reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

A u Nas byl chodzik . Moj Syn nie chodzi na palcach tylko normalnie. Nie zauwazylam niczego odbiegajacego od normy. Ja wtedy bylam w ciazy, on rwal sie do chodzenia... chodzik sprawdzil sie w 100 %, pchacza tez ma, tez sie przydal,ale tylko na chwile...

reklama
Ja przy Szymonie I Dorocie miałam chodziki i dzieci na palcach nie chodza i innych wad nozek itp nie maja ,Szymon chodził sam ok 10-11 miesieca a Dorota tydzien przed pierwszymi urodzinami . Teraz sie zastanawiam czy małej kupic ale ze wzgledu na miejsce bo go mniej teraz :-)

My po szczepieniu(na odpowiednim wątku) :)
Jak jechaliśmy z powrotem to szwagierka mnie wzieła po kafelki do kuchni abym jej pomogła poszukać także dzieci M zostawiłam i sobie jechała z nią :)

Ja chodzikom mówię nie...Dominiś był i późno tak czy owak zaczął chodzić...Alanek nie miał i szybko chodził :)

AYNI dokładnie ja tak samo myślę niby w czym skóra przeszkadza tzn kolor?
STOKROTKA przykre :(

Zdrówka dużo zdrówka!

Hej
Stokrotko przykra sytuacja
Kasia żabka fajnie że się udało jako tako z księdzem załatwic:tak:

Ayni ja chodzika dla starszaka miałam nie kupowac,ale moja mama nie mogła przeżyc dlaczego nie chcę i poleciała nam kupiła.Alan był w nim dziennie z 10-15min albo i wcale.Ja nie jestem ani zagorzałą przeciwniczką ani zwolenniczką.Najważniejszy jest umiar,jak jest już ten chodzik to niech to będzie powiedzmy w sumie 30min dziennie,podzielone na kilka razy.

Stokrotka współczuję sytuacji rodzinnej:-( Też szczerze mówiąc się dziwię, że nie chciały się spotkać z Tobą... Cóz rodziny się nie wybiera niestety...a zachowania ojca nie skomentuję...

Co do chodzika to ja jestem na nie...Wojtek miał tylko pchacz i ładnie sobie radził...Sam zaczął chodzić w swoje pierwsze urodziny...bardzo długo bał się zrobić pierwszy krok :tak:
Od razu zaznaczam, ze nie mam problemu jeśli ktoś ma inne zdanie w tej kwestii:-D

Bebe :-D a powiedzcie mi bo za mojej młodziezy czasow takich cudow nie było;-):-pte pchacze one sa takie stabilne tz jak dzieciak sie złapie i np probuje przy tym sie podniesc /stanac to to nie wywala sie ,bo ja ogladałam je na allegro ale na zywca jeszcze nie widziałam i nie macałam:-p:-D

reklama
hej

bylismy dzis u babci Oli wybawiony wynoszony i z wrazenie zjadl 200ml mleka a pozniej elegancko spawiowal tacie na ramie :D:D wypilam 2 kawy pierwsze od 2 tyg i mam megawielki bol glowy + krwawienie z odstawienia tabsow wiec okres za pasem i nawet sie wsciekla na M bo kupil chleb tostowy zamiast normalnego :-D

Ayni ja nie mialam chodzika jako dziecko, nauczylam sie chodzic jak chcialam isc do Sary (jamniczki) sie pobawic ;) moj brat tak samo nie mial, nauczyl sie chodzic przy mopie jak sie mylo podloge :) a czy Oliwerowi kupie? nie wiem jeszcze.
Stokrotka o masz... ale niefajnie. tulam.
Future zdrowia dla maluchow :*
Tygrysek jakas Ty oblatana w sprawach koscielnych... ja tam mam chrzest, komunie i bierzmowanie ale bardziej dla swietego spokoju bo ja srednio (to bardzo naciagane slowo) wierzaca ale maly bedzie chrzczony.

ide jutro po zakupy maluchowe ;)

Do góry