reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Moje chłopaki też mi się wydaję, że zupełnie inni. Ogólnie Starszak był naprawdę bardzo grzecznym i bezproblemowym niemowlakiem. Nie żeby Mały był niegrzeczny, ale jest inny.
Starszak zasypiał wieczorem zawsze przy piersi, w dzień zawsze z kimś - Mały zasypia sam w łóżeczku (przynajmniej na razie).
Ale za to Starszak bez problemu spał u teściów, u mojej siostry - Mały ma z tym problem.
Starszka był kiepski jeśli chodzi o jedzenie, był w ogóle bardzo niechętny na rozszerzenie diety - Maluch jak na razie wszama wszystko.
Starszak był grzeczny, spokojniejszy - Maluch już potrafi postawić na swoim, pokazać złości i nerwy.
Starszak już w 2 m-cu życia budził się tylko raz w nocy - Mały jeszcze teraz budzi się 2 a nawet 3 razy :baffled:. I tą różnicę chyba najbardziej odczuwam :rofl2:.
Poza tym Mały nie daje mi żyć, chce non stop chodzić. Wiem, że powiecie, że nie powininen, ale co robić? Wszystkiego się łąpie i próbuje wstawać, nawet o mnie się chwyta gdy obok leżę. A gdy siedzi sobie i się bawi, a ktoś do niego podejdzie, to zaraz się chwyta i krzyczy, żeby go podnieść. Oj łobuziak. :-D
Miłego wieczoru dziewczyny. Moi chłopaki dzis wyjątkowo śpią już od godziny, idę więc poleżeć koło męża na kanapie ;-)

reklama
Każde dziecko jest inne. Ja pamiętam jak mama porównywała mnie i moją siostrę, mnie trzeba było lulać a ona zasypiała gdy dotknęła poduszki.

Witam z rana :-) wekend pod znakiem festynow nam upłynoł:-p;-) mała cieszyła sie bo dzieci było duzo wiec głowa jak na spręzynce jej chodziła i pisku radosci co niemiara było :-D pogoda dopisała pomimo burzy i oberwania chmury:cool2: Dzis chyba na działke wybedziemy do babci:-). Co do dzieciakow to cała moja trojka inna i do spania i do jedzenia itp

Miłego dzionka kobitki ;-):-)

Miłego dnia, słońca życzę.

Wyciągnęłam 4 dni temu karton z ciuchami na jesień po Adriannie, z długimi rękawami, bo pewnie tam kupa ubrań, które możemy w te chłodniejsze dni używać. :dry: Tylko nie mogę się zabrać za jego przejrzenie. Cały czas pełna nadziei na sukienki na naramkach.

a ja probuje powyrzucac wszystkie zbedne rzeczy z domu, w sobote odkrylam chyba z 6 poduszek :szok: po co komu tyle?? 4 wyrzucilam, i dalej odkrywam buty, bluzki, jakies urzadzenia itd wszystko co sie moze przydac tylko kiedy i komu??? szok jaka mam nature zbieracza,

a ja probuje powyrzucac wszystkie zbedne rzeczy z domu, w sobote odkrylam chyba z 6 poduszek :szok: po co komu tyle?? 4 wyrzucilam, i dalej odkrywam buty, bluzki, jakies urzadzenia itd wszystko co sie moze przydac tylko kiedy i komu??? szok jaka mam nature zbieracza,
Nie wywalaj tylko oddaj albo upchnij na pchlim targu, jeszcze kaska wróci. :tak:

reklama
A my dzisiaj 9 miesięcy - wow. ;-) Do roczku coraz bliżej, ale wcale a wcale mi się nie spieszy, te wakacje mogłyby trwać wiecznie.

Fasolka35 - chciałam tylko powiedzieć, że nasze szaro-bure chmury z rana się rozmyły i wyszło piękne słońce i na krótko chodziłyśmy, termometry wysoko stały. To tak a propo Waszego gradobicia. :-p

Do góry