Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam u mnie zapalenie spojówek wiec komputer w ograniczonych ilościach. Nic nie mogę brać tylko swietlika bo karmie. Ledwo żyję .
Moja mała dziś zaczęła raczkowac. Najśmieszniejsze ze ja to zobaczyłam ostatnia a chłopaki mi nie mówili bo myśleli ze to normalne
Ależ tu puściutko! Chyba pogodę wszyscy mają ;-)
Wymyśliłam co mój niuń dostanie na dzień dziecka Zobacz załącznik 562171tadaaaam! Nieprzerwanie od ponad 3 miesięcy mi je zabiera, teraz dostanie własne ;-)
Ale cisza u nas wczoraj pogoda do bani lało cały dzien ale ze bylismy na imprezce u znajomych to dzien zaliczam do udanych;-) ,młoda ma znowu nastepnego zebola ruszyły hurtowo:-)
witam niedzielnie :-)
Dzis juz mam szkla na oczach i widze
U nas zimny wiatr i slonce okropna pogoda , bylismy na gieldzie nakupowalismy glupot na szczescie za grosze.Kupilam malej pchacza, ciekawe jak sie spisze bo na razie wali w przod i kreci wszystkim