Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tzn mam, ale tak sie rozrosłam, że koszule są za małe !! Hej,
wczoraj poszalałam ze sprzątaniem i dostałam za swoje, ból pleców nie do opisania, cała noc z bani, budziłam się z bólu jak chciałam się przekręcićMaja tak zgrzyta zębami, że dwa pokoje dalej ja się budziłam,plus mała dawała czadu w brzuchu.
( i na dodatek popłakałam się przed snem po rozmowie z Wojtkiem na temat pomagania mi, sprzątania, zajmowania się domem itd.
Bubbles - ja tez nie mam koszuli do szpitalatzn mam, ale tak sie rozrosłam, że koszule są za małe !!
( muszę kupić jeszcze raz nowe. Zła jestem, bo normalnie w tym nie śpię.
Bojąca - co szpital to obyczaj, w Zielonej Górze można było mieć torbę pod łóżkiem, ale w Poznaniu jak byłam z Majką w szpitalu to absolutnie żadnych rzeczy na podłodze, i taki bezsens.
Aniaam - bardzo współczuję reakcji męża. Jego przestraszenie swoją drogą, ale Ty tez masz prawo być przestraszona, tym bardziej że jest on najbliższą dla Ciebie osobą i tak się zachowuje? Ty samolubna??! Proszę Cię, to chyba on powinien spojrzeć w lustro. A może dać sobie rozpruć brzuch, zostać samemu sobie w szpitalu albo do opieki mu ściągnąć teściową? Rozumiem jakby powiedział, że np nie czuje się gotowy, boi się, że zemdleje i nie będzie dla Ciebie pomocą, ale żeby mamusię podstawiać swoją i wypominać samolubstwo?
Wierzę, że stres przedporodowy go dopadł i się chłop ogarnie i dla Ciebie będzie opoką w tym trudnym/ pięknym momencie i po nim.
Natalia - Ciebie budzi ptaszysko a mnie kogut sąsiada psychopata, który zaczyna piać tuz za moim oknem od 4 rano a kończy o 20. Mam mordercze myśli i jeszcze bardziej nie lubię drobiu niż zwykle.
Pozdrawiam wszystkie i życzę lepszego samopoczucia i nastroju niż u mnie.
Hania jak z Oleńką?? Jak się gwiazdka czuje?