nimfii
nadzieja umiera ostatnia
ELIANE moje urodziny sa 4 wrzesnia :-) termin wg om na 8 a wg usg na 16wrzesnia. Ciekawe czy tez bede miala urodzinowy prezent ;-) natomiasta jak chodzi o meskie reakcje to moj raczej sie wzruszal na USG. Tzn budzilo w nim emocje, tak samo porod ale dopiero w momencie gdy zobaczyl noworodka. :-) nieraz wydawal sie byc malo zainteresowany zwlaszcza w drugiej ciazy, bo jak sam podkreslal to przy pierwszej wszystko przerzyl razem ze mna, wszystko juz wie. Przy pierwszej jednak byla wieksza ciekawosc.
natomiast te ciaze przyjdzie mi w calosci przejsc samej, bo pracuje za granica. Ale i ja juz czuje sie na tyle spokojna psychicznie ze dam rade bez jego wsparcia.
natomiast te ciaze przyjdzie mi w calosci przejsc samej, bo pracuje za granica. Ale i ja juz czuje sie na tyle spokojna psychicznie ze dam rade bez jego wsparcia.
Prawie 8 lat ze soba jestesmy a jakies romantyczne gesty zliczylabym na palcach jednej reki
wrrr.... mam nadzieje ze teraz to sie zmieni bo czulosci to ja teraz potrzebuje za dwoje, jak nie to mu kupie plastikowa lake oooo
kurcze jaka ja mam dzis chcice na pomidory
wczoraj znowu kiwi, zjadlam 6 !! az mi jezyk zdretwial