• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Camila Kasiazabka &&&&&&&

ja po wizycie dzis na watku odpowiednim opisane. B wraca 26.08 i na nastepniej wizycie bedzie ze mna jak sie uda mu, bo nie wiadomo jak z praca.

RiSiA 100alt dla Sebusia

dziś robotnicy od ocieplania budynku obok przenosili rusztowanie juz o 7:30 i nie dali spać. rano byłam w UP złożyć podpis i po porodzie mam donieść tylko zaświadczenie że urodziłam.

Fasolka podrzuc trochę naleśników

Camila Kasiazabka &&&&&&&

ja po wizycie dzis na watku odpowiednim opisane. B wraca 26.08 i na nastepniej wizycie bedzie ze mna jak sie uda mu, bo nie wiadomo jak z praca.

RiSiA 100alt dla Sebusia

dziś robotnicy od ocieplania budynku obok przenosili rusztowanie juz o 7:30 i nie dali spać. rano byłam w UP złożyć podpis i po porodzie mam donieść tylko zaświadczenie że urodziłam.

Fasolka podrzuc trochę naleśników

Juz wysyłam kurierem;-) z dzemem truskawkowym moga byc:-D :-D

Palma wyłaz z krzaczorow:-D:-D jak tam po wizycie?????

no wiec chcialam byc rzetelna jak zawsze i kazdej ladnie odpisac i tak zrobilam ale ze pisalam w pozycji lezacej jednym przyciskiem zamknelam okno i dupcia.......napisze tylko ze jrstem wsciekla z powodu wizyty mozecie sobie poczytac....mam duzo lezec wiec po powrocie z wizyty zalatwilam tylko zaliczke na wozek i zarezerwowalam na jutro lozeczko bo jedziemy po nie z dziadkiem...cisnienie w przychodni 125/85 a w domu 140/94 echhhh.....do tego co noc brzus sie mocno napina, ale Lilcie cyuje dosc intenszwnie wiec sie tzm nie martwie...a no i jakby bylo malo wylazly mi rozstepy a myslalam ze cudem ich unikne od razu pol brzucha wywalilo a co bedzie jak pociemnieja no coz....a swedzi jak cholerka, macie jakies sposoby zeby nie szczypalo?a i jeszcze chcialam zapytac czy ktoras stosuje jakis zel na spuchniete kostki godny polecenia?
Sorki ze tak dzis narzekam i tylko o sobie ale mam jakas zalamke dzis:(
jutro bedyie lepiej...oby...
kasiazabka, Camilla &&&&&&&&&&& za Wasze 2paczki:*

a ja mam ambitny plan na jutro i tylko zeby nie bolalo to dam rade a wiec:
-odwiedzic dwa lumpki
-pojechac do mieszkania mamy
-zakupy
-bazarek
-pranie Malego

mam niby wiecej odpoczywac ale sie nie da, ciagle cos, ciagle gdzies trzeba isc. i nie kazdy rozumie ze mi ciezko juz, ze kregoslup boli i w ogole. zero jakiegokolwiek zrozumienia. :wściekła/y:i ta przekleta winda, niby dzis ja naprawili [a 2h przed tym pisalam ostrzejszego maila do administracji] ale jestem pewna ze pochodzi dzien dwa i znowu stanie a wtedy to ja nigdzie nie wychodze mam gdzies... :crazy:

Joasia nie nerwuj sie. a rozstepami sie nie przejmuj zbledna niedlugo i nie bedzie widac :)

Risia- wszystkiego dobrego dla Twojego Sebusia. Buziale dla Niego :*

Jej...wszystko mnie boli. Rano na badania, po powrocie wzięłam się za gołąbki i ugotowałam ich dwa gary! Znowu posprzątałam i nadreptałam się przy tym mocno, poprasowałam i zaliczyłam długaśny spacer :-D Ale czuję się dziś wyjątkowo dobrze i mam (znaczy miałam) masę energii. Aż dziwnie dużo.
Wyniki badań już mam i są całkiem ładne. Tylko hematokryt poniżej normy ciut mnie martwi, bo do zzo potrzebny jest dobry hematokryt.
Spokojnego wieczorku!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry