reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

A chwaliłam się że wczoraj moje dziecko wyłączyło kase w biedronce? On uwielbia zielone światełko a że akurat się paliło to pyk i kasa wyłączona ;-)

Taycia ja też mam problem ostatnio z moim małym, nie chce sam spać.. a ja przeziębiona jestem noi nie chciałabym go zarazić... Zasnął o 20.30 obudził się o 1 ( i tak 5 razy wstawałam, brałam go, lulałam, kładłam, znowu brałam...) potem obudził się o 3 (wtedy odkładałam go do łóżka 3 razy) noi o 6. Dziś widzę że mu też lecą smarki z nosa więc chyba jednak się zaraził ;/

Kasieq to widzę że tak jak Verita wracasz na troszkę do kraju ;-) Jest ciepło, jest duszno.. Mam nadzieję że spadnie deszcz.

Fasolka no to sprawa się wyjaśniła- zabiegana od rana jesteś, ja już pranie zrobiłam, obiad zrobiony, dla małego kupiłam- zmieniam mu pieluchę 20 razy dziennie więc należy mi się małe lenistwo ;-)

reklama
Perell - to u Nas jest identycznie.... czasami wystarczy,ze przeloze go na boczek i spi,ale od tygodnia to jest niemozliwe... widze,ze chyba naraz pojda mu dwie dolne jedynki,bo sa strasznie nabrzmiale,ale co sie chlopak nacierpi to szok!!!a co mama nie wyspi to juz w ogole historia. Duzo zdrowka dla Krystka! hahaha... rozsmieszylas mnie z ta Biedronka :-D a raczej guziczkiem :tak:

Kasieq - u mnie dzis masakrycznie wietrznie no i zachod Irlandii do najcieplejszych na pewno nie nalezy niestety. UDanego pobytu w Pl! P.S czesto tam latasz nie?

Slodziaki poszly spac,wiec mam chwile dla siebie... powinnam sie polozyc,ale wtedy co mialabym od zycia?? ;-)

Taycia tak średnio raz na 2-3 miesiące, teraz lecę na 9 dni i następny już we wrześniu na 2-3 tyg bo wesele znajomych, roczek Lenki, może chrzciny też zrobimy i jakiś weekend w górach mi się marzy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasieq - no to plany sa! :-D bedzie sie dzialo :tak::tak: ja mialam okres,ze latalam do Polski czesto,ale mi juz to minelo. Teraz nastawiam sie na poznawanie Europy i poki co oszczedzam na rodzinne wakacje za rok.... :-D

ja latam do rodziców żeby z wnusią się mogli zobaczyć a jak podrośnie to będziemy zwiedzać Europę bo u nas też taki plan jest ;)

a ja mam dosc pogody w PL same upaly a ja sie zle czuje zaraz mi slabo leb peka itp :/

mlodziez dalej zielone rzadkie kupy ale widze ze 2 jedynki na wierzchu prawie. moze to? a nawet jak nie to jutro bilans mamy sie dowiemy.

Perel zdrowka dla Was :)
Taycia a moze lepiej w syropie nurofen moze? od 6-12msc dajesz tyle samo czyli 2.5mla. jest u Was?

Oliwier dzis szukał balona wiele razy az mi go zal bylo ze wypuscilam mu tego balona no ale szybko zapomnial :)

perell niezły gagatek ten twój syn. kase wyłączyć ha ha.
ja okres na zwiedzanie europy juz mialam i teraz marzy nam sie na następne albo jeszcze pozniejsze wakacje nad Śródziemnym. Zależy jak będzie z dwójką małych dzieci.

reklama
anmika tylko nie zdradź nas dla fejsa! ;-)

martusia to chyba przez te ząbki, mój dalej robi często kupcie.. pocieszam się że już coraz mniej no ale zawsze...

Fasolka ja miałam dwie pobudki w nocy ale już przy pierwszej złamałam się i wzięłam małego do łóżka więc potem tylko na momencik się przebudził i spał grzecznie.. Kiedy on będzie spać we własnym łóżku...

U mnie pogoda pochmurna, wczoraj byłam z Krystianem na plaży i ledwo zdążyliśmy wrócić przed burzą... Ta pogoda taka zmienna.

Do góry