Tygrysek1985
Fanka BB :)
dobranoc Kochane, jutro moze mnie byc mniej bo jade do Mamy,do miasta o 5.30
tylko mi tu nie rodzic
tylko mi tu nie rodzic

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

na szczescie przeszło mi choc juz prawie do szpitala jechalismy
młoda jednak jeszcze choc cztery tyg mogła by jeszcze posiedziec w brzusiu,teraz czuje sie dobrze pozatym ze słaba jestem i kawa sie reanimuje bo spac nie moge a snieta jestem .....moj m wczoraj wozeczek mi przywiozł

jak sie ogarne to foto wkleje...
bolały mnie plecy z tyłi i brzuch jak na @, matko jedyna myślałam, że się cos zaczyna .... teraz wstałam i czuję się wypluta, jak by tir po mnie przejechał 

), mamy od jakiegos miesiaca pozyczony od sasiadow samochod taki wart 480zl, o 5 rano nie chcial odpalic bo moj m wymyslil sobie radio tam podlaczac i chyba cos zle zrobil bo aku siadl, oczywiscie musialam pchac to g... g... po lesnej drodze, normalnie umieram!!!!
sasiadow nie bylo wiec nie mialam innego wyjscia, wypchalam go z podworka, ale potem nie mialam sily go na tyle pchnac zeby m mogl odpalic, robotnicy, ktorzy przyjechali na przeciwko pzed 7ma pomogli, w dodatku m od 1 lipca podjal prace, dojezdzaja ponad 100km ale go nie wzieli bo nie zdarzyl do bazy na 6ta i teraz pognal tam pociagami i autobusem w sumie 3 przesiadki, kupe kasy na ten dojazd psozedl, ale wolelismy tak niz zeby mieli go z pracy wylac