• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

RiSia ahaa mowisz,że masz plan,że jeszcze dwa dni i mozesz rodzic:-D:-D no to trzymam kciuki!!! Tyle biszkoptow pieczesz wow mam nadzieje,że ladnie wyrosna hihi i ucaluj Sebusia od ciotek z bb:-)

pajka.jpeg

Camila czekamy na wiesci i trzymamy kciuki za Ciebie kochana :*:*

Marudka co do czego to te co maja rodzic pierwsze to rodza na koncu:-) nie znamy kochana dnia i godziny moze nas chwycic w kazdej chwili:-)

Fasolka wow Ty to naprawde szalejesz nam ostatnio:-D Ale dobrze,że masz energie, jestescie juz bezpieczne wiec mozna szalec:-)

Ja dzis bylam na badanich mocz i krew matko swieta spedzilam tam godzine nowa pielegniarka normalnie jakie ruchy nic a nic nie wiedziala nawet ile mam zaplacic za badanie:-D zawsze zajmowalo mi to 10 min a dzis godzinaaaa a moje dziecie bylo glodne juz o 6 rano a zjadlo po 10:-D

Planuje dzis zdecydowac sie na wozek, w razie czego to nawet nosidelka nie mamy wiec bede spokojniejsza jak cos zakupimy,musimy tez kupic materacyk do lozeczka i wkoncu miec to co jest najwazniejsze,lozeczko juz bym chciala zlozyc itd a poki co ide wziac sie na obiadek:-)

reklama
Jasminum wrzucę - jutro będę go kończyla. Na górze będą dinozaury, kwiatuszki itp:) ozdoby jestem sama ciekawa efektu :)

idę przygotować się na wizytę:P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie babeczki!
Beacia82 ja dzis tez po ciezkiej nocy. musze powstrzymac sie od wczesniejszego zasypiania bo pozniej jakies kwasy wychodza- to zgaga, to koszmary i spac nie mozna.
Camila kciuki zacisniete za Ciebie i Malenstwo!!!&&&&&&&&&&&&&&Przynies nam predko dobre wiesci:-):-):-)
Gorgusia oj ty biedna z tym czekaniem. Nie martw sie, to naprawde lada dzien:tak::tak::tak::tak: Wiele z nas ma jeszcze tygodnie... J amoja Alunie 5 dni przenosilam. Ale jak to sie mowi: co sie odwlecze to nie uciecze:-D:-D:-D:-D
Palemka to od dzis zaczynaj seksy na maxa:-D:-D:-D Chlop sie bedzie cieszyl:tak::tak::tak::tak: A bylo co sie bac???? co???
Fasolka ty tez juz tuz tuz!!. Brawo dzielne dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Risia no to juz jestes odkorkowana , to suuuupcio:-):-):-):-)
Partysia trzymam kciuki zeby najmlodszy byl charakterkiem po starszakach&&&

Wlecze mi sie kochane ten czas!!! Wczoraj sie przeforsowalam- sprzatanie, zakupy, ciasto i caly wieczor zdychalam z bolu. A jeszcze 2 tyg. powinnam byc grzeczna i z niczym nie przeginac. ALE SIE TAK NIE DA!!!!

Hallo Kochane!!!
Rysia 100 lat dla Sebusia!!!!! Śliczny torcik, taki słodki kolorowy dla dzieci. Robiłaś go już?
Dziewczyny spokojnie z tym rodzeniem, najlepiej po 38tc, wtedy dzidzia na pewno ma wszystko rozwinięte, przecież żadna z nas nie chce, żeby jej Cudo wpakowali do inkubatora, bo coś tam nie tak!!!
Ja to po prostu nienawidzę nocy ostatnio!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry