reklama

wrzesień 2012 ;)

Lotka :-D:-Ddopiero co mi zmienili :-D
dziewczyny mam zmienionego nicka :) to ja Pajkaa :)

Maluszek no szaleję on taki wygląda spokojny i kochany moje przeciwieństwo :D

reklama
hejka dziewczyny.

spać mi się chce i lenia mam a dziś już siedze w pracy.

maluszek2012 3maj się zdrówka napewno przejdzie tule

kciuki za wizytujących &&&&

Martusia zgadzam się z Patrysia trzeba nimi kierować, a raczej jak to moja sis mówiła faceta trzeba sobie wychować.
bo faceci są jak dzieci. (zdarzają się wyjatki czasem)

hej ho :-)

Byłam na krewie i moczu, teraz wtryniam sniadanie i spływam na koffe i hennę do koleżanki, cza cos z sobą robić, co by jakoś wyglundać-no nie ? no !:-D:tak:;-) to pa Wam :)

Maleństwo facet da się wychować na tyle na ile nam pozwoli :-Dtak, zebyśmy myśleli, ze my go wychowujemy :-D
Pamiętam jak moj znajomy się smiał, ze jego żona myśli, ze go wychowała... a on po prostu lubi byc pantoflarzem :-D

Witam brzuchatki:-) ja dzis lepiej sie czuje choc słaba jestem ....czekam na kolerzanke to troche poplotkujemy:-p
Pajka szalejesz :-D

Palma podziwiam ze tyle energi masz ja do fryzjera i na brwi musze ;-)isc ale mi sie nie chceeeeee.....

Hej dziewczyny:)
Nie było mnie troszkę, bo byłam w wawie na tych badaniach krwi na alergie pokarmowe i miałam spotkanie z dietetyczką, żeby omówić wyniki badań i się strasznie na mnie wydarła, że kto to widział ciężarną, która nie bierze kwasów omega-3 itd. a mi nikt nie zwrócił wcześniej na to uwagi:szok: Uczulenie mam oczywiście i na cukier i na soję, więc słodycze odpadają:wściekła/y:To tak w wielkim skrócie, ogólnie to ostatnio jestem wciąż rozdrażniona i siusiam NON STOP więc nic nowego
Buziaczki dla wszystkich:-)

Hallo Kochane!
RiSiA po dzieciach poznałam, że to Ty:-D aczkolwiek trochę mi dziwnie, bo się do Pajeczki przyzwyczaiłam:-) (a co mafia Cię ściga i musiałaś się ukryć;-))
Marudka kwasami się nie przejmuj, co lekarz to opinia! Mój powiedział, że kobieta w ciąży powinna jod brać, i dobrze się odżywiać, a te wszystkie sztuczne gówna wyrzucić:eek:
My dziś lipa od rana, nad nami chyba nowi sąsiedzi się będą wprowadzać, i od wczoraj wiercą i pukają, a dziś jak przywalili o 8 z wiertarki, to nie wiedziałam gdzie jestem:szok:, a Kacuś przyleciał ze swojego pokoju przerażony!
Miłego dnia!!!!

Matko jak ja sie czuje kiepsko:(słabo śpiąco obolała jestem ciężej się oddycha :/ przeniosłam się na kanapę bo nie mogę usiedzieć normalnie :/

Kto do mnie dołączy z marudzeniem złym samopoczuciem ?

reklama
ja ja też pomarudzę, zaraz zemdleję :szok:

Pajkaa vel Risia
a Ty to przed kim się ukrywasz :D hihi kobieta zmienną jest :P

Co do mężów, to u mnie na szczęście nie ma tego problemu :)
swoją drogą przygotowujemy pokoik, kurcze nie mogę się doczekać :D

A powiedzcie mi czy i jak długo Maluchy będą spały blisko Was?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry