P
patrysia*
Gość
Aaa no fakt zapomniało mi sie także spoko 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
caly czas sobie powtarzam tylko nie sierpień
nie przed 18 

a co sie dzieje 18?? bo nie wiem, czy tez nog przed 18 nie zaciskac hehePatrysia tam mam nadal 110/60 ale pamietam, ze w poprzedniej ciazy 2-3 yyg przed porodem latalam jak oszalala do kibelka teraz tez tak mam...caly czas sobie powtarzam tylko nie sierpień
nie przed 18
Gorgusia mam nadzieje, ze będzie ok i plamić już nie będziesz![]()

Jak stoje to jest spoko ale jak tylko usiade i wstane to odrazu OLivcia mi pecherz uciska i juz mnie goni. Ale siadam i tylko pare kropelek ze mnie leci.W nocy kazde przewrocenie sie na drugi bok konczy sie koniecznoscia zrobienia siusiu. I przestalam byc pruderyjna, bo jak mi sie bardzo chce to sikam i mam gdzies czy mnie przypadkiem ktos zobaczy:-):-):-)Juz wiekszosc laskow parkow jest przeze mnie przesiusiana. Czuje sie jak piesek, wszedzie zaznaczam swoj teren hahaha

eee tam, za to za rok to jedna "zbiorowa" impreza urodzinowa ;-)Patrysia no z sikaniem tez dostaje szalu, ale podobno tak jest jak opadnie brzuś... chociaż ja latam jak postrzelona wiecej w dzień na szczescie
Lotka no 18 robimy urodzinki Sebcia bo normalnie ma 16a nie chciałabym w tym samym czasie rodzic
Maluszek oby to tylko macica dobrze, ze wizytujesz![]()