Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pisalam jakis czas temu PW do niej, ale nie odpisala. moze juz zajeta dzieciakami ;-)hejo![]()
a mi maz zagrozil ze odda mnie do psychiatryka jak bede tak dalej swirowac na temat porodu i ruchow naszego synka. bo wiecie, do mnie jakos nie dochodzi wizja ze pojade do szpitala jeszcze w ciazy a wyjde z dzieckiem itp. no i boje sie ze jak mnie chwyci to bede sama. a co do ruchow to wczoraj w dzien malo sie synek odzywal i dopiero na wieczor zaczal dokazywac i sie tylko denerwowalam ze go moze przydusilam i w ogole niewiadomo co jeszcze. i druga grozba to taka ze odlaczy mi neta
a sam to sie tez denerwuje jak synek dlugo milczy. i dzis zauwazylam ze odwrotnie przykrecilismy gorna polke w komodzie
Risia zapomnialas o mezu niedobra
Axarai moja ciocia miala takie 3 jazgotliwe pieski: 2 pinczery i 1 ratlerek takze podzielam Twoj bol. nieraz mnie budzily...
a czy ktos wie co u naszej podwojnej mamusi Misi?
no cóż sama nie wiem co gorsze, szczekający piesy czy płaczące dziecko ;-)Acxarai ale u mnie np było tak, ze 16 o 1 w nocy mialam 3 mega skurcze nieregularne i cisza... c isza byla do godziny 15... po 15 zaczęly sie znowu nieregularne... a o 23 urodzilam... a skurcze regularne zaczęły mi sie dopiero o 18...co 7 minut zanim dojechalam do szpitala to miałam już co 4 minuty... no ciekawa jestem co lekarz jutro powie...
Martusia w pierwszej ciaży też tak miałam... teraz podchodzę bardziej spokojnie do tego![]()
hellp !!!mam różowe upławy i może ze dwa razy takie małe nitki krewy
ło co choziiiiiii ?
Od 3 dni boli mnie żołądek, już mało co jem ... masakra jakaś ...
pisalam jakis czas temu PW do niej, ale nie odpisala. moze juz zajeta dzieciakami ;-)
widze ze byla na forum 13.08.... ale nic nie pisze.
u mnie za sciana wyje wlasnie maly piesek, sasiedzi mieli dawniej okropnego smierdzacego wilczura, ktory im zdechl po jakichs guzach no i na szczescie teraz maja to male cos ;-) chociaz ja nie wiem co gorsze w sumie w bloku. wilczur smierdzial na cala klatke i strach bylo kolo niego przejsc. a toto male i na razie zadbane, ale wlasnie halasliwe.
Risia, ale zrobilas meza z tym miesem ;-)
ja ze skurczami to sama nie wiem co sie spodziewac. poprzednio poszlam do szpitala 10 dni po terminie. wczesniej nie dzialo sie nic. w nocy po przyjeciu na oddzial dostalam od razu takie konkretne skurcze z kregoslupa, zaraz byly co 5 min i po 18h mialam Toma. wody mi nie odeszly - przebili je dopiero w trakcie porodu. tak ze niby rodze 2gi raz, a moge to calkiem inaczej przezyc, prawie jakby to byl pierwszy porod :-)
w sumie to ja jeszcze jakies 7 godz nie mam zamiaru rodzic ;-) maz ma ostatnia dniowke i jak by cos sie zaczelo to moze byc problem z dojazdem do szpitala, ale potem ma wolne, no to by trzeba szybko Macka wygonic ;-)

hellp !!!mam różowe upławy i może ze dwa razy takie małe nitki krewy
ło co choziiiiiii ?
ja bym pojechala sprawdzic co sie dzieje...hellp !!!mam różowe upławy i może ze dwa razy takie małe nitki krewy
ło co choziiiiiii ?
ja chyba jednak wole dziecko. ono jednak placze z przerwami, a taki pies, jak nie ma nikogo, to siedzi pod drzwiami godzinami i wyje ;-)doberek
widzę,że mamy tutaj mamusie z wrażliwymi uszamino cóż sama nie wiem co gorsze, szczekający piesy czy płaczące dziecko ;-)