reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

wrzesień 2012 ;)

Gorgusia - wez najlepiej ibuprofen ,bo dziala przeciwzapalnie tez... jak masz dreszcze to temp. juz pewnie kolo 40'C.
Ja przechodzilam raz i dziekuje...mam nadzieje,ze nigdy wiecej... szybkiego powrotu do zdrowia... przystawiaj Malenstwo jak najczesciej...i kapusta w ruch!

Stokrotka - moj Maz z butami ma taka sama jazde...jeszcze z nozami, zegarkami i majtkami :szok::-D

Risia - u Nas przerywany...dzialal dwa lata,wiec niech i dziala teraz tez ;-) nie zazdroszcze peknietej gumki!

Moj Mikus coraz aktywniejszy....

Dziewczyny,a wasze Maluszki spia same w lozeczkach w nocy? bo moj spoczko zasnie,a czasami wybudzi sie po 2 h i placze,bo spiacy,ale zasnac juz tam nie zasnie,wiec ja go do siebie i baaa spi jak zabity...
Nie chce go przyzwyczajac,ale zbytnio nie wiem jak mam go uspokoic jak sie przebudzi ( a glodny byc nie moze,bo to po jedzeniu godz -dwie)... :baffled: jak jest u Was?

reklama
Na bolące piersi dobry prysznic goraca woda..przynajmnej mi pomaga:)
Widze Axi weekendowy odwyk od forum:)
Ja wczoraj mialam taka akcje z Mezem do tej pory ie smieje:D
Mała lezala na przwijaku jak zmienialam jej pieluszke i obok lezał jej smoczek ,który przez przypadek osikala:) mówię do M zeby poszedl zrobic ze smoczkiem porzadek zeby mogla go dalej czasem do buzi wlozyc( bo za bardzo nie lubi) i poszedl...wiadomo,ze trzeba wyparzyc a on przychodzi po 2 min ze smoczkiem i mi daje..to pytam juz wyparzyles?!?! on: nie umylem ja: ale trzeba wyparzyc on: a jak umylem mydlem antybakteryjnym to nie wystarczy???
moja mina bezcenna!!! i poszedl go wyparzyc..:D

Maleństwo, no pewnie, że znam, ale nie wiedziałam, że tam Okole:-D Właśnie się dowiedziałam, że mój fryzjer przeniósł się gdzieś na Śląską. A na Królowej Jadwigi pracowałam. Ja obstawiała, że Okole to po drugiej bardziej stronie Grunwaldzka, Czarna Droga gdzieś:-D

tam też to jest. sama konkretnie nie orientuje sie dobrze w ulicach i dzielnicach. dopiero troche ponad rok mieszkam w bydgoszczy.

Martyna właśnie nie wiem, czemu ja mam odwyk od forum, jak to mój M jest uzależniony od kompa:dry:
Taycia Ja z moim Kaci spałam do 5 lat i bardzo sobie to chwalę, tym bardziej, ze wołał cyca w nocy barrrdzo często. No i nie spałam z M, który mi nie chrapał nad uchem. Teraz śpię z Adi w pokoju, ale ona śpi w swoim łóżeczku, i jak na razie nie ma nic przeciwko, ale jak by bardzo chciała spać ze mną, to nie ma kłopotu, łózko mam 2m na 2m więc się zmieścimy, mimo mojej nnnnadddwagggi:-D (M dostał exmisję do swojego pokoju)
Mój M ma obsesję na punkcie kupowania mi butów, bo on w ogóle ma manie stópkową. Kupił mi już chyba z 50 par butów (no chyba, że liczy na to, że się mnie pozbędzie)

RISIA gdyby mi siostra chciała podarowac to ja bym była HAPPY!także nie kumam :/
MARTYNA hehe te sikacze małe nasze :D ja ostatnio kapałam Marcelka i na podłodze mam wanienke gdzie tak w rozkroku klecze i myję sobie Marcelka i sie odwracam po szamponik aż czuje na nodze takie ciepło hehe Marcello tak sikawkę puścił że góra przez wanienke poszło na moją noge :D
TAYCIA Marcelek śpi u siebie cały czas :)Domiś od początku wolał z nami niż łóżeczko i tak do 2 latek a Alanek różnie tzn.na poczatku z nami potem sam i na nowo z nami i teraz juz sam hehe
AXARAI współczuje chrapania...M nie chrapie na szczescie ale np.mój tata o jaaa jak zacznie żagować(tak moja mama mówi hehe)to go słychać w drugim pokoju :p

Gorgusia po ibuprofenie możesz karmic - info od lekarza i poloznej. Ja miałam zapalenie po raz trzeci jakieś 2 tyg. temu, tez brałam ibuprom bo to przeciwzapalne jest, a paracetamol tylko przeciwbólowy... trzeba przeczekać, bo z tego co pisałaś robisz wszystko co trzeba, jak najczesciej dziecko do chorej piersi i przejdzie, mnie trzymało 2 dni, a najgorszy to był ból calego ciala, wszsytkie mięśnie, stawy, skóra mnie bolaly... dreszcze tez miałam brrrrr

Martyna buhahahah dobre z tym smoczkiem
axari jak masz szlaban na kompa to sobie internet w tel zrób heh

dobra uciekam bo ja dziś zalatana jestem tyleeeeeeeeee spraw na głowie

reklama
Do góry