reklama

wrzesień 2012 ;)

Lotka ja własnie bym tak nie chciała :tak:bo każde dziecko ma prawo do swoich urodzinek :) dlatego chcialabym urodzić no od 2 września :-D

Jasminum mam dokładnie to samo :-D

Ryba ja myślę dokladnie tak jak Lotka gdybym "wyjechała" z takim planem porodu chyba by mnie wyśmiali :-)wolę sobie oszczędzić dodatkowego stresu:tak:

Future :-D:-D

Marta
to u mnie Sebek rozm 98, wzrost 90 cm waga 12,5 kg , rozmiar stopy 21 - dlugi i chudy

Axarai ja się przeraziłam jak szlam slalomem do wc...tak mi się w głowie dziwnie robilo :tak:moja ginka mowi, ze lepsze niskie niz wysokie :szok:

Gorgusia ja codziennie odbieram na GG wiadomość - a Ty jeszcze w dwupaku?? a ja mówię a co mam wcześniaka rodzić??

Joasiu cieszę się, ze do nas wrócilaś - czekamy teraz na Beacię i Palemkę:):)

Lotka, Axarai
:-D:-Dja już sie śmieje i śpieram "wyginam smiało ciało ":-D

Patrysia ja w ciemno :-D

Monaliza wspólczuję zwichnięcia, usztywnij kostkę :tak:

Marudka zacznij ćwiczyć :tak:bo inaczej Cie ogolą... przynajmniej na wszelki wypadek bo musza widzieć krocze do nacięcia - jak nie umiesz sama poproś M :tak:

Martusia stare zwyczaje szpitali, niestety niektóre tak jeszcze mają

reklama
malenstwo to jeszcze istnieja kawiarenki internetowe?

jedyna u Nas w Bydgoszczy podobno.
i mimo że prawie każdy ma internet w domu to przychodzą nawet na 7h niektórzy.

Joasia dobrze że wróciłaś, zdrówka i odpoczyawaj.,..

Marudka ja się goląc też ciężko strasznie się wyginam,. zajmuje mi to chyba dwa razy więcej czasu niż normalnie. ale nie chce by mnie ktoś golił.

coś dziś po obiedzie po drzemce mnie w głowie się kręci i zatoki bolą. nie wiem czy to przypadkiem nie wpływ upałów.
jutro może przejdzie. w środę idę się rejsetrować w UP by mieć ubezpieczenie. jak gadałam z babką przez tel to szczera byłam i do mnie zebym sopkojnie przyjechała. nikt sie nie przyczepi ciazy, ze dobrze robie chcac sie rejestrowac. troche mnie zaskoczyla. myslalam ze w urzedach wiekszosc ludzi to bezduszne nie mysla dobrem ludzkim (bo tak najczesciej spotykalam)

hej :)

mialam dzis kropelki do badan cisnienia w oczach i jak wracalam M mnie prowadzil bo nic w tym sloncu nie widzialam a zrenice jak 5 zl :P ale wszystko dobrze jest :) teraz malz bedzie 3dni w domku to i ja rzadziej troche bo jeszcze mi powie ze go zaniedbuje.

Monaliza o rany... dobrze ze brzus caly ale kostki wspolczuje... :(
Martusia no slow brak na ten szpital. ciekawe z jakiego powodu ta zmiana.
Marudka ja juz nie daje rady sie golic tam na dole tyle co nozki i paszki a tam mi M pomaga :-D
Merlin pozyteczne linki pozniej malzowi pokaze :)
Gorgusia Ty juz mozesz spokojnie rodzic zreszta niedlugo temin masz nie? jak sie z tym czujesz? ;)
Risia moze zmiana pogody na Ciebie tak podzialala? a w ogole jakie masz cisnienie w ciazy?

martwie sie troszke o Palemke... tak mi jakos nieswojo.

a w ogole ostatnio snia mi sie dziwne rzeczy typu szczury, powodzie, wanny itp. cos ta moja glowa wymysla dziwne historie :-D. no i znowu upaly nadchodza i co my mamy poczac? wiatrak, wanna z zimna woda i chyba czekac na ponowne ochlodzenie ;)

A to wyczytałam :-) oczami fasolek :-D:-D

8. miesiąc - jestem wielki!
Uff, co za ciasnota. Przekręciłem się głową w dół i teraz nie mogę się ruszyć ani w tę, ani w tę. Muszę wyglądać dziwnie. Ręce i nogi skrzyżowane, kolana pod brodą, a broda przyciśnięta do klatki piersiowej. Coraz mniej mi się to podoba.
Na dodatek ktoś cały czas do mnie puka. Proszę państwa! Ja wszystko rozumiem. Każdy chce dotknąć brzucha na szczęście. Ale co byście powiedzieli, gdyby ktoś wam cały czas tak walił w ściany? Postanowiłem ignorować te zaczepki. Udaję, że mnie nie ma. No, chyba że to mama albo tata. Ich puknięcia rozpoznaję od razu. Śmieszy mnie, jak tata łapie mnie za kolano i podekscytowany wykrzykuje: „Łokieć! Łokieć!”. Szczerze wam powiem, że jest już za co złapać. Zrobiłem się pulchny (codziennie przybieram 10 gramów), a tu i tam pojawiły się nawet małe dołeczki. Skóra też coraz ładniejsza. Cud, nie dziecko. Od czasu do czasu odzywa się we mnie taka jakaś tęsknota. Mam wrażenie, że coś mnie omija. Z czego mama się śmieje? Czego babcia nie może się doczekać? Dlaczego pan doktor próbował niedawno dotknąć mojej głowy?

A to wyczytałam :-) oczami fasolek :-D:-D

8. miesiąc - jestem wielki!
Uff, co za ciasnota. Przekręciłem się głową w dół i teraz nie mogę się ruszyć ani w tę, ani w tę. Muszę wyglądać dziwnie. Ręce i nogi skrzyżowane, kolana pod brodą, a broda przyciśnięta do klatki piersiowej. Coraz mniej mi się to podoba.
Na dodatek ktoś cały czas do mnie puka. Proszę państwa! Ja wszystko rozumiem. Każdy chce dotknąć brzucha na szczęście. Ale co byście powiedzieli, gdyby ktoś wam cały czas tak walił w ściany? Postanowiłem ignorować te zaczepki. Udaję, że mnie nie ma. No, chyba że to mama albo tata. Ich puknięcia rozpoznaję od razu. Śmieszy mnie, jak tata łapie mnie za kolano i podekscytowany wykrzykuje: „Łokieć! Łokieć!”. Szczerze wam powiem, że jest już za co złapać. Zrobiłem się pulchny (codziennie przybieram 10 gramów), a tu i tam pojawiły się nawet małe dołeczki. Skóra też coraz ładniejsza. Cud, nie dziecko. Od czasu do czasu odzywa się we mnie taka jakaś tęsknota. Mam wrażenie, że coś mnie omija. Z czego mama się śmieje? Czego babcia nie może się doczekać? Dlaczego pan doktor próbował niedawno dotknąć mojej głowy?

hehe super:-D

Ostatnio jestem niegrzeczna i nie leżakuje co od 2 dni objawia sie ciągłym twardnieniem brzucha - remont, zakupy... i moje nałogi :D dają się we znaki
a tak w ogóle mówi się o tym twardnieniu brzucha - jakie niebezpieczeństwo to za sobą niesie
dziś od 19 staram się leżeć
jutro tylko na pocztę wysłać paczkę i do babci, bo ona co wtorek na mnie czeka i nie do końca rozumie, że ja mogę nie przyjść :D
ale uwielbiam ją ;) jest taka kochana

Mi się też nie widzi robić 2 imprezek - tym bardziej, że M ma 19 sierpnia ;)

Gorgusia lepiej
cytrynk, malinowa herbatka z sokiem, miód i syrop z cebuli robią swoje :)

Fasolka super tekścior - pośmiałam się

*Martusia* dbaj o swojego faceta ;)

Monaliza relaksuj się, odpoczywaj, wdychaj nasze polskie powietrze :)
Biedulko ty, współczuję. Uważaj na siebie.

Martusia to ja też dam takie ogłoszenie :D
w jakim ty szpitalu rodzisz??? jak tak można???
to się do uwagi nadaje

Asiu witamy :) teraz to już do porodu bądź grzeczna ;)

Merlin nie mam wanny :) dobrze, że brodzik wysoki więc mogę podnieść nogę... a się napocę przy tym :D

Do_ti postaram sie :) chociaz to on sie ze mna obchodzi jak z jajkiem :-D

a wiecie ze zakupy w tesco mozna zamowic sobie do domku? tak wlasnie zrobie niedlugo zakupy te brakujace dla szkraba a reszte na allegro bo tego co chce nikt nie ma razem a za przesylke to ja nie wiem ile bym zaplacila :no: i pozostanie mi skrecenie lozeczka, zamowienie wozka, ciuszki do prania i spakowanie sie i Malego. chyba zdaze nie?

reklama
FutureMummywłaśnie tego sie obawiam ... najpierw człowiekowi cos mówią .. nastawiamy sie przygotowujemy sie a później trafia sie na człowieka który dziś ma taki a nie inny humor :-(
*martusia* uda sie - musisz zdążyć :) Ps. co do snów ja też mam ostatnio dziwne niektóre są koszmarami a niektóre... sama nie wiem np 2 dni temu sniło mi sie że spałam ze swoja sunia w budzie :confused::szok:
do__ti no to oby ten remont szybko sie skończył - ja też uwielbiam swoją babcię niestety jest daleko ale dziś do mnie dzwoniła "wiesz bo Ty sie dzis mi śniłaś..... i ja dzwonie zeby sprawdzić co u Ciebie sie dzieje" :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry