• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

Palemko a ja bym chyba pojechała :P taka to juz ze mnei panikara ale jak Future pisze zrob jak Ci serce podpowiada!!!&&&&&&&&&&&&&&&&

ktora dzis pełna energi wpadnie do mnei poprasować???

reklama
jumbabe sliiiiczna Coreczka gratulacje jeszcze raz Marysia to przecudny cukiereczek:)

axarai wow 31 stopni u Nas dzis nawet, nawet ale i tak poki co siedzimy w domku:)

Risia tez jestem ciekawa co Ci doktorek powie moze juz sie zaczelo:P ja tez czekam na diagnoze co z tym cisnieniem moze mi dawke leku zwiekszy...okaze sie jutro:)badzmy dobrych mysli:)

*martusia tak to jest Nasze Dzieciaczki maja juz swoj rytm dnia i coraz mniej miejsca:) a z ta szafka to dobre hehehe

Palemka a czy to sa glutowate uplawy moze to ten czop???? jedz do ginka i daj znac koniecznie:*

żaden z moich psiaków jak zostawał sam to nie wył i nie szczekał :tak:
ale jak mieszkałam w Wawie to 2 psy sąsiada z góry rzeczywiście wyły 2h po jego wyjściu, nie wiem czemu tak się dzieje :-(

skończyłam dzis prasowanie małych ciuszków i nawet spakowałam obie torby do szpitala, brakuje mi tylko kocyka, Tantum rosy, koszulek do karmienia i kapci. No i nadal nie mam podkładów na łóżko, można to dostać w aptece? ile paczek podpasek poporodowych zabieracie?

żaden z moich psiaków jak zostawał sam to nie wył i nie szczekał :tak:
ale jak mieszkałam w Wawie to 2 psy sąsiada z góry rzeczywiście wyły 2h po jego wyjściu, nie wiem czemu tak się dzieje :-(

skończyłam dzis prasowanie małych ciuszków i nawet spakowałam obie torby do szpitala, brakuje mi tylko kocyka, Tantum rosy, koszulek do karmienia i kapci. No i nadal nie mam podkładów na łóżko, można to dostać w aptece? ile paczek podpasek poporodowych zabieracie?

ja zamowilam 2 paczki, wezme 1 najwyzej mazl dowiezie. a podklady mozesz w aptece kupic, tylko moga byc takie z zielona cerata przypominajace te dla starszych ludzi... na allegro sa od 1zl te podklady ;)

ja mam 4paczki ,do szpitala biore 2 ,a jak cosik emek dowiezie:) nei wiem czego si espodziewac ile tego tam bedzie wyplywało wiec si ezabezpieczylam zeby pozneij biedak nei musial latac i kupowac :)
Jumabe ale śliczniutka!!! taka mała Kruszynka!:) śliczności!!!
Stokrotka to wpadnij pomożesz mi dokończyć:) zostało juz tylko kilka pieluszek ale ciezko si ezebrac :( bo musialam sobie zrobic przerwe w połowie a teraz nie chce sie wracać do prasowania:(

Jumabe ślicznotka:-):-)

Palemko moze to czop a kiedy masz wizyte?

Witam dziewczynki ja dzis bez sił poleguje cały dzien ,wczorajsze wyprawy mnie wykonczyły;-):-)
Moja suczka nie szczeka :szok::-D za to ostatnio jej siersc doprowadza mnie do szału bo gubi na potege:dry: ciekawa jestem jak na mała zareaguje :cool2: narazie wszystko wozek łozeczko chodzi i intensywnie wacha :-p...i pilnuje mnie na kazdym kroku ide do łazienki to siada pod drzwiami i popiskuje:szok: czyzby cos czuła:confused:.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry