Mafu889
Fanka BB :)
Witam=) Noc jak u innych miałam z problemami, najgorzej wstać na siku bo rozrywa mnie tam u dołu jak się zaczynam wiercić, i ostatnio ciężko mi w ogóle zasnąć tylko się wiercę z prawego boku na lewy, a dziś w nocy to mały wyjątkowo szalał i mowy nie było żebym szybko zasnęła;/ Dobrze że to już końcówka bo jakby tak przez całą ciąże miało być to nie wesoło by było
Risia- ja się cieszę że to tak opisałaś przynajmniej bardziej świadoma jestem tego co mnie czeka..nie mniej mam nadzieję że mały się jak nie teraz to w ostatnim momencie odwróci...No nic jutro tak jak pisałam wizytę mam to się dopytam, czy mam się czym martwić czy nie..
Nagapalma- Też poproszę kawy, niech będzie rozpuszczalna
Lotka- życzę aby skurcze się uregulowały i czekam na dobre wieści
No a teraz idę na kawusię
&&&& by Joasia dzisiaj wyszła
Risia- ja się cieszę że to tak opisałaś przynajmniej bardziej świadoma jestem tego co mnie czeka..nie mniej mam nadzieję że mały się jak nie teraz to w ostatnim momencie odwróci...No nic jutro tak jak pisałam wizytę mam to się dopytam, czy mam się czym martwić czy nie..
Nagapalma- Też poproszę kawy, niech będzie rozpuszczalna

Lotka- życzę aby skurcze się uregulowały i czekam na dobre wieści
No a teraz idę na kawusię

&&&& by Joasia dzisiaj wyszła
Patrysia w sumie dobrze powiedziane 
miałam takie skurcze z kręgosłupa po cały brzuch .. długie raz były co chwile raz były przerwy kilkunastominutowe i tak totalnie nieregularnie jak wstawałam brzuch ciągną w guł - koszmarny ból