R
RiSiA
Gość
Lotka ja własnie bym tak nie chciała
bo każde dziecko ma prawo do swoich urodzinek
dlatego chcialabym urodzić no od 2 września 
Jasminum mam dokładnie to samo
Ryba ja myślę dokladnie tak jak Lotka gdybym "wyjechała" z takim planem porodu chyba by mnie wyśmiali :-)wolę sobie oszczędzić dodatkowego stresu
Future

Marta to u mnie Sebek rozm 98, wzrost 90 cm waga 12,5 kg , rozmiar stopy 21 - dlugi i chudy
Axarai ja się przeraziłam jak szlam slalomem do wc...tak mi się w głowie dziwnie robilo
moja ginka mowi, ze lepsze niskie niz wysokie 
Gorgusia ja codziennie odbieram na GG wiadomość - a Ty jeszcze w dwupaku?? a ja mówię a co mam wcześniaka rodzić??
Joasiu cieszę się, ze do nas wrócilaś - czekamy teraz na Beacię i Palemkę

Lotka, Axarai
ja już sie śmieje i śpieram "wyginam smiało ciało "
Patrysia ja w ciemno
Monaliza wspólczuję zwichnięcia, usztywnij kostkę
Marudka zacznij ćwiczyć
bo inaczej Cie ogolą... przynajmniej na wszelki wypadek bo musza widzieć krocze do nacięcia - jak nie umiesz sama poproś M 
Martusia stare zwyczaje szpitali, niestety niektóre tak jeszcze mają
bo każde dziecko ma prawo do swoich urodzinek 
Jasminum mam dokładnie to samo

Ryba ja myślę dokladnie tak jak Lotka gdybym "wyjechała" z takim planem porodu chyba by mnie wyśmiali :-)wolę sobie oszczędzić dodatkowego stresu

Future

Marta to u mnie Sebek rozm 98, wzrost 90 cm waga 12,5 kg , rozmiar stopy 21 - dlugi i chudy
Axarai ja się przeraziłam jak szlam slalomem do wc...tak mi się w głowie dziwnie robilo
moja ginka mowi, ze lepsze niskie niz wysokie 
Gorgusia ja codziennie odbieram na GG wiadomość - a Ty jeszcze w dwupaku?? a ja mówię a co mam wcześniaka rodzić??
Joasiu cieszę się, ze do nas wrócilaś - czekamy teraz na Beacię i Palemkę
Lotka, Axarai

ja już sie śmieje i śpieram "wyginam smiało ciało "
Patrysia ja w ciemno

Monaliza wspólczuję zwichnięcia, usztywnij kostkę

Marudka zacznij ćwiczyć
bo inaczej Cie ogolą... przynajmniej na wszelki wypadek bo musza widzieć krocze do nacięcia - jak nie umiesz sama poproś M 
Martusia stare zwyczaje szpitali, niestety niektóre tak jeszcze mają
i pozostanie mi skrecenie lozeczka, zamowienie wozka, ciuszki do prania i spakowanie sie i Malego. chyba zdaze nie?