Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Super. 
W końcu w ciągu dnia coś idzie zrobić.
A jak wstała Weronika to spać poszła Adrianna i mam dzisiaj praktycznie cały dzień po jednej córce. ;-)

nie ma , czasem robi taka normalna ale na ogol maz ze pod prysznic trzebaverita
Ale mimo niechęci do picia nie ma problemów kupowych?
No to ja już nic nie wiem
Jakoś tak mi się wydawało, że to może być przez to

kasieq
dziękuję za życzenia w imieniu Antosi
Z okazji 8 miesięcy zapodałam Młodej czopek i teraz buczę.
Znów siedem dni bez kupy.
Boże, ja już mam załamkę.
Nie wiem, co mam z nią zrobić, nie wiem, co robię źle.
Po tym leku, co dostała, to on przez 2 dni działał a później znów 7 dni i nic w pampersie nie znalazłam.

ja też codziennie do kibelka nie latam ;-)U nas głównie to picia cyc, a jak dostaje coś innego to musi mieć to jakiś smak i wypije na cały dzień max 120 ml, więcej nie udało mi się w nią wlać. Tyle, że u nas kupy są codziennie i wychodzą gładko. Ja cały czas myślę od czego u Was te problemy są.
Widziałyście reklamę Biedronki "da da da"?Super.
Weronika przestawia mi się na 2 spania, z czego jedno jest o 9:00 takie 0,5h, a potem ok. 12:00 na 3h. Kurczę jakby tak się nam to unormowało to byłoby bosko.W końcu w ciągu dnia coś idzie zrobić.
My sobie dziś z Adą w ogrodzie na kocyku leżałyśmy przez 1h i bawiłyśmy się kolorowankami i innymi zadaniami dla 2-3latków. A Weronika spała w wózku sobie i tylko oko co jakiś czas otwierała i zamykała, co najmniej jakby w nocy nie spała, a balowała.A jak wstała Weronika to spać poszła Adrianna i mam dzisiaj praktycznie cały dzień po jednej córce. ;-)
Wypytałam taką super babeczkę w Biedronce i mam cynka, że puzzle mają już na magazynie, w środę wieczorem będą już towar wykładać i w czwartek od 7:00 spodziewają się kolejek przed sklepem.![]()
Antosia - wszystkiego dobrego.![]()
anmika
Ty cycujesz jeszcze?
Wydaje mi się, że tak.
Czy Młody pije coś jeszcze oprócz mleka?
Moja nic, wszystkim pluje...
. Więc u niego taka huśtawka jest, nie unormowaną ma tą kwestię
.