reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Apine z tym cisnieniem to ostroznie, jeżeli nie spada lepiej jechać na IP. Jakie masz to ciśnienie?
Jakieś ciężkie dni nastały u nas, dziewczyny głowa do góry, więcej spokoju i usmiechu;-)

A to u mnie dzisiaj spokój i rodzinna sielanka.
Ze sprzątaniem dzisiaj miałam spokój, tylko obiad.
Mąż umył auto z zewnątrz, ja w środku, Antek w tym czasie taplał się w błocie.

a potem luz. Antek z tatą, a ja na kanapie nóżki wyciągnięte i relaks.

Teraz obaj panowie już śpią, ja zaraz też zmykam pod prysznic i kładę si ę wcześniej, w końcu od 6 nie śpię...

ameliee ja mam tak samo prawie cały czas brak mi tchu mam problem z oddychaniem
któraś pisała o bolących plecach mnie tak bolały, że na Ip pojechałam i z dzieckiem dobrze za to u mnie szyjka krótka mam rozwarcie niestety nie dosłyszałam ile i do terminu nie ma opcji abym dotrzymała tak wiec dziewczyny ostrożnie z bolącymi plecami

bojąca, ja wiem że bóle krzyżowe mogą oznaczać rozwieranie szyjki, bo ja tylko takie miałam przy porodzie z Ola...
Zreszta od wczoraj mam nieregularne skurcze... ale niech sie dzieje co chce i kiedy chce :)
Juz mam dosc tej zgagi non stop i tego zmeczenia.
Maz dzisiaj umyl okna, odwiedzil nas brat z rodzinka i nawet fajnie minal dzien :)

bojąca ale bolały cie plecy czy krzyż?
bo ja męcze się z krzyżem

a i skurcze łapią coraz mocniejsze i dłuższe
ale tylko wieczorem
w dzień nie ma tragedii

a jutro mnie czeka mycie okien

Dooda kolo 130/90 wiec moze byc, tylko ja przyzwyczajona ze 110/70 nie przekracza
Sawi moze bezpieczniej darowac sobie mycie okien ?bym sie bala chyba przy skurczach okna myc :(
Bojaca to zaciskaj nogi jeszcze troche i oszczedzaj sie i bedzie wszystko ok :)

Sawi daj sobie chociaż w niedzielę spokój od porządków, normalnie perfekcyjna pani domu :P
My z Mężem się na szczęście nie pokłóciliśmy, choć mało brakowało... Okazało się, że skończyły się te meble, które mamy w salonie i teraz każdy będzie z innej parafii - a mówiłam Mężowi kilka miesięcy temu, żeby już kupić, to On że po co tak wcześnie. No nic, jakoś to przeżyjemy. Tzn, ja, do dla niego wszystko jedno jakie są kolory :/

reklama
Marciątko jaka perfekcyjn Pani domu:-)daleko mi
na spokojnie z przerwami pomyje,zostały mi 2 okna i jedno balkonowe (tego sie boje najbardziej)

dziewczynki co wiecie o skurczach przepowiadających?

od kilku dni ,wieczorami mam skurcze co 15 min
a samo napinanie się brzucha (bo to uwazam że przepowiadające) od dawna i już nawet nie zwracam uwagi,nie licze bo oswoiłam się

z córkami nie pamietam jak miałam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry