*
no to fajnie dzionek ci się zaczął
folguj póki możesz
miłego spodkania
i miłego dnia
z serem,wedlinka,ogorkiem,pekinka itd:-) poczytam Was i ide nunu, ale dzis chlodna noc bedzie ahhh

i mi się płkaać kceee
od wczoraj 
trza bylo kupić nową bo nie umiałam się nigdzie dodzwonić...:-)