wita
amnika gratuluje wyboru szklarskiej poreby
my bylismy tam 2 lata temu...sliczne male miasteczko Mam nadzieje ze maly przekona sie do nosidla
Przykre to bardzo ze tak mloda mama odeszla z tego swiata...zostawiajac male dzieci
fasolka gratuluje tylu zebow. u nas ciagle te 2 ale male dobrze se radzi z jedzeniem
liliana fajbie ze pobyt udany
amnika gratuluje wyboru szklarskiej poreby
my bylismy tam 2 lata temu...sliczne male miasteczko Mam nadzieje ze maly przekona sie do nosidla
Przykre to bardzo ze tak mloda mama odeszla z tego swiata...zostawiajac male dzieci
fasolka gratuluje tylu zebow. u nas ciagle te 2 ale male dobrze se radzi z jedzeniem

liliana fajbie ze pobyt udany

wlasnie od lekarza wracam ale mialam ja od co najmniej soboty,Co za choroby dzieciece sie mnie czepaiaja???
Zaczyna mnie to niepokoic nie po to z nia wychodze do ludzi zeby na dzicz mi rosla, nie wiem gdzie blad chyba za duzo tylko ze mna przebywa 
Musiała ogarnąć 4 dzieciaków w tym czasie, bo sama ma 3letniego chłopca i 3tygodniowego. ;-) Taki etap. Minie o ile poustawia sobie w głowie, że mama wraca. Potem ten etap jest jak dziecko idzie do żłobka/przedszkola.
po chwili daje juz spokoj i jest ok , dopuki mama sie znow nie pojawi
zebow mamy az 2
a gdzie reszta, no gdzie ? jak dziec marudny , spac nie da i jedzeniem gardzi
U nas dzisiaj słońce i 15 stopni już na termometrze, a niby miało padać. 
i staje przy wszystkim nawet przy psie i efekty juz mamy odarty nos i guz
Co do zostawiania to ja ze starszymi nie miałam problemu ale fakt ze oni sporadycznie zostawali u moicgh rodzicow ,ale pamietam ze mieli taki okres ze nawet do łazienki za mna łazili tz czekali pod drzwiami