Hejka
Ale się poirytowałam, pisałam na telefonie, już prawie cały post i mnie wyrzuciło :////
Już na nogach, biorę się za porządki, M ma dziś wolne i wiesza szafkę w łazience. Potem na zakupy coby jutro nie latać bo ma padać.
Moja Wiki już coraz częściej zaczyna i nawet mocniej kopać, ale zauważyłam że zmieniają jej się godziny snu, bo jak do tej pory kopała rano wcześnie i wieczorem to teraz podkopuje w ciągu dnia i to w różnych porach.
W poniedziałek do szpitala :/ aż mi się nie chce. We wtorek z racji tego, że szkoła rodzenia jest w szpitalu na tym samym piętrze co oddział patologii to sobie podejdę i się zapiszę w końcu, może już na pierwszych zajęciach zostanę

Ale ja wczoraj miałam ochotę na kokosanki, cały dzień za mną chodziły, dlaczego tylko teraz? Jak nie mogę, ale silna jestem i muszę być dla nas i nie tknę nic słodkiego..
Hania współczuje córci, oby szybko wyzdrowiała. Nadal trzymam && za bliźniaczki.
Furciaczek Twój maluszek ma pewnie te dni senne, moja też jakiś czas temu tak miała przez cały dzień czekałam i następny prawie cały i cisza, a ona na wieczór coś tam mnie leciutko. A potem już normalnie. Także nie denerwuj się, poczekaj jeszcze, a może ona się rusza jak Ty śpisz i o tym nie wiesz

Trzeba też pamiętać, że maluszki na tym etapie przesypiają 20h
Katka to trzymam && za usg
Koko tak to jest z tymi "specjalistami" wszystko wiedzą i w ogóle ale na proste pytanie już nie potrafią odpowiedzieć
Jak któraś ma dziś jakąś wizytę jeszcze lub usg to też trzymam &&

Miłego dzionka