*martusia*
Fanka BB :)
szkoda ze Cloudynka juz nie pisze 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

wiec mam chwile zeby do was zajrzec, ostatnio czasu brak, dziecko strasznie absorbujace!
 wiec mam chwile zeby do was zajrzec, ostatnio czasu brak, dziecko strasznie absorbujace! Zaczynam tez juz powoli zakupy szkolne i mało mnie jasny szlag nie trafił jak w jezykowej ksiegarni zapłaciłam 350 zł a gdzie reszta ksiazek nie mowiac o przyborach itp
 Zaczynam tez juz powoli zakupy szkolne i mało mnie jasny szlag nie trafił jak w jezykowej ksiegarni zapłaciłam 350 zł a gdzie reszta ksiazek nie mowiac o przyborach itp  Patulina sama nie chodzi ale z pchaczem pomyka ,za jedna raczke .Stoi  wstaje- kuca sama bez trzymania  sie czegokolwiek
 Patulina sama nie chodzi ale z pchaczem pomyka ,za jedna raczke .Stoi  wstaje- kuca sama bez trzymania  sie czegokolwiek  rozrabia jak pijany zajac w kapuscie
 rozrabia jak pijany zajac w kapuscie  ostatnio stukła kilka aniołkow z kolekcji Doroty jak tam siegła gadzina to nie wiem
 ostatnio stukła kilka aniołkow z kolekcji Doroty jak tam siegła gadzina to nie wiem  A gada jak najeta
 A gada jak najeta  ,no i niech ktos cos je to pierwsza leci i amama woła i dzioba otwiera
 ,no i niech ktos cos je to pierwsza leci i amama woła i dzioba otwiera  ale widze ze wyciaga ie i nie wiem czy z wgi straciła czy takie wrazenie bo spodenki itp co dobre miała to z dupska leca no ale jak to pieciu sekund w jednym miejscu nie usiedzi to nic dziwnego ;-)
 ale widze ze wyciaga ie i nie wiem czy z wgi straciła czy takie wrazenie bo spodenki itp co dobre miała to z dupska leca no ale jak to pieciu sekund w jednym miejscu nie usiedzi to nic dziwnego ;-)