Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

u nas też wszelkie sprzęty do obsługi dziecięcia już są;-) Marcelina dostała tylko krzesełko...nawet wózek mamy ten sam,bo chyba niezniszczalny jest...A ja tu chcialabym poruszyc kontrowersyjny temat CHODZIK.
Czy zamierzacie chodzikowac dzieci? Bo ja ostatnio poczytalam tu i owdzie, ze nie zaleca sie bo moze opoznic rozwoj nauki chodzenia oraz przyczynic sie do wad postawy. a widze, ze moje kolezanki mimo to sadzaja do chodzika. Co o tym myslicie?
Ja pamietam, ze moj brat byl chodzikowany i mimo , ze nauczyl sie chodzic o czasie to stawal na paluszkach jak baletnica, mysle, ze to moze byc przyczyna tego chodzika.
A u Nas byl chodzik . Moj Syn nie chodzi na palcach tylko normalnie. Nie zauwazylam niczego odbiegajacego od normy. Ja wtedy bylam w ciazy, on rwal sie do chodzenia... chodzik sprawdzil sie w 100 %, pchacza tez ma, tez sie przydal,ale tylko na chwile...
kocham brownie.... daj przepisaAcha, a my dzisiaj obchodziły pierwsze imieniny Weroniki. :-)
Zaraz lecę brownie czekoladowe z tej okazji robić. Mniaaaam.
Bebea powiedzcie mi bo za mojej młodziezy czasow takich cudow nie było;-)
te pchacze one sa takie stabilne tz jak dzieciak sie złapie i np probuje przy tym sie podniesc /stanac to to nie wywala sie ,bo ja ogladałam je na allegro ale na zywca jeszcze nie widziałam i nie macałam
![]()
My w szpitalu od poniedzialku. Anastazja ma zapalenie ukladu moczowego. Jutro po wynikach morfologi bedzie wiadomo czy wyjdziemy do domu.

:-( 
zabijcie mniestawy odmówiły współpracy ....... a tu kur......... na chata nosic dalej trzeba ......... ja wysiadam