Tygrysek1985
Fanka BB :)
dobranoc Kochane, jutro moze mnie byc mniej bo jade do Mamy,do miasta o 5.30
tylko mi tu nie rodzic
tylko mi tu nie rodzic

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

na szczescie przeszło mi choc juz prawie do szpitala jechalismy
młoda jednak jeszcze choc cztery tyg mogła by jeszcze posiedziec w brzusiu,teraz czuje sie dobrze pozatym ze słaba jestem i kawa sie reanimuje bo spac nie moge a snieta jestem .....moj m wczoraj wozeczek mi przywiozł

jak sie ogarne to foto wkleje...
bolały mnie plecy z tyłi i brzuch jak na @, matko jedyna myślałam, że się cos zaczyna .... teraz wstałam i czuję się wypluta, jak by tir po mnie przejechał 

), mamy od jakiegos miesiaca pozyczony od sasiadow samochod taki wart 480zl, o 5 rano nie chcial odpalic bo moj m wymyslil sobie radio tam podlaczac i chyba cos zle zrobil bo aku siadl, oczywiscie musialam pchac to g... g... po lesnej drodze, normalnie umieram!!!!
sasiadow nie bylo wiec nie mialam innego wyjscia, wypchalam go z podworka, ale potem nie mialam sily go na tyle pchnac zeby m mogl odpalic, robotnicy, ktorzy przyjechali na przeciwko pzed 7ma pomogli, w dodatku m od 1 lipca podjal prace, dojezdzaja ponad 100km ale go nie wzieli bo nie zdarzyl do bazy na 6ta i teraz pognal tam pociagami i autobusem w sumie 3 przesiadki, kupe kasy na ten dojazd psozedl, ale wolelismy tak niz zeby mieli go z pracy wylac