reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Wesolutka, Katka powodzenia! Dawajcie szybko znać!

Maltanka ja wiem, że im później tym lepiej. Moja dr mówiła, że gdybym czasem trafiła do szpitala i by mi powiedzieli że mam rozwarcie na 1 cm to nawet jeśli będę chcieli mnie zostawić to mam do domu jechać... Ale ja jestem czasem trochę panikara więc nie wiem jak to będzie...

Hej, witam się niewyspana,
Katka - oby ruszyło wreszcie z kopyta ;)
ania// - z tymi bólami to nie wiem czy do końca prawda, bo ja zawsze miałam bolesne miesiączki a jak urodziłam to zrobiło się jeszcze gorzej, bo do bólu zwykłego jak na @ doszły bóle krzyżowe pleców przy każdej @.
Łóżeczko bym wcześniej rozłożyła żeby się dziecko oswoiło, bo potem rozłożycie jak będzie dzidzia i starsze może być zazdrosne. Ja wcześniej rozkładałam i moja pieciolatka się do niego wgramoliła na pół godziny ale potem odpuściła.

oczy dziś mi się kleją, chciałabym w drugim tyg września urodzić, ale to moje pobożne życzenia tymczasem mam taki plus, że na spokojnie wysłucham waszych relacji z porodów zanim się doczekam mojego :)

Emka juz pisalam ze mi tu nikt antybiotyku nie da wiec do lekarza nie ide :)
Z reszta dzisiaj lepiej bo na razie ani zatoki ani ucho nie boli, tylko glowa troche ale nic strasznego :)

Ritta a wachalas? :D bo jakby to byl mocz to na pewno bys poczula :P wody podobno maja slodkawy zapach lub pachna troche jak sperma :) mogl byc poprostu wodnisty sluz tylko ze troche tego duzo skoro przesiaklo az przez pizame... Lepiej to sprawdzic.

Joani a dlaczego od razu cc zamiast wywolania skoro juz sie cos dzieje? Moze jakby Ci zrobili masaz szyjki?

Bubbles uzylam wczoraj wiesiolka :) nic sie nie wydarzylo dziwnego wiec dzisiaj juz bede dwie tabletki wsadzac :D

Dziewczyny zazdroszcze Wam ze juz jutro bedziecie miec maluszki przy sobie.

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka
Dziś też pospałam, choć lewy bok od leżenia na nim już drętwieje..
Miałam dziś pranie zrobić ale poprzednie jeszcze chyba na balkonie nie wyschło i nie mam gdzie powiesić..
Na 13 idę do anestozjologa załatwiać dla mnie znieczulenie, ciekawe jakie pytania i o co będą bo jakaś ankieta jest i pogadanka z lekarzem.. i 30 zł zostawić :P
No-spy od wczoraj nie biorę ale wczoraj tak bardzo brzuch mi się nie spinał, bardziej mała się ruszała.

Choco śliczny pokoik :)

Joani, Katka trzymam && aby się rozkręciło :)

Miłego :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry