reklama

wrzesień 2012 ;)

Zabaweczki się juz susza :))

Fotelik zamówiony ;)w niedzielę kupi się materac i tylko pościel zostanie mi hmm no i tu problem bo ja bardzo ale to bardzo bym chciała tą z Disneya ale jednak na to kasy teraz brak(jak wiecie trochę kosztuje)i albo poczekam i na razie dziecie w rożku będzie spało w łóżeczku(tak czy siak każdy smerf mój tak spał czy pościel była czy nie)albo kupię jakąś tanszą(tylko w tym problem ze nie bardzo mi sie tak widza jak ta z Disneya jednym słowem nie moge sie przekonac do innej...)takze nie wiem będe myślec nad tym ale nie licząc tego to juz wsio wszystko będzie :))

reklama
U mnie fryzjerka była tydzień temu i porodu nie wywołała niestety :D może dla tego że tylko obcinałam?:-D Farba coś mi się trzymać nie chcę ostatnio więc farbowanko uskutecznie dopiero jakieś 2 tygodnie po porodzie:tak: mam nadzieje że w tedy chwyci w końcu.
Martusia - pamiętaj że do porodu bez lakieru na paznokciach jedziemy;) zwłaszcza jeśli jakiś konkretny kolor wybrałaś;) Fajnie, że Cie emek rozpieszcza - mój tez o mnie doba ale już opowiada jak to córę będzię rozpieszczał - ciekawe co ze mną w tedy będzie :-p

A i brzuch też ciągle brudny - nie ubłagalnie wszystko spada na niego i jak świnka wyglądam:D

Piękna dziś pogoda więc idę później na spacerek wywoływać maleństwo:-) Miłego dnia
co do koloryzacji to nie chcę Cię martwić , ale jeśli kolorek teraz się nie trzyma to kwestia hormonów i niestety połóg jest jeszcze gorszy. Ja zrobiłam sobie balejage na chrzest synka i na drugi dzień już go nie było :szok:
Paznokci absolutnie nie można mieć pomalowanych !!! będą kazali zmyć na 100% bo muszą obserwować , czy aby paznokcie nie sinieją , bo to pierwsza oznaka niedotlenienia .
Dzień dobry wrześnióweczki :-D
Risia, na mnie też czeka intensywny rudy, ale to już po porodzie, teraz to włosy z odrostami do połowy głowy, ale trudno ;-)
Wczoraj miałam nowe łapiące-puszczające bóle brzuszka, a raczej jajników jak czasami na okres - mam nadzieję, że to znak, że coś się ruszy:tak:
Bo ta końcówka - złe wyniki moczu, wczoraj jakaś wysypka, która na szczęście okazała się alergiczną i inne typowe dolegliwości mnie wykańczają:wściekła/y:
Wszyscy stawiają na 1 września - aleee byłoby fajnie :-D
1 września to początek roku szkolnego, więc trudno będzie zorganizować kiedyś urodzinki smykowi. Poczekajcie do 2:-D Dobrze , że wysypka alergiczna , a nie jakieś cholestazy itp,,,

hej haj hellloł :-):-)

super dziś prawie wcale nie spałam, za niedługo zostanę wampirrrrkiem ;-):-)
Co do włoków, to ja mam zawsze zrobione, nie wyobrażam sobie z odrostami chodzić, tak jak nie wyobrażam sobie bez makijażu z domu wyjść :) ale to już takie moje :tak: przyzwyczajenie. Moja mam całe życie o każdej porze dnia i nocy była pomalowana i zadbana i ja chyba bakcyla po nije załapałam, bez biżuteri też nie wychodzę z domu:-D

No to zaś się pytam komu kawy z ekspresu , bo odczyściłam maszInę:happy2: ? :confused:

Co do porodu, to niestety Nacik nie wychodzi, strajk trwa nadal :baffled: aaaaahhhhh ... co zrobić :confused: wczoraj zaczęły mnie krzyżyki na dole boleć i się juz tak ucieszyłam, że przez noc może cosik ruszy, a tu nic :szok:
a do dupy !

Moja koleżanka miała też z narodzinami , a jej lekarzem gin byłą siostra zakonna, która poleciła jej , żeby postymulowała sobie brodawki. Pomogło w ten sam dzień zaczęła rodzić, w sumie to prawda , bo wtedy wydziela się naturalna oksytocyna w organiźmie, to może popróbujcie ;)

witam się

zaraz ma być teściowa, weźmie Sebcia na spacer więc będę miała chwilkę dla siebie , ogarnę mieszkanko:)
śniły mi się skurcze i tak sie zastanawiam, czy aby na pewno mi sie śnily :-D

Polisia olejek rycynowy kupisz w aptece - tylko nie bardzo chcą go sprzedawać ciężarnym u mnie M kupił ja wzięłam raz 1 malutką lyżeczkę i ruszyło tylko ja to użyłam po terminie dopiero

Megan dziękuję :)

Maluszek dokladnie a wiem, że moja mama finansowo nie stoi za dobrze a za dojazdy jak jej ostatnio przelałam kaskę to mi odesłała z opisem, że jest obrażona... więc jej kupiłam i w sobotę zawiozę :-p

Marudka ja bym nie dała rady tak z odrostami za bardzo mnie to irytuje :-D

Palemko nooo czasami nawet kobietom co mialy założony krążek rodzą po terminie :-Dtrzymam kciuki, zeby bylo wcześniej

Bebe
zależy od polożnej niestety moja wpisała wszystko w kartę dziecka...niby nie jest, ale może namieszac... niestety

Marudka ja czekam do 2 września ze względu właśnie na rok szkolny :-D

do porodu nie można mieć tupsów, hybrydów ani lakieru niestety...u rąk oczywiscie u nog można szaleć:D

no ja wiem ze nie mozna miec tipsow ani innych ale przeciez nie bede chodzic z odpadnietym lakierem tylko zmyje za kilka dni ;] musialam sobie jakos humor poprawic i stad.

a tak w ogole to helol :D

Witam sie kawowo :-)

Wczoraj wieczorem stwierdziłam ze mam regularne skurcze, regularne bo wystepuja co wieczór o tej samej porze i mniej wiecej tyle samo, a pozniej odpuszczaja. Chociaz musze przyznac ze te wczorajsze troszke inne były.Weszly mi w krzyz a pozniej w nogi - tak mi w szczegolnosci prawa odretwiala ze nie wiedzialam czy stac czy leżeć. Weszlam pod prysznic i zrobilam sobie masaz wodny na krzyz po 20 min ustapilo, ale nie zupelnie, nadal go czuje,nie w takim stopniu jak wczoraj ale poprostu czuje ze go mam.
Pojde chyba dzisiaj na dluzszy spacer moze cos rozruszam.

Witam drogie Panie :-)

Ja od jakiegoś czasu skracam znowu paznokietki bo też słyszałam żeby to za długich nie mieć, żeby wygodniej było dzieciem się zajmować więc jak nadchodzi wieczór i widzę że tu wyrosło tam zarosło to maszynka i nożyczki idą w ruch. Dobrze że M przy depilacji pomaga bo ja już nie wyrabiam i jak się podgolę tam na dole to szopka:-D

Widzę, że coraz więcej na temat wywoływania porodu piszecie, dobre rady nie zaszkodzą, ja jeszcze mam czas, ale po dzisiejszej nocy jak mały napierał na szyjkę to myślałam że fiknę, i już tylko czekałam na jakiś dalszy rozwój sytuacji, a tu cisza;-)

Idę kawkę zrobić a przy okazji czekam na jakieś wieści z porodówki bo jak nie dziś, nie jutro, to widzę, że na 1 każda się zaciska by przeczekać do 2 :-p hehe to chyba będzie 1 dzień rozmów na temat jak powstrzymać poród :-D

Dzien dobry, chyba jeszcze nie rodze ;-)
pije wlasnie mrozona kawke i zabieram sie za okno balkonowe... tak dla relaksu ;-)
a potem jakie inne zajecie musze znalesc, bo oszaleje z tego czekania i mierzenia czasu... co dzien to samo ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry