R
RiSiA
Gość
wróciłam :-)
byliśmy w pizzy Dominium bo ostatnio na cityteam był kupon :-)ale dobrą pizzę wcięłam , nie wspomnę, ze jest mi mega niedobrze
Palemko dopisałam Cię kochana do listy... jeżeli chodzi o mój żołądek to tak cierpię od tygodnia... nic praktycznie nie jem bo co zjem to jest mi mega niedobrze...dzisiaj zjadlam pierwszy posiłek tą pizzę...co do zlych myśli ja jestem nastawiona pozytywnie aczkolwiek z tego co zauważylam chyba poszedl mi w dół brzuch... dziwnie boli czasami...
Fasolka Ty przynajmniej potrafisz
a ja się będę męczyła... dniami i nocami, ale nie zwymiotuje a czasami bym wolała:-(
Martusia1605 a ja bym się męża zapytała, czy Bozia dala mu dwie zdrowe, czy chore rączki?współczuję...
Beacia bądźmy dobrych myśli :-)
byliśmy w pizzy Dominium bo ostatnio na cityteam był kupon :-)ale dobrą pizzę wcięłam , nie wspomnę, ze jest mi mega niedobrze

Palemko dopisałam Cię kochana do listy... jeżeli chodzi o mój żołądek to tak cierpię od tygodnia... nic praktycznie nie jem bo co zjem to jest mi mega niedobrze...dzisiaj zjadlam pierwszy posiłek tą pizzę...co do zlych myśli ja jestem nastawiona pozytywnie aczkolwiek z tego co zauważylam chyba poszedl mi w dół brzuch... dziwnie boli czasami...
Fasolka Ty przynajmniej potrafisz
Martusia1605 a ja bym się męża zapytała, czy Bozia dala mu dwie zdrowe, czy chore rączki?współczuję...
Beacia bądźmy dobrych myśli :-)

) to tez ja wypiore, a t oco sie nie da wyprac musze wystawic na dwor bo takim byle jakim zapachem od stania w kartonie przeszlo, jeszcze rozki musze wyprac, no i zaczac kompletowac wyprawke, te drobiazgi ktore brakuja na razie na nie kasybrak, dopiero pod koniec sierpnia bedzie, ale zrobie juz liste co w razie co ktos z rodziny mi kupi jakbym ja nie zdarzyla,
oj malo czasu, malo