Hej właśnie wstalam. W przeciwieństwie do wielu z Was nie mam problemu z spaniem wręcz przeciwnie śpię do 10. Zawsze uwielbialam spać a teraz mogę sobie na to pozwolić .fakt budze sie w nocy z 3 razy to na siusiu to sie obrucic ale po 2 minutach śpię już. Moja niunia cały czas jest obrucona posladkowo , nie mam nic przeciwko żeby tak zostało bo wolałabym mieć cesarke. Ale lekarz mówi że ma jeszcze mnóstwo czasu. Coś więcej o sobie ... pochodzę z okolic Chrzanowa, rodzic będę w Olkuszu bo tam ordynatorem jest mój gin. Właśnie dziewczyny czy Wasz gin był/ będzie przy waszym porodzie ? Ja bym chciała bardzo żeby był tylko on na oddziale swoim jest do 15 a jak będę rodzic w innych godzinach. Muszę z nim pogadać , tylko nie wiem jak na to zareaguje w końcu nie jestem jego jedyną pacjentka i jak zacznę rodzic po jego dyzuze nie rzuci wszystkich swoich pacjentek w prywatnym gabinecie i nie pojedzie do mnie. Widzę że już wózki macie , ja czekałam na inicjatywę teściów ale nie będę dłużej czekać. Teściowa powiedziała że wózek sie kupuje po urodzeniu. Akurat po urodzeniu będę miała czas żeby szukać wózka. Moi rodzice dali nam już kasę na wózek lub meble i wykorzystaliśmy ja na meble i pokoik dla małej. Wychodzi na to że wózek kupimy sami.
wiecie jakie to było śmieszne, bo się biedny ze snu zerwał i nie wiedział co jest grane. Później mówił, że śniło mu się że byliśmy na porodówce a on tak się bał... i biedny nie mógł później zasnąć i mówił, że go do września wykończę...
ps. chodzi ci o zagłówek w foteliku? bo niedługo nas wrzesień zastanie a my bez fotelika