• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

Ryba pa pa

A ja bidna, sex był (ino mojego starego zmuszać nie trzeba:-D) i nic :szok:

Tylko mnie brzuch pobolewa, a pozatym nic zero!

Jak znam mojego pecha to urodzę dwa tygodnie po terminie :no:

reklama
Od wczoraj wieczora mam skurcze co 8-11 minut, calutką noc nie zmrużyłam oka nawet na chwilę. Dzwoniłam do mojej połoznej, na razie jestem jeszcze w domu i czekam na rozwój sytuacji. Skurcze nie są bardzo regularne, ale coraz bardziej bolesne. Wzięłam w nocy kapiel, nospę też, ale się nie wyciszyły, więc pewnie się już nie wyciszą. Trzymajcie kciuki :)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ryba pa pa

A ja bidna, sex był (ino mojego starego zmuszać nie trzeba:-D) i nic :szok:

Tylko mnie brzuch pobolewa, a pozatym nic zero!

Jak znam mojego pecha to urodzę dwa tygodnie po terminie :no:

rybko - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Chciałam tylko rzec, że moje dziecko jest w moim żołądku od godziny 14 od wczoraj, a ja cierrrrrpięeee dolęęęęę , nic nie trawie dzięki tej małej złośniczce :tak:;-)
Boli mnie wszystko, nie sypiam w nocy, ja chce wiecie cooooooooo :-):-):-):-) a tu nic !

i nic :szok::szok::szok: a dziś miałam mojego starego do roboty zagonić ???????? No to ja to dupce z sexów nici, nie bede się poświęcałą, jak nic z tego :wściekła/y: ... !!!!! :-D:-D:-D:-D:-D

WITAM:)

Ja wyspana ale wkurzona na szwagierkę ech...

RYBA KCIUKI&&&&!!!!!

MAMAROBERTA
to tak jak mojego on to by non topa chciał :0 :D aż sie dziwie ze w ciaży a on mówi ze ja i w ciązy seksownie wygladam hmm ja jakoś tego nie widze...
FASOLKA jej ja też musze w koncu spakowac :P
DOTI mój to ja mam na "udach" :D tak nisko :/

Wczoraj Marcelek przeszedł siebie :0 tak mi po lewej sie wypiął pupa że no góra no góra się zrobiła a po prawej czułam jak nóżkami/rączkami się wypychał no i tak mnie to bolało...miałam wrazenie ze zaraz mi ten brzuch wysadzi :P a potem pupa po lewej i pupa po prawej ???no garby DOSŁOWNIE garby jak u wielbłada miałam i juz nie kumam!gdybym miała bliźniaki to nie było problemu ale toć jest tylko Marcelek i jak on tak sie wypinał???a może mi się obrócił???nie to chyba nie możliwe???ogólnie jak czka to czuje na dole nie z boku czy u góry...

POLISIA ja biorę tardyferon raz dziennie i zaparć nie mam(w sumie ja w żadnej ciaży nie miałam)ba ja wypróżniam sie praktycznie codziennie ale tak jak MARTUSIA pisze zapaszek mmm :/ ale ogólnie żelazo potrafi robić zaparcia a ty bierzesz aż 3 razy dziennie takze stawiałabym na to...też ogólnie zależy jak jemy np...
MARTUSIA no właśnie ciekawe co słychac?na pewno urodziła ale nie może się skontaktowac z nami...
AYNI ja też bym się zestresowała bo ja jednak nawet koniec 36 tc nie mam...

Ja jak mojemu powiedziałam ze jak mi w poniedziałek uszczelke sciagna i bedzie mozna sie potulic na całego jak mała nie bedzie chciała wyjsc to takie wystraszone oczy zrobił :szok: cykora ma chyba:szok::cool2::cool2:

nadal siedze w domu i czekam, skurcze nadal cały czas są, niezbyt regularne, jedne co 5 minut, inne co 11 :/ bolesne są. Nie wiem co tu dalej robić... czy jechać do szpitala czy nie ma sensu?...

nadal siedze w domu i czekam, skurcze nadal cały czas są, niezbyt regularne, jedne co 5 minut, inne co 11 :/ bolesne są. Nie wiem co tu dalej robić... czy jechać do szpitala czy nie ma sensu?...
to tak jak u mnie... zadzwon moze na swoja IP i zapytaj. mi kazali czekac az beda regularne, bo bez tego to nawet mnie nie chca zbadac, moga conajwyzej zostawic na 3 dni na obserwacje... :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry