• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

ogólnie jestem padnięta... wysprzątałam mieszkanie, pranie wyprałam... jutro ciag dalszy... piekę jutro 6 biszkoptów na dodatek lekarz latania trochę będzie... oby do 18 a potem mogę rodzić...

co do psa i płaczących dzieci hmmm nie wiem co gorsze :-Dmoja mama ma psa, który w ogóle nie szczeka... natomiast znajomi maja maleństwo, które potrafi się drzeć przez 6-7 h non stop :szok:

Jumabe śliczna Marysia

Joasiu oj jestem bardzo ciekawa :tak: ale boję się, ze powie, że już niedlugo :szok:trzymam kciuki za Ciebie jutro:)

Stokrotka
można dostać w aptece, ja biorę 2 pakowania i zwykle podpaski:)

Beaciu mam tak samo :( spóźnione życzonka dla Twojego smyka :tak:

Axarai współczuje pogody u mnie na szczęście chlodno :tak:

Joasiu spokojnego ciśnienia ja tez miałam coś nie halo bo 135/95 zmierzę jeszcze raz chyba ze stresu...

Doti no ja mysle, zobaczymy co mi jutro doktorek powie bo jutro na Bonifratrów jadę, bo moja gin na urlopie...

Anmika kciuki za wizytę:) możliwe, że maluch się tak wypina i Cię boli...ja przed porodem miałam anginę do porodu jechalam z mega gruźliczym kaszlem...

Axarai kciuki za wizytę:)

Maluszek ja jutro NIE RODZĘ :-Dchoćby nie wiem co nie rodzę do 18 :-Djutro zaczynam torta robić :-pchoćbym miala w kuchni urodzić do szpitala nie pojadę :-p

DOBRANOC DZIEWCZYNKI:)

reklama
WITAM:)

Na urodzinkach było bardzo fajnie!:))

Wczoraj byłam wyczerpana ale dzisiaj juz mam więcje energii...

Ja mam nadzieję ze Marceluś bedzie taki jak jego bracia czyli spał jadł spał jadł :D bez kolek ;)

JUMABE slicznotka!!w ogóle nie widać aby była wczesniakiem :D
PALEMKO jedź do gina czy do szpitala nie ważne gdzie ale skontroluj to bo jednak krew się pojawiła...
RISIA i tobie czop odchodzi:)

Zaczyna się hehe :D

edit:kciuki za was kobitki(te co sa w szpitalu) za wasze maleństwa &&&

Dobri :-D:-D
Nie poszłam , nie skontrolowałam, samo przeszłooooo :-):-), wieta co ? Brałam czopki Clotrimazolum i moze to one mi tam coś podrażniły. Nie poszłam, bo jutro o 13 mam wizyte , to spytam. Aha jutro ściagają mi klamerkę i odstawiam Fenka ;-):-D:-D:-D:-D:-):-):tak::tak::tak: !!! Doczekałayśmy 37 tygodnia - jestem przeszczęśliwa-pamiętacie jak się bałam :-D:-D:-D:-D:-D

jumabe -
Marysia jest poprostu jak laleczka, śliczna :)

Ja chce juz rodzić !!!!!!:tak::-D:laugh2:

Witam dziewczynki:-) ja od rana piore posciel dla dzidzi i co tam dla niej do wyprania zostało ,potem poprasuje i wszystko mam juz przygotowane na tip top:-D:-D. Po wczorajszym leniuchowaniu dzis znowu mam ADCHD :szok::-D
ciekawe jak długo :sorry:....

Miłego dziomka brzuchatki :-D

anmika zrób sobie syropek z cebuli. Na mnie zawsze działa :)

mnie wczoraj rano odszedł czop! :confused: miałam jakies małe bóle jakby menstruacyjne i parę razy byłam na rzadkiej kupce ale nic. To by było jak na tyle narazie .

jumabe piekna Marysia ¡¡¡¡ gratuluje narodzin!

Dobri :-D:-D
Nie poszłam , nie skontrolowałam, samo przeszłooooo :-):-), wieta co ? Brałam czopki Clotrimazolum i moze to one mi tam coś podrażniły. Nie poszłam, bo jutro o 13 mam wizyte , to spytam. Aha jutro ściagają mi klamerkę i odstawiam Fenka ;-):-D:-D:-D:-D:-):-):tak::tak::tak: !!! Doczekałayśmy 37 tygodnia - jestem przeszczęśliwa-pamiętacie jak się bałam :-D:-D:-D:-D:-D

jumabe -
Marysia jest poprostu jak laleczka, śliczna :)

Ja chce juz rodzić !!!!!!:tak::-D:laugh2:

Jutro:szok: :-D czekam na relacje :-p ja to mam takiego schiza ze jak mi ten krazek sciagnie to mi wody odejda na fotelu:szok: :-D :-D No dotrwałysmy :tak: :tak: ja dzis 36 tydz zaczynam :-)

Hejka:)
Cosik dzis spac nie mogłam,przebudziłam sie o 4 i zasnąc nie mogłam i tak leżałam i przysnełam jeszcze ze 2 razy po pół godzinki i jakos dotrwałam do rana,ale to moze przez to ze wczoraj poszłam troche wczesniej spac a zwykle jest to po 24.Wczoraj z wieczora jakos dziwnie sie czułam,jakas poddenerwowana i brzus pobolewał jak na @. Dzis ok wiec na ktg nie spodziewam sie czegokolwiek,;-)
Camila &&&&&&&&&& kochana za Ciebie i malutką,obys szczęsliwie wróciła do domku,tulam..
Rysiu dziękuję:-)
100 latek i najlepsze życzonka dla Sebusia słodziaka :tak::tak::-)
Palemko
gratuluję dotrwania do bezpiecznego terminku,oj to jutro wszystko sie moze zdarzyc:tak:.
Fasolko oj i ty kochana jeszcze troche i koreczek sciągna,grzecznie juz prawie dotrwałas:tak:
Ja dzis zamiast użalac sie ze jest mi juz ciężko zamierzam aktywnie spędzic dzien po Ktg skocze na zakupy,potem cos upichce,popiore,poprasuje ogarne małego i juz bedzie piąteczek i jeszcze tylko 1,5 tyg do narodzin mojego malucha:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry