ookatkaoo1993 a co u was z alegrią?? Cholera mojego też wywaliło … obstawiam że to nabiał bo w typowych miejscach placki suche, zaczerwienione się pojawiają :/ muszę odstawić mu koniecznie mleko ale nie wiem jak bo on uwielbia;( przed snem pije 150ml, jak wstanie 120ml i w ciągu dnia czasami prosi.
Jakie ty sojowe dajesz ?? chyba muszę całkowicie to MM wywalić do kosza bo to nigdy nie zniknie i wprowadzić sojowe deserki i mleko. Ehhh a mój tak uwielbia Danio ;( jak widzi w sklepie to drze się na cały sklep,żeby mu dać. No ale jak mus to mus. Nie ma wyjścia
Dziewczyny ja myślę, że my mamy jeszcze czas na te dolegliwości wszystkie :] mnie mdłości w pierwszej ciąży złapały jakoś w 6-7 tdz więc jeszcze nie cieszę się, że ich nie mam. Zgaga opadła gdzieś w połowie,a teraz już mi dokucza pomału :/ zachcianek nie miałam wcześniej i teraz na razie też nie mam. Myślę,że jeszcze wszystko przed nami :]
Co do kawy to ja też już na Inkę zmieniłam
MinieMe hehehe to ty nie wiesz,że mężowie też z nami często w ciąży są

??
Ehh już nie mogę się doczekać kopniaczków <3 nie da się tego opisać słowami. W pierwszej ciąży dość szybko poczułam bo w 16 tyg. Do tego mogłam podsłuchać małego lokatora i jak bije mu serduszko dzięki detektorowi tętna

troszkę spokojniejsza byłam jak wiedziałam, że bije „moje” drugie serce