Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hurra, że jest tatuś i się nimi zajmuje, w sensie ma na nie oko. ;-)
Pije z niekapka, je sam biszkopty i chrupki (widocznie ma silny zgryz ) :-)

Mamy 7 ząbka, prawa dolna 2Szok bo nawet nie wiem kiedy wylazła
![]()
a ja probuje powyrzucac wszystkie zbedne rzeczy z domu, w sobote odkrylam chyba z 6 poduszekpo co komu tyle?? 4 wyrzucilam, i dalej odkrywam buty, bluzki, jakies urzadzenia itd wszystko co sie moze przydac tylko kiedy i komu??? szok jaka mam nature zbieracza,

Weroniczko sto lat :-)
Zobacz załącznik 565206
Lilijanna ani nie mow wyszło słonko poszłysmy na spacer nagle sie tak duszno zrobiło ze myslałam ze padne młoda tez marudziła poszłysmy do domu a za 10 min burza i gradobicie takie ze szokmyslałam ze mi okna powywala
![]()
deszcz i grad tak walił po oknach,że pies uciekł do łazienki a królik schował sie pod stół 

, wszystko mam powywalane z szaf, schowkow i do jednego okna nawet dojsc nie moge, mala mi rozgrzebuje wiec czekam az syn sie nia zajmie a on w tym tyg juz drugi dzien w szkole bo ma egzaminy i tylko na to i na konsultacje musi jezdzic , a dzis wlasnie ma konsultacje. Moj jak wroci po pracy to nie ma sily sam z nia siedziec a przy nim to zadna robota bo " po co ci to? albo to sie moze przydac".....