reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2012 ;)

Dzień dobry. Dziś cały dzień bym spala... a spalam 8 h więc nie wiem czemu tak...

Fasolka gdzieś ty była?

Jaka u was pogoda? U nas troche cieplej ale dalej szaro... eh...

Oddawałam sie zyciu rodzinnemu;-):-D

no u nas cudne słonko temp na + wiec snieg topnieje nareszcie:rofl2: my dzis zaliczyłysmy wizyte u babci i mega długi spacer:-) nogi wchodza mi do.....:-D ale dotleniłysmy sie cudnie...

Animka oby ;-):-)

reklama
u nas dzis padal snieg...

u nas stale sytuacja krytyczna... dobrze, ze sa dzieci ktore daja mi sile by codziennie wstac... nie bede pisac co sie dzieje bo macie dosc swoich problemow tylko tak napisalam...

właśnie obejrzałam filmik z raczkowaniem !! O JACIE !! Zdolna kruszynka! Ciekawe kiedy ja doczekam raczkowania.. ;-)

Tygrysek mi też dzieć poprawia nastrój i aż chce się wstać. Chociaż daje mi ostatnio w kość.. gdy tylko straci mnie z oczu jest ryk i krzyk. Nie wiem co się z nim dzieje, mamy cycuś ;-)

Chociaż daje mi ostatnio w kość.. gdy tylko straci mnie z oczu jest ryk i krzyk. Nie wiem co się z nim dzieje, mamy cycuś ;-)

To normalne, dziecko zaczyna rozumieć, że mama to coś więcej niż spanie i żąrcie, że mama jest do zabawy, że mama może z oczu zniknąć i wcale a wcale dzieciowi się to nie podoba, że mama to coś więcej, że ona jest do kochania i jest wszystkim co dzieć ma, to wszystko jest naturalne w rozwoju dziecka. Jedne sobie radzą z tym lepiej inne nie.

Weronika jest obserwatorem takim, że niech ją gęś kopnie, widzi, że Ada przychodzi i daje buziaka, siada na kolanach i ona tez chce. Ma niecałe 7 miesięcy i daje buziaka. Śmiechu co niemiara, bo jak leżymy sobie rano i lelamy się to widać, że Weronika świadomie kopiuje to co robi Ada. A jak Ada skacze na łóżku to Weronika by się wściekła za nią. Wlepiona w Adę jak w obrazek.

W ogóle Weronika jest za Ada i Ada za Weroniką, wiem, że będą blisko ze sobą, a mi o to chodzi, by miały w sobie oparcie. Póki co z boku wygląda to tak jakby Weronika była pieskiem Ady, bo chodzi za nią, szuka jej, widać, że potrzebuje jej towarzystwa, choćby siedziała obok. :-)

Lilijanka to tak jak u nas Marcelek mało oczopląsów nie dostaje za Alanem.Starszak wystarczy że na niego spojrzy a ten mało nóg i rąk nie pourywa,jakby mógł to by fruwał:-pA pieje do niego,rechocze,piszczy,szaleństwo normalnie:-D
Ach słodkie to muszą byc buziaczki a jakie obślinione:-D.Mnie mały co najwyżej chce zjeśc,a nawet pożrec no chyba że u niego tak wygląda buziak:-p
Staruszek mój niedawno wrócił,lece mu kolacyjkę odgrzac.
Dobranoc

U mnie choć jest duża różnica wieku to jest podobnie. Mały na widok Starszaka dostaje uśmiechu od ucha do ucha, a jak Karol się do niego odezwie to już w ogóle radocha. Bardzo na niego reaguje. Natomiast Starszak jest wspaniałym, czułym i opiekuńczym bratem. Pomaga mi bardzo, popilnuje Małego, zabawi, gada do niego, całuje go i pierwsze co robi jak wstanie lub przyjdzie ze szkoły, to pyta czy Mały śpi - jest niezadowolony jeśli tak. Fajnie tak, mam nadzieje, że mimo dużej różnicy wieku jednak jakoś się dogadają.

Beacia mój też chce mnie pożreć hehe więc to chyba są buziaczki ;-)

Dzień dobry! U mnie słoneczko pięknie świeci wiec pewnie wyruszę na jakiś spacerek. Z niecierpliwością czekam aż nie będę musiała zakładać kombinezonu Kruszynowi ;-)

Czesc Mamuski!

Pierwszy dzien pracy za soba. Zle nie bylo,ale masakrycznie tesknilam za Bablami.

U Nas Mlody strasznie jest za Starszakiem. Nauczyl sie od niego wyrzucania zabawek!:eek: co mu jakas dam to cisnie ja o podloge. I w ogole fajny sie zrobil :tak: wgram filmik w galerii :-D

Pozdrawiam Was wiosennie :tak:

reklama
co dajecie na ząbkowanie?
czym smarować dziąsła, żeby to skuteczne było?
Młoda w jednej chwili się śmieje a zaraz wybucha płaczem.
Pcha do buzi wszystko, ostatnio nie dopilnowałam i mi kota w ogon ugryzła :baffled:
Nad gryzakiem to aż mruczy jak go żuje.
Ślini się masakrycznie, w nocy budzi się z dzikim płaczem.
No chyba to zęby, bo co innego?
Tylko że ja nie widzę, żeby te dziąsła były jakieś inne - spuchnięte czy coś w tym stylu...

edit:
taycia
kurcze ty już masz za sobą pierwszy dzień pracy i dzielnie to zniosłaś
Ja jak myślę o powrocie do roboty i zostawieniu Młodej to strasznie się tego boję.

Ostatnia edycja:
Do góry