Witam poniedziałkowo 
Palemko - za dużo to Ty w tym necie nie czytaj, ja raz tak zrobiłam i już ryczałam myśląc, że pójdę do szpitala -a okazało się, że wyniki są OKI. Zobaczysz będzie dobrze, a jak się tak stresujesz i martwisz..to najlepiej umówić się jak najszybciej do lekarza!
Monaliza - bardzo się cieszę, że między wami już się układa
Trzymam kciuki za kolejne dni 
Weelend miałam udany. Na weselu było super
wytańczylam się chodź tylko do 2 rano
. W niedzielę wracaliśmy do domu i to ja "niedzielny kierowca" prowadziłam autko przez 2,5h. Dobrze, że droga prosta. Jestem jednak z siebie dumna
.
Dzisiaj szkoła rodzenia i nauka oddychania i relaksu.
Miłego dnia
Palemko - za dużo to Ty w tym necie nie czytaj, ja raz tak zrobiłam i już ryczałam myśląc, że pójdę do szpitala -a okazało się, że wyniki są OKI. Zobaczysz będzie dobrze, a jak się tak stresujesz i martwisz..to najlepiej umówić się jak najszybciej do lekarza!
Monaliza - bardzo się cieszę, że między wami już się układa
Weelend miałam udany. Na weselu było super
Dzisiaj szkoła rodzenia i nauka oddychania i relaksu.
Miłego dnia
Strasznie było...

ufff
aaa a co do uczulenia moja tesciowa używa tylko i wylacznie z serii Oilatum albo emolium do pielegnacji skory czy mycia głowki a ona naprawde uczulona na wszystko nie dosc ,że ma astme to jeszcze zadnych kremów, perfum itd
,dzis troche lepiej mierze cisnienie dwa razy dziennie (lekarz mi kazał) i jest w miare boje zebym zas tej dziadowskiej geztozy ciazowej nie dostała bo wtedy to juz bym sie chyba załamała
.Lezakuje dalej choc ciezko
,do tego jeszcze moj młody
Może jeszcze jakies sposoby znacie? To moja pierwsza (i mam nadzieje ostatnia) infekcja w ciąży, więc nie wiem czym by tu się jeszcze podkurować...