Ahaaaaaaaaaaa :-) jak zwykle niedomyslna jestem. A wieczorami to juz w ogole. To sie ciesz mama.
Jak moj malzonek szanowny po raz enty chce mnie z dzieckiem wyslac do lekarza, bo mlody zaczal gorzej sypiac, to zawsze pocieszam go, ze sa dzieci w jego wieku , ktore prawie w ogole w nocy nie spia.
Nie wiem czy wasi panowie tez tacy przewrazliwieni, ale moj to nawet czkawki nie moze zniesc u malego i mnie wola z innego pokoju, zebym szybko przyleciala, rzucila wszystko i zapodala cycuszka, bo Adamo na czkawke i on tego nie moze sluchac.
A dziecko z czkawki nic sobie nie robi, przyzwyczajony od samej ciazy...
W sumie codziennie cos wynajdzie, taki dzieciecy hipochondryk
Jak moj malzonek szanowny po raz enty chce mnie z dzieckiem wyslac do lekarza, bo mlody zaczal gorzej sypiac, to zawsze pocieszam go, ze sa dzieci w jego wieku , ktore prawie w ogole w nocy nie spia.
Nie wiem czy wasi panowie tez tacy przewrazliwieni, ale moj to nawet czkawki nie moze zniesc u malego i mnie wola z innego pokoju, zebym szybko przyleciala, rzucila wszystko i zapodala cycuszka, bo Adamo na czkawke i on tego nie moze sluchac.
A dziecko z czkawki nic sobie nie robi, przyzwyczajony od samej ciazy...
W sumie codziennie cos wynajdzie, taki dzieciecy hipochondryk

on wszedzie widzi listonosza, albo bez przyczyny gania po domu i szczeka. Normalnie mam wrazenie ze sie popisuje. Chyba nie musze opisywac jak moje dziecko reaguje jak spi a on zacznie swój jazgot!